Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Εμείς θα είμαστε εκεί, Εσείς;;;; Ξέρω, ξέρω όλοι εκεί θα είμαστε.


Aγαπητοί Έλληνες, Ελληνίδες, αγαπητοί Συμπατριώτες,

Όπως σας είχαμε ανακοινώσει σε προηγούμενες ραδιοφωνικές, γραπτές και προφορικές συνομιλίες που είχαμε, θα σας ενημερώναμε βήμα προς βήμα για αυτη μας την προσπάθεια που αφορά όλους τους Έλληνες.

Έτσι λοιπόν σας ενημερώσαμε για το ψήφισμα που όλοι μαζί, χωρίς κανένα διαχωρισμό ιδεολογικού χρώματος η πολιτικού χαρακτήρα, προτιθέμεθά να καταθέσουμε στην Βουλή των Ελλήνων, ουτως ωστε να ενεργείσουμε προς την προταρχική κατεύθυνση που δεν είναι άλλη από την απελευθέρωση της Πατρίδας. Για οσα ερωματικά η τυχόν διαφωνίες υπάρχουν θα διευκρινηστούν σε ραδιοφωνική επικοινωνία μας.

Σημερα λοιπον, σας ενημερωνουμε για την ημερομηνια που ολοι οι Ελληνες, ανεξαρτητα με οτι μπορει ο καθε ενας να θεωρει οτι μας χωριζει, αλλα με γνωμονα αυτο που μας ενωνει, και δεν ειναι αλλο απο την πατριδα μας την ΕΛΛΑΔΑ, να δωσουμε το παρον δια της φυσικης μας παρουσιας. Χωρις σημαιες, λαβαρα, χρωματα, μουσικες μικροφωνικες εγκαταστασεις η οτιδηποτε αλλο καποιος ισως θεωρει απαραιτητο.

Ετσι απλα οπως οι αντρες της πατριδας μας δωσαμε το παρον και στρατευτηκαμε οταν καλεστηκαμε να υπηρετησουμε την πατριδα. Ετσι απλα οπως οι γυναικες της Ελλαδας δωσανε τα παντα ανωνυμα, χωρις κανενα ανταλλαγμα, απο τα βλασταρια τους μεχρι την προσωπικη τους εργασια για την Ελλαδα μας.

Καλούμε λοιπόν όλες και όλους ειρηνικά, δημοκρατικά, ήσυχα και απλά, στις 28 Μαΐου και 6 μμ στην πλατεία Συντάγματος. Για να υπερασπιστούμε με σεβασμό το σύνταγμα, τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, την πατρίδα και την δημοκρατία, μιας και αυτό αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.


Εμείς θα είμαστε εκεί, Εσείς;;;;
Ξέρω, ξέρω όλοι εκεί θα είμαστε.