Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ NESARA


Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ NESARA
History Behind the National Economic Security And Reformation Act (NESARA)
Αμερικανός αυθεντικός πατριώτης θεωρείται ο Donald Trump από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και τους "Λευκούς Ιππότες"..

Οι πληροφορίες που δίδονται πιο κάτω καθώς και αυτές που δημοσιεύτηκαν από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, "πνίγηκαν" από τα κύρια ΜΜΕ

- Ο Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών εμπιστεύτηκαν τον Trump και τον έκριναν άξιο να τύχει ιδιαίτερης ενημέρωσης πριν από την εκλογή του, ενώ δεν το έκαναν με την Hillary και τους άλλους υποψηφίους.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και οι "Λευκοί Ιππότες" θεωρούν τον Donald Trump πιστό και αυθεντικό Αμερικανό πατριώτη, που έχει μια πραγματική και γνήσια αγάπη για την Αμερική και που δεν μπορεί να εξαγοραστεί. Δεν ανήκει στην "κλίκα" και δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Προηγούμενες εκθέσεις έδειξαν ότι ο Donald Trump είχε μεγάλη εμπειρία με τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και τα λεγόμενα "truther" εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, όταν ενημερώθηκε για την "κλίκα", τους Illuminati, για τις "Μυστικές Κοινωνίες" κλπ και για όλα τα κακά που τυραννούν τον κόσμο, περιήλθε σε κατάσταση σοκ, στο βαθμό για όσα έμαθε!

Ο Donald Trump περιβάλλεται από μια ομάδα πιστών Αμερικανών πατριωτών στο πλαίσιο του νέου υπουργικού του συμβουλίου, πολλοί από τους οποίους είναι είτε στρατιωτικοί, είτε πρώην στρατιωτικοί. Έχουν επιλεγεί με στρατηγικό τρόπο, ούτως ώστε οι Αμερικανικοί στρατιωτικοί να είναι στενά συνδεδεμένοι με τη μετάβαση της εξουσίας από την εταιρεία που κυβερνά τις ΗΠΑ στην Νέα Αμερικανική Δημοκρατία. Επιπλέον, οι βασικές διατάξεις του νόμου NESARA (γνωστού σήμερα ως GESARA), έχουν μεθοδικά ενσωματωθεί ως μέρος της Νέας Αμερικανικής Δημοκρατίας, η οποία ξεκίνησε ήδη την λειτουργία της από τις 4 Νοεμβρίου, ή ακόμα και νωρίτερα.

Το σχέδιο μεγάλης εμβέλειας για την αναπροσαρμογή του Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος (γνωστού ως RV ή Reset), έχει κριθεί απαραίτητο να καθυστερήσει για κάποιο χρονικό διάστημα μετά που ο Trump θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντα του και μέχρι που η κυβέρνηση, το πολιτικό, τραπεζικό και οικονομικό περιβάλλον θα αισθάνονται αρκετά ασφαλή για να μπορούν να το εφαρμόσουν. Ο Ομπάμα μπλόκαρε αρκετές φορές την αναπροσαρμογή αυτή.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα το Κογκρέσο θα εγκρίνει τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και ιδιαίτερα τον Γενικό Εισαγγελέα Jeff Sessions. Αναμένεται να συνεχιστούν οι ποινικές διώξεις εναντίον των Clinton, όπως και εναντίον πολλών άλλων, καθώς και αναμένεται μια μαζική και άνευ προηγουμένου ποσότητα αλλαγών κατά τη διάρκεια των πρώτων 100 ημερών της προεδρίας Trump.. Περισσότερα ΕΔΩ


"ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A. - Ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ" (ΗΧΗΤΙΚΟ)ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΑΡΑ - ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act)

Ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ

Όλες οι διατάξεις του νόμου έχουν ψηφιστεί από το Κογκρέσο των Η.Π.Α. από τις 9 Μαρτίου του 2000. Ο Πρόεδρος Κλίντον αρχικά αρνήθηκε να υπογράψει το νόμο αυτό ως ότου 4 στρατηγοί μπήκαν στο γραφείο του στο oval office και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες ανάγκασαν τον Πρόεδρο Κλίντον να υπογράψει την εγκυρώτητα του νόμου ΝΕΣΑΡΑ στις 10/10/2000.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ & ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A.

