Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

H Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ... του Χάρη Μαμαγκάκη

Χάρης Μαμαγκάκης
17 Απριλίου 2017

Αγαπητοί Συνελληνίδες και Συνέλληνες καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά.

Όπως σάς είχαμε πεί και τήν προηγούμενη φορά στο τελευταίο μήνυμα που δημοσιοποιήσαμε, επικοινωνούμε μαζί σας όταν χρειάζεται και πάντα με παροισία λέγοντας σάς αυτά που πρέπει. Καταλαβαίνουμε το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τήν πατρίδα μας και πόσο δυσκολότερα γίνονται κάθε μέρα που περνά. Αυτό πιστεύουμε είναι ο λόγος πού σε πολλούς Συνέλληνες τούς δημιουργεί τήν ανάγκη να σκέπτονται διάφορους τρόπους για να βοηθήσουν την αιμοραγούσα πατρίδα μας.
Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν πρός πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις οι οποίες θα οδηγούσαν ή κάθε μία σε διαφορετική κατεύθυνση. Τώρα όμως ή κατεύθυνση είναι μία και συγκεκριμένη... ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Επ'αυτού υπάρχει ολοκληρομένως σχεδιασμός, άμεσος για τόν οποίον θά χρειαστεί ή συμπαράσταση όλων των Ελλήνων ανεξάρτητα με το πού ανήκαν, ανήκουν, πίστευαν ή πιστεύουν. Όταν λοιπόν ενημερωθείτε για την στρατηγική αυτή για την οποία γίνεται λόγος και θα συμμετάσχουμε όλοι βλέπωντας τόν ίδιο στόχο που είναι ή "κατάργηση τής επιτήρησης και εποπτείας" δηλαδή ή ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Κατόπιν θα μπορέσουμε να βρούμε τούς μηχανισμούς που θα καθιερώσουμε στην Ελλάδα, ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ-ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

Επί του παρόντος, ότι δέν βλέπει κατάματα τόν σχεδιασμό του κυρίαρχου σκοπού, δηλαδή τήν κατάργηση της κατοχής, θεωρούμε ότι είναι κάτι το οποίο θα μάς απασχολήσει όλους τήν επόμενη ημέρα.

Πιστεύουμε ότι ακούγοντας ολοκληρωμένο τόν σχεδιασμό για τόν οποίο αναφερθήκαμε παρά πάνω, θα είστε απόλυτα σύμφωνοι, διότι δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με όλους εκείνους τους τρόπους που μέχρι σήμερα χρησιμοποιείσαμε, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα και εισπράτωντας τήν βεβαιότητα πλέον ότι το πρόβλημα της πατρίδας μας δεν είναι οικονομικό.

Δέν πρέπει να ξεχνάμε ότι ή Ελλάδα και ο Ελληνισμός είναι διαχρονικά κληροδοτήματα και χρέος όλον μας να τα διαφυλάξουμε αντί πάσης θυσίας. Εμείς όλοι λοιπόν, αυτήν την ώρα οφείλουμε ωριμότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

Υ.Γ. Ότι δημοσιεύεται εδώ, πάντα είναι του Αντώνη Φιλοκλή Βαλσαμάκη και του Χάρη Μαμαγκάκη.
(εδώ facebook)