Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ . ΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!!


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ . ΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!!

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ·ΤΕΤΆΡΤΗ, ἸΟΎΛΙΟΣ 19, 2017

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ . ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ; ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ-ΝΕΑ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ Η ΑΠΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;
ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!! ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ !!!
ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΝΟΤΑ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ:
· ΑΠΟ 08-05- 2010 ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ (*1) ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ. ( Η παρούσα Σύμβαση… διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.(σελίδα 21.) Τ.Χ.Σ. Ο σκοπός του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είναι να διατηρήσει την σταθερότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, χορηγώντας ίδια κεφάλαια σε περίπτωση συρρίκνωσης κεφαλαίων...(σελίδα 98)..................
· ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. (*2) ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΟΥΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ (*3)
· ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ . ΑΠΟ 21-04-2016.
· ΑΠΟ 21-04-2016 ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ EΖΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ EFTA
· ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΟΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ9(*4)
· ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΕΣΚΕΜΕΝΗΣ ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2017ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. (*5)
· ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (*6)
· ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ .(*7) ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΤΕΣΤ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ: Bank Code ISO 20122262INI. EU-WIDE STRESS TEST – METHODOLOGICAL NOTE 2013/36/ΕΕ 1989-2017. Founded 06/01/2016.FX GLOBAL CODE IFRS6. IRS SERVIS Δήμος Ερμιονίδας (ΑΠΟ 2006 ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ) © 2006 International Monetary Fund January 2006. IMF Country Report No. 06/6 Greece: Financial System Stability Assessment, including Reports on the Observance of Standards and Codes on the following topics, Banking Supervision, Insurance Supervison, Securities Regulation, and Anti-Money Laundering and Combating the Financing of Terrorism.
· ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΟΛΟΙ !!! ΚΑΘΩΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟ. (*8). ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ Address of the headquarters YUV8PRHOZSRFRC4JO269 ID (where applicable) Ministry AG = 5299 00 PH63HYJ86ASW55 Cross border Bank Europe (IFRS), BSG GREECE DEUTSCHLAND. (IFRS) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. (*9)
· ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΑΘΕΩΡΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1989..ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕΠ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΕΥΡΩ ΚΛΠ( IFRS6) ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ NACE 64.20 FATCA A ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΧΕΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ. ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΦΟΡΟΙ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2016 ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΣΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ. ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΙ ....ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ...ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ... Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΑΞΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΙΚΤΥΟΜΕΜΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥ ...ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΛΠ. ΑΠΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ... ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΩΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΩΝ ΕΠΙΜΕΛΛΗΤΗΡΙΩΝ... ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ.. Η ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΜΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ....ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ...Ο Κ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ...ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ Κ. ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.. ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!
ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 5 ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕΤΟ ΑΡ. 45Ν ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(*1) ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ http://www.ymeperaa.gr/images/pdf-xls/2_%CE%98%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B1_%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF/2.1_%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF_%CE%98%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF_%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF/%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%9C%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9F_1.pdf
(*2) ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου) ΝΟΜΟΣ 3986 ΦΕΚ 152 01-01-2011 http://www.hradf.com/
(*3) Επιθετική Εξαγορά (Hostile takeover). Επιθετική εξαγορά είναι η εξαγορά στην οποία η διοίκηση της επιχείρησης-στόχου αντιδρά στην επιχειρούμενη εξαγορά. Η πρόταση της επιτιθέμενης εταιρίας απεθύνεται άμεσα στους μετόχους της άλλης εταιρίας στους οποίους προτείνεται η πυώληση των μετοχών τους έναντι συγκεκριμένης τιμής ή η ανταλλαγή μετοχών των δύο εταιριών με βάση συγκεκριμένη αναλογία ή ένας συνδυασμός και των δύο μεθόδων. Η επιθετική εξαγορά επιτρέπει σε μια εταιρία να αποκτήσει μια άλλη της οποίας η διοίκηση δεν το επιθυμεί. Η εξαγορά θεωρείται επιθετική αν το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας-στόχου απορρίψει την προσφορά, αλλά ο αγοραστής (bidder) εξακολουθεί να την επιδιώκει κάνοντας προσφορά απευθείας στους μετόχους προκειμένου να τους πείσει να πουλήσουν τις μετοχές τους.