Επειδή οι αλλαγές που προβλέπει αυτός ο νόμος θεωρήθηκαν επαναστατικές, ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί με ταχύ ρυθμό. Άρχισαν σιγά σιγά να εφαρμόζονται και η μεγάλη αλλαγή που ήταν η δημιουργία νέας Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ θα γινόταν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωϊ. Καταλαβαίνετε γιατί δεν έγινε αυτό. Στις 9 το πρωϊ έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι "εντελώς" συμπτωματικά. Με την νέα Κεντρική Τράπεζα δεν θα είχαν σχέση οι Ρόθτσάϊλντ και οι τραπεζίτες-επιβήτορες. Με την πτώση των δίδυμων πύργων καταστράφηκαν όλα τα λογισμικά που είχαν εγκατασταθεί στον βόρειο πύργο στόν 1ο & 2ο όροφο. Έτσι αναβλήθηκε η εφαρμογή του νόμου ΝΕΣΑΡΑ και ξεκίνησαν πάλι απ'την αρχή να φτιάχνουν το σύστημα.

ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

1) Μηδενίζονται όλα τα χρέη που έχουν σχέση με πιστωτικές κάρτες διότι είναι παράνομη και καταχρηστική η επιβολή τόκων.

2) Καταργείται ο φόρος εισοδήματος.

3) Κλείνει η εφορία των ΗΠΑ. Μεταφέρεται ως υπηρεσία στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή φόρου συναλλαγής.

4) Επιβολή φόρου (ΦΠΑ) 14% σε όλα τα νέα προϊόντα. Όχι στα παλαιά. Παράδειγμα: Εάν πουλήσετε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο δεν πληρώνετε φόρο. Δέν θεωρείτε εισόδημα. Εάν αγοράσετε καινούριο θα πληρώσετε φόρο 14%. Δέν θα υπάρχει άλλος φόρος εισοδήματος. Έχει υπολογιστεί από πολλά πανεπιστήμια ότι : Η επιβολή 14% φορολογίας σε όλες τις πωλήσεις νέων αγαθών είναι υπέρ αρκετό για να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες ενός κράτους.

5) Αυξάνονται όλες οι παροχές στους συνταξιούχους.

6) Καταργείται το Admiral Law ο νόμος που θέτει τις ΗΠΑ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δηλαδή σε εμπόλεμη κατάσταση.

Επανέρχεται το Αστικό Δίκαιο.

7) Ενεργοποιείται το Amendment 13. Υπάρχει στις ΗΠΑ η αλλαγή του συντάγματος Νο 13 που λέει ότι: Απαγορεύεται ένας Αμερικανός πολίτης να φέρει τίτλο ευγενείας - Esquire. Όλοι οι τίτλοι που έχουν Αγγλική προέλευση απαγορεύονται στην Αμερικανική Επικράτεια. Αυτό προκάλεσε τον πόλεμο του 1879 οπότε εισέβαλε η Αγγλία στην Αμερική. Πήγε στην Ουάσινγκτον και κατέστρεψε τον Λευκό Οίκο και το Καπιτόλιο μέχρι τα θεμέλια. Έκαψε όλα τα αντίγραφα αυτής της συγκεκριμένης νομοθεσίας και μόνο το 1986 ανακαλύφθηκαν δύο αντίγραφα. Ένα σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης και ένα στο Αρκάνσας.