(*4)Η Ευρωπαϊκή Ζώνη Ελευθέρων Συναλλαγών (ΕΖΕΣ)( European Free Trade Association, EFTA). Είναι οργανισμός που ιδρύθηκε το 1960 από ευρωπαϊκά κράτη που δίσταζαν να ενταχθούν πλήρως στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Σκοπός του οργανισμού είναι η προώθηση του ελεύθερου εμπορίου και της οικονομικής ολοκλήρωσης προς όφελος των μελών του . ΑΠΟ 21-04-2016.
(*5)…ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ : ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΕ! 18.28 λ.
(*6https://yellow.place/en/e-d-goutos-sa-1-greece-usa
(*7) ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ : ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΕ! 18.32 λ.
(*8)https://lookaside.fbsbx.com/file/%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%20%20%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%9F%20%CE%9B%CE%95%CE%99%E2%84%A6%CE%9D%20%CE%9D%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%99%CE%9F.pdf?token=AWxssuj_4kPUM-B0PJ5x4rJH93g1Mr9ynavbY3Jw4XmKh3i-FR6n_OMbPc1jyOqnNcPQiN4QYfXLq7877XhAXbv12FZC17BgSyiQRc6Z_xE8xgeHc_o0UkoLSsv7aSzBo05s7PS6_uVeb_ka5qtXg3ynhHIBhwHn6hqXOKnRz6DQ4obWhc6pFLdcSXFqINLEcwI17kkTHhiMlPrx7uEOHExk
(*9)https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2FGLOBALESTATE24.COM%2F&h=ATPuJ_ml4DQ5EMRhUfVD73lx_merqeREcqr87VHqqa9tVENIkkVdyyVOSCHTm4-ldnETM4iunRF_YFKStrvgMaHL1MKPNWSrKh6CSv0WOP0_dS0pywciRwhFYELGWmL5R1y1tr55PhjY
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΟΥΤΟΥ
Τι είναι TARGET2
Eίναι σύστημα πληρωμών. Το TARGET2 είναι το νέο διευρωπαϊκό σύστημα πληρωμών, το οποίο αντικατέστησε το σύστημα TARGET. H ανάπτυξη του νέου συστήματος οφείλεται στις απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν τόσο από τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και τις τεχνολογικές εξελίξεις όσο και από τις αγορές, για ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία των συστημάτων και εναρμονισμένες υπηρεσίες πληρωμών σε όλη την Ευρώπη. Είναι μια ενιαία τεχνική πλατφόρμα (Ενιαία Κοινή Πλατφόρμα-ΕΚΠ) παρέχεται από τις κεντρικές τράπεζες της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας, αντικαθιστώντας την αποκεντρωμένη δομή του αρχικού συστήματος TARGET. Με το TARGET2, το Ευρωσύστημα προσφέρει υπηρεσίες με ενιαία τιμολόγηση των πληρωμών τόσο εντός όσο και μεταξύ των κρατών-μελών που συμμετέχουν σε αυτό, με γνώμονα την ανάκτηση του κόστους. http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/PaymentsSystems/largepayments.aspx
Τι είναι η οδηγία FATCA.