8)Εντός 120 ημερών πρέπει να παραιτηθεί η βουλή, η Γερουσία καί ο πρόεδρος των ΗΠΑ και να διεξαχθούν εκλογές. Αυτό που ονομάζουμε μεταβατικός πρόεδρος έχει επιβληθεί στην Αμερική από τις 5 Δεκεμβρίου του 2012. Ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ δέν είναι ο Μπαράκ Ομπάμα. Είναι ο John Andrew Boehner ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων (House of Representatives). Επελέγει ως πρόσωπο όχι ως θεσμός. Ο Ομπάμα ζήτησε τη συγκατάθεση του John Andrew Boehner για την επίθεση στη Συρία επειδή δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος γιαυτό ζήτησε την απόφαση από την Βουλή των Αντιπροσώπων.

9) Ανώτατοι Δικαστές θα ελέγχουν την εκλογική διαδικασία και θα είναι εντεταλμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Στόχος είναι να σταματήσει η νόθευση των εκλογών στην Αμερική και όχι μόνο. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, νοθεία από ορισμένα λογισμικά που υπακούουν στην Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων).

10) Δημιουργείται ένα νέο Υπουργείο Οικονομικών, νέο νόμισμα το οποίο θα βασίζετε στην ισοτιμία χρυσού, αργύρου, πλατίνα ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα. Αυτομάτως αποκλείεται η πτώχευση των ΗΠΑ την οπία υπέγραψε ο Πρόεδρος Franklin Roosevelt το 1933. Το νέο δολλάριο έχει ήδη εκτυπωθεί. Περιμένουν την κατάληλη στιγμή για να επιβληθεί το νέο νόμισμα.

11) Απαγορεύονται τα Πιστοποιητικά Γεννήσεως των Αμερικανών Πολιτών και κατ'επέκταση όλων των πολιτών του πλανήτη να χρησιμοποιούνται σαν χρηματοοικονομικά παράγωγα, για να παράγουν πλούτο στούς τραπεζίτες στα διάφορα χρηματιστήρια.

12) Δημιουργείται νέα κεντρική τράπεζα η οποία υπάγεται στην δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών και είναι σύμφωνη με το αρχικό σύνταγμα των ΗΠΑ.

13) Κλείνει η Κεντρική Τράπεζα που ονομάζεται Federal Reserve και πτωχεύει οριστικώς. Κάτα τη διάρκεια που θα υπάρξει μεταβατική περίοδος η Federal Reserve θα επιτραπεί να λειτουργεί παράλληλα με την νέα Κεντρική Τράπεζα για ένα χρόνο με σκοπό να υπάρξει ομαλή μετάβαση τόσο στο νέο νόμισμα όσο και στην κανονική χρηματοδότηση των τραπεζών.

14) Επαναφορά της μυστικότητας των ιδιωτικών καταθέσεων που σημαίνει ότι: Εγώ ως σύστημα εφ'όσον δεν μπορώ να ελέγξω τη νομιμότητά σου δεν μπορώ να σε καταδικάσω σαν κλέφτη εξ'ορισμού.

15) Επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας. Απαγόρευση σε δικαστές, νομικούς , δικηγόρους κλπ να δικάζουν σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.

16) Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιθετική πολιτική, οποιαδήποτε επίθεση η πολεμική αναμέτρηση με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο.

17) Επιβάλεται Ειρήνη σε όλα τα έθνη.

18)Τα χρήματα που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να έρθει το βιωτικό της επίπεδο σε ένα σταθερό σημείο, αυτομάτως πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα.

19) Ενεργοποιούνται 6000 πατέντες με τεχνολογίες οι οποίες είναι μυστικές και κρυμένες και ουσιαστικά απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος. Παραδείγματα: Η ελεύθερη ενέργεια είναι προσβάσιμη από όλους από οποιοδήποτε γεωφυσικό σημείο της γής. Η θεραπεία των περισσότερων ασθενειών με τη χρήση συντονισμένων υπερήχων ή υποήχων. Δύο πατέντες πολύ σημαντικές για την ανθρωπότητα.
Απόσπασμα απομαγνητοφώνησης από την Ομιλία του Δόκτρος Λαμπράκη - Προέδρου της Ε.Ν.D. και του Κυρίου Βαλσαμάκη - Εκπρόσωπος Τύπου της Ε.Ν.D. στην ομάδα Ε.Ν.D. Χανίων στις 04/09/2013. Απομαγνητοφώνηση & Επιμέλεια: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

History Behind the National Economic Security And Reformation Act (NESARA)

NESARA’s reformations are the main tools for implementing important US Supreme Court rulings made in January 1993 on several cases filed by farmers living in US Midwest and Mountain states areas against banks, specific government officials, certain judges, and others. Certain US Generals and Admirals were supportive of, and one General was co-plaintiff in, the Farmers’ Cases that went to the US Supreme Court. You may recall in the 1970’s and 1980’s there were news reports and documentaries about thousands of family farmers losing their farms to foreclosure. Willie Nelson has been doing Farm Aid concerts for years to help these farmers.

In the 1980’s some of the farmers investigated why there were so many bank foreclosures on their farms and discovered certain banks were fraudulently foreclosing on their farms. When these farmers turned to government officials for assistance and filed lawsuits against these banks, they learned certain government officials and judges were working in collusion with the banks. The farmers also learned that certain aspects of the current Federal Reserve banking system were unconstitutional and pursued their lawsuits through the Federal District Court in Denver and other locations. Some of the farmers involved in the lawsuits were harassed by the IRS and in turn investigated the IRS involvement with the bankers. After years of lawsuits, several of the farmers’ lawsuits reached the US Supreme Court including Baskerville and Foster v. Credit Bank of Wichita, Federal Land Bank, and First Interstate Bank of Fort Collins from the Denver Federal District Court. For simplicity, I call these cases at the US Supreme Court the "Farmers’ Cases".

In early 1993, the nine US Supreme Court judges ruled seven to two in favor of the farmers on all major issues including that the Federal Reserve Banking system was unconstitutional, that the US has been operating outside the Constitution since March 1933, that major reformations of government and our banking system are required, and that financial redress and remedies must be provided for financial losses due to bank fraud suffered by generations of Americans. The farmers involved certain very powerful US military Generals and Admirals in their cases. These Generals and Admirals made it clear to the US Supreme Court judges that they knew the farmers’ cases were righteous and watched in the courtroom as the US Supreme Court Judges heard the cases. The presence of the Generals and Admirals is why the majority of the judges felt they had to rule properly and in favor of the farmers. Because of the extraordinary nature of the necessary reformations, the Court sealed all court records and put all people directly involved under Non Disclosure agreements (gag orders) until the reformations are publicly and officially announced.

The Court had a duty to design and implement reformations to correct the injustices; therefore, the Court recruited experts in Constitutional Law, banking, economics, and monetary systems to work in task force groups to develop the needed reformations. During the two years these expert groups developed the reformations, irrefutable proof was provided to the US Supreme Court Judges that the 16th Amendment to the Constitution, the income tax amendment, had not been properly ratified. The Judges had no choice but to include abolishing income taxes in the reformations development process. It was also found that there had been a definite pattern of federal administrations and Congress ignoring the Constitution in laws passed since 1933. FDR took the US out of Constitutional Law when he declared a national banking emergency and amended the Trading with the Enemy Act in March 1933.

Constitutional Law experts working on government reformations determined that to end the pattern of blatant disregard for the Constitution, it would be necessary to require the sitting US administration and US Congress to resign when Constitutional Law is restored. Following completion of the development of the reformations, the Court appointed certain experts and others to a "committee" which has authority to manage the process of announcing and implementing the reformations.