Είναι Νόμος περί φορολογικής συμμόρφωσης ξένων λογαριασμών. Εισήχθηκε τον Οκτώβριο του 2009 και θεσπίστηκε τον Μάρτιο του 2010 από το Αμερικανικό κογκρέσο. Για την αποτροπή της φοροδιαφυγής των πολιτών των Η.Π.Α. ή κατοίκων των Η.Π.Α., που διατηρούν ξένους λογαριασμούς ή offshore επενδύσεις. Ο FATCA απαιτεί από τα ξένα χρηματοοικονομικά ιδρύματα, στα οποία συγκαταλέγονται και οι ασφαλιστικές εταιρείες, να αναγνωρίζουν στους πελάτες τους. Φυσικά πρόσωπα που είναι φορολογικά υπόχρεοι στις Η.Π.Α.. Νομικά πρόσωπα στα οποία έχουν σημαντική συμμετοχή φυσικά πρόσωπα, που είναι φορολογικά υπόχρεοι στις Η.Π.Α. και να υποβάλλουν στην φορολογική αρχή των Η.Π.Α. στοιχεία αναφορικά με τους χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς, που τηρούν τα παραπάνω πρόσωπα σε αυτά………….
Τι είναι η εφαρμογή LEI.
Το λογισμικό LEI εχει επιβληθεί από τους G20 σε απάντηση στην αδυναμία των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων να εντοπίζουν μοναδικά οργανισμούς, έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθούνται πλήρως οι χρηματοοικονομικές τους συναλλαγές σε διάφορες εθνικές δικαιοδοσίες. Τα πρώτα LEI εκδόθηκαν τον Δεκέμβριο του 2012.
Η τεχνική προδιαγραφή για το LEI είναι ISO 17442. Το LEI αποτελείται από μια αλφαριθμητική σειρά 20 χαρακτήρων, με τους πρώτους 4 χαρακτήρες που αναγνωρίζουν την τοπική μονάδα λειτουργίας (LOU) που εξέδωσε το LEI. Οι χαρακτήρες 5 και 6 διατηρούνται ως "00". Οι χαρακτήρες 7-18 είναι η μοναδική αλφαριθμητική σειρά που ανατίθεται στην οργάνωση από το LOU. Οι τελευταίοι 2 χαρακτήρες είναι ψηφία ελέγχου. https://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Legal_Entity_Identifier&prev=search
Τι είναι το Aristotle Global Web Monetary Institution
Aristotle Global Web Monetary Institution <<Παγκόσμιο Διαδικτυακό Νομισματικό Ίδρυμα >> (GTB) ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ Ministry AG HRB68648 = 5299 00 PH63HYJ86ASW55. Ministry AG 01 European Identifier, LEI and Register interconnection <<Υπουργείο AG 01 Ευρωπαϊκός αναγνωριστικός κωδικός, LEI και διασύνδεση μητρώου>> Παρέχει την δυνατότητα για Contact Europe Facility. << Εύκολη Ευρωπαϊκή επικοινωνία >> (CEF) Το έργο αφορά στην ανάπτυξη κόμβων συστημένης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τόσο για την επικοινωνία εντός του κράτους, όσο και για την διασυνοριακή ανταλλαγή εγγράφων. Είναι μία καινοτομία , για την αποτελεσματική και διαφανή διαδικασία επικοινωνίας των δημοσίων φορέων, τόσο μεταξύ τους όσο και με τους συναλλασσόμενους με αυτούς, αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε εθνικό και διασυνοριακό επίπεδο. Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/35852# Είναι κάτοχοι αδειών Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα (Α.Ε.Ο. - Authorized Economic Operator) ή αδειών απλουστευμένων διαδικασιών, που έχουν χορηγηθεί κατόπιν αξιολόγησης κριτηρίων και προϋποθέσεων, βάσει του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα. Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/35837 FATCA - A Πανευρωπαϊκή Εταιρεία Διαχείρισης ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΔΟΤΗΣ. ΝΕΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΝΤΙΣΕΛΝΤΡΟΡΦ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες> ΗΠΑ (21/04/2016): Κεντρικό Νομικό Τμήμα> Aristotle Global web - Νομισματικό Ίδρυμα (Ar.GWMIcom) 26-04-2016 EU Transparency Think Tank - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Ε.