Once the reformations were developed, the Court made half-hearted efforts to implement the reformations through an "Accords" agreement process with the Clinton administration. During that time, very little progress was made to implement the reformations. However quantities of the new US Treasury currency backed by gold were printed and shipped to certain banks in the US where the currency has sat in bank vaults for years awaiting the announcement of the reformations. When NESARA is announced, many more shipments of the new Treasury currency will be shipped to all banks in the US under guard by US military units.

During the years of the Accords process, the Court approved a "claims against the government process" (also known as Farm Claims or Bank Claims) which was meant to provide specific financial redress to Americans, however, various groups and individuals interfered with the claims process.

Finally in 1998, the powerful US military Generals and Admirals consulted with constitutional law experts regarding the lack of progress in getting the much-needed reformations implemented. The Generals, Admirals, and constitutional law experts all knew the US Supreme Court Judges were purposely stalling the reformations process. It was decided that the only other way to accomplish the crucial reformations was to compile all the needed reformations into a law and have the law passed by Congress. The National Economic Security And Reformation Act (NESARA) containing required reformations was submitted to Congress in 1999 where it sat with little action for almost a year. Late one evening in March 2000, a written quorum call was hand-delivered by Delta Force and Navy SEALs to only members of the US Senate and the US House who were sponsors and co-sponsors of NESARA. The members were immediately accompanied by the Delta Force and Navy SEALs to their respective voting chambers where they passed the National Economic Security And Reformation Act.

The National Economic Security And Reformation Act provides the following, some of which will take place immediately after the official announcement of NESARA which is to be televised live from Washington, DC:

1. Restores Constitutional Law in the USA.

2. Requires the current US administration to resign their positions to allow a fresh start at the national level and installs Constitutionally acceptable NESARA President and Vice President Designates until new elections can take place within six months. The President and Vice-President will resign, the Cabinet and Appointees by the President, and all members of Congress must resign within 72 hours of NESARA’s announcement.

3. NESARA US President Designate declares "peace" because NESARA abolishes unconstitutional states of emergency.

4. As partial remedy for 100 years of government and banking fraud, credit card balances are zeroed out and bank debt relief is given to Americans for bank loans including mortgages, car loans, education loans, business loans, and other bank debt. Banks will be paid $9000 per each credit card account with a balance; these funds were raised in special revenue generating activities in Europe. NESARA requires other bank debts be made self-liquidating loans and US banks are instructed to use new high revenue generating processes to pay off Americans’ bank loans.

5. Initiates the US Treasury Bank System with new U.S. Treasury currency backed by precious metals. The Federal Reserve is abolished and Federal Reserve facilities and most personnel are absorbed into the Treasury Bank System. We will be exchanging our Federal Reserve notes, which are not backed by gold, for the US Treasury currency which is backed by gold. Many bank personnel have already been trained on NESARA and the new currency is already in some banks’ vaults.

6. Abolishes Income Taxes in US and creates a national sales tax on new, non-essential items as revenue for government. Essential items such as food and medicine, and used items are exempt from the sales tax.

The NESARA law requires that a minimum of one time each year, there must be an effort made to announce NESARA. Three current US Supreme Court judges control the committee in charge of NESARA’s announcement. The Judges have used their overall authority to secretly sabotage NESARA’s announcement; thus each year NESARA has been blocked from being announced.

This is why NESARA has not been announced: the people with the overall authority to order NESARA’s announcement are, in fact, blocking NESARA.

Due to the gag order on NESARA, it is difficult for true NESARA supporters to learn exactly what has happened to stop NESARA from being announced.

Investigating details with hundreds of people has yielded exactly what needs to be done to resolve key issues and bring NESARA to announcement. After learning what the "problems" related to NESARA are, I’ve researched deeply to find the "solutions" and those people who can carry out the solutions and bring NESARA to announcement.

In many ways, our country is facing the worst crisis of its history:

More Americans are unemployed, drowning in debt, and living in poverty than anytime since World War II

Our government irresponsibly races to assume more debt on top of highest historical debts

Our military lose their lives in battles for greedy corporations’ gains

Our elections revolve around lies, bribery, and betrayals.

We do not hear "truth" in our media; the media is controlled by opponents of Americans and America’s Constitutional Law.

Some of our greatest Americans speak the truth of today’s America:

These are the times that try men's souls. The summer soldier and the sunshine patriot will, in this crisis, shrink from the service of his country; but he that stands it now, deserves the love and thanks of man and woman. Thomas Paine, December 19, 1776

We, the people are the rightful masters of both Congress and the courts, not to overthrow the Constitution, but to overthrow men who pervert the Constitution. Abraham Lincoln

The cause of America is in a great measure the cause of all mankind. …We have it in our power to begin the world over again. Thomas Paine, Common Sense, 1776

Our Founding Fathers and Abraham Lincoln had true courage. Our Founding Fathers faced the reality of the tyranny by the English Crown and chose to put their lives on the line to gain freedom!

We Americans must now follow the lead of our Founding Fathers and restore America through resolving the problems blocking NESARA and bring NESARA to announcement! NESARA Now!

Author: Ms. Shaini Goodwin
Also Known As: Dove of Oneness
Director NESARA Law Task Force
Executive Director International NESARA Take Action Team
http://www.nesaralaw.us/history_of_nesara.html

Ιστορία Πίσω από το Εθνικό οικονομική ασφάλεια και Πράξη Μεταρρύθμισης (NESARA)
Αναμορφώσεις NESARA είναι τα κύρια εργαλεία για την εφαρμογή σημαντικών αποφάσεων Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έκανε τον Ιανουάριο του 1993 σε αρκετές υποθέσεις που κατατέθηκαν από τους αγρότες που ζουν στις μεσοδυτικές ΗΠΑ και στο βουνό δηλώνει περιοχών από τις τράπεζες, ειδικά κυβερνητικούς αξιωματούχους, ορισμένοι δικαστές, και άλλα. Ορισμένες ΗΠΑ στρατηγοί και ναυάρχων ήταν υποστηρικτική της, και μία Γενική συν-ενάγων, οι υποθέσεις των αγροτών που πήγε στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Μπορείτε να ανακαλέσετε στη δεκαετία του 1970 και του 1980 υπήρξαν αναφορές ειδήσεων και ντοκιμαντέρ για χιλιάδες αγροτικές οικογένειες χάνουν τα αγροκτήματά τους σε αποκλεισμό. Willie Nelson έχει κάνει συναυλίες Farm Ενισχύσεις για χρόνια για να βοηθήσει αυτούς τους αγρότες.

Στη δεκαετία του 1980 μερικοί από τους αγρότες διερευνηθεί γιατί υπήρχαν τόσες πολλές κατασχέσεις από τις τράπεζες στις εκμεταλλεύσεις τους και ανακάλυψαν ορισμένες τράπεζες είχαν δόλο αποκλείσει από την αγορά στις εκμεταλλεύσεις τους. Όταν αυτοί οι αγρότες στράφηκαν προς κυβερνητικούς αξιωματούχους για βοήθεια και να κατατεθεί αγωγές κατά των τραπεζών αυτών, έμαθαν ορισμένα κυβερνητικά στελέχη και δικαστές που εργάζονται σε συμπαιγνία με τις τράπεζες. Οι αγρότες έμαθαν επίσης ότι ορισμένες πτυχές του σημερινού τραπεζικού συστήματος Federal Reserve ήταν αντισυνταγματική και επιδιώκει αγωγές τους μέσω του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού Δικαστηρίου στο Ντένβερ και άλλες τοποθεσίες. Μερικοί από τους αγρότες που συμμετέχουν στις αγωγές παρενοχλούνται από την IRS και με τη σειρά διερευνηθεί η συμμετοχή IRS με τους τραπεζίτες. Μετά από χρόνια αγωγές, αρκετές από τις αγωγές των αγροτών έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένων των Μπάσκερβιλ και Foster v. Πιστωτική Τράπεζα της Wichita, Ομοσπονδιακή Τράπεζα Γη, και η First Interstate Bank of Fort Collins από την Federal District Court Ντένβερ. Για λόγους απλότητας, καλώ τις υποθέσεις αυτές στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ οι "υποθέσεις Αγροτών".

Στις αρχές του 1993, οι εννέα ΗΠΑ δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου έκρινε επτά σε δύο υπέρ των αγροτών σε όλα τα σημαντικά θέματα, όπως ότι το σύστημα Federal Reserve Banking ήταν αντισυνταγματική, ότι οι ΗΠΑ λειτουργεί έξω από το Σύνταγμα από τον Μάρτιο του 1933, ότι οι μεγάλες αναπλάσεις της διέπουντα nment και το τραπεζικό μας σύστημα είναι υποχρεωτικά και πρέπει να προβλέπεται ότι η οικονομική αποκατάσταση και θεραπείες για τις οικονομικές απώλειες που οφείλονται σε τραπεζική απάτη που υφίστανται οι γενιές των Αμερικανών. Οι αγρότες που συμμετέχουν ορισμένες πολύ ισχυρές στρατιωτικές στρατηγοί και Ναυάρχων ΗΠΑ σε υποθέσεις τους. Αυτές οι στρατηγοί και Ναυάρχων κατέστησε σαφές στους δικαστές Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ότι γνώριζαν τις περιπτώσεις των αγροτών ήταν δίκαιος και παρακολούθησαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπως οι ΗΠΑ Ανώτατο Δικαστήριο δικαστές ακούσει τις περιπτώσεις. Η παρουσία των στρατηγών και ναυάρχων είναι ο λόγος που η πλειοψηφία των δικαστών δήλωσαν ότι έπρεπε να αποφανθεί σωστά και προς όφελος των αγροτών.Λόγω της έκτακτης φύσης των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων, το Δικαστήριο sealed όλα τα αρχεία του δικαστηρίου και να θέσει όλα τα άτομα που εμπλέκονται άμεσα στο πλαίσιο των συμφωνιών για μη Αποκάλυψη (παραγγελίες gag) μέχρι δημοσίως και επισήμως ανακοινωθεί οι μεταρρυθμίσεις.

Το Δικαστήριο είχε την υποχρέωση να σχεδιάσει και να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις για να διορθώσουμε τις αδικίες? Ως εκ τούτου, το Δικαστήριο προσληφθούν ειδικοί στην Συνταγματικού Δικαίου, των τραπεζών, των οικονομικών και νομισματικών συστημάτων να εργαστούν σε ομάδες ομάδα εργασίας για την ανάπτυξη των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων. Κατά τη διάρκεια των δύο ετών που αυτές οι ομάδες εμπειρογνωμόνων ανέπτυξε τις μεταρρυθμίσεις, αδιάσειστη απόδειξη δόθηκε στις ΗΠΑ Ανώτατο Δικαστήριο δικαστές ότι η 16η Τροποποίηση του Συντάγματος, του φόρου εισοδήματος τροποποίηση, δεν είχε σωστά επικυρωθεί. Οι δικαστές είχαν άλλη επιλογή παρά να περιλαμβάνει την κατάργηση των φόρων εισοδήματος στην αναπτυξιακή διαδικασία μεταρρυθμίσεων.Διαπιστώθηκε επίσης ότι υπήρξε μια σαφής μοτίβο των ομοσπονδιακών διοικήσεων και το Κογκρέσο αγνοώντας το Σύνταγμα σε νόμους που έχουν ψηφιστεί από το 1933. FDR πήρε τις ΗΠΑ έξω από Συνταγματικού Δικαίου, όταν κήρυξε εθνικό τραπεζικό έκτακτης ανάγκης και τροποποιείται η διαπραγμάτευση με την πράξη Enemy Μάρτιο 1