Α. ) - ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Υποκατάστημα (26/07/2012): Ελληνική Ανάπτυξη Beteiligungs AG Αριθμός: HRB 68648 1ος όροφος, Hüttenstrasse 3, Düsseldorf 40215. (Ε.Ε.Α.) - Ελλάδα Παραρτήματα ΕΔΓΟΥΤΟΣ Α.Ε. (1998). Αττική> Αθήνα - Πελοπόννησος> Πόρτο Χέλι> Μη εμπορεύσιμα περιουσιακά στοιχεία (δανειακές απαιτήσεις) (ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ) Εμπορικό σήμα: λογιστική έννοια νομισματική «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» TMDB> G: Ποσό Προσφοράς: 82601.57 εκατ. Κρατικά χρεόγραφα ..https://yellow.place/en/ttip-greek-government-debt-hrb-68648-eg-giin-keynesian-dsge-models-d%C3%BCsseldorf-germany
Τι είναι το OASIS
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Νόμου περί Φορολογικής Συμμόρφωσης του Εξωτερικού Λογαριασμού των ΗΠΑ (FATCA) HDB-AG ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ 93172860596. Εταιρεία Παγκόσμιων Διατραπεζικών Χρηματοπιστωτικών Τηλεπικοινωνιών SCRL / CVBA LEI HB7FFAZI0OMZ8PP8OE26. DEBTEURO GR. ISO 9362: 2014 σε όλο τον κόσμο New Bic EVK05KS7XY1DEII3R011 Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ανταλλαγή αριθ. 05369106 Ακαδημίας 81 PC 10678 Ε.Δ. ΓΟΥΤΟΣ Α.Ε. ΕΛΛΑΔΑ Huettentr 3 PC 40215 Duesseldorf ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Διεύθυνση έδρα YUV8PRHOZSRFRC4JO269 ID (όπου ισχύει) Υπουργείο AG = 5299 00 PH63HYJ86ASW55 Διασυνοριακή Τράπεζα Ευρώπη (IFRS), BSG GREECE DEUTSCHLAND.
ΑΙΤΗΜΑ Τράπεζας HDB-AG GSIIΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΕΤΤ :Arial-BoldMT;mso-bidi-font-family: Arial-BoldMT’>ΤράπεζαςΠΡΟΣ Κέντρο Πληροφορικής Υποστήριξης Ελληνικού Στρατού Διεύθυνση: Στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ, Μεσογείων 227-231, Χολαργός Τ.Κ. 15561 – Ελλάδα,2106555911. Γενικό Επιτελείο Στρατού Κέντρο Πληροφορικής ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ 5 ΝΑΤΟΣΤΟΝ Διευθυντή Διαβιβάσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού Ταξίαρχου Απόστολου Περβολαράκη.ΓΡΑΜΜΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 2006 ΝΑΤΟ 21.8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΗΛΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Deutsche Telekom – Βικιπαίδειαhttps://el.wikipedia.org/wiki/Deutsche_Telekom

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.triklopodia.gr%2F%25CE%25B2%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25B7%25CF%2583-%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2583-g20-market-efta-ws-transitions-oasis-%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B5%25CE%25B8%25CE%25BD%25CE%25B7-nea-%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2587%2F&h=ATNfTgKVIyYqbyMTVg-eNLJPM1qI10wXqHfBMU9l668iBP1fc61Gf4SK7dK3azz9B3BmFD49lWvt_KO1F8-exW9awaC-A-5w6G_BYNu90xY3WJfdE0__zED-LGCGjY9dpKiY9jdkB0BP

Evangelos Goutos Οι μετοχοι ταιπεδ ειναι κατοικοι τριτων χωρων χωρις διαβατηριο http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX%3A32011L0061

Evangelos Goutos Μεσω απο εδω θα κινηθουμε  Επιτροπης Κεφαλαιαγορας Κυπρου το οποιο ειναι παρεμφερές και βοηθαει στην κατανοηση του ΔΟΕΕ http://www.cysec.gov.cy/CMSPages/GetFile.aspx?guid=faef79ff-ada9-4813-b9ef-9bbe7183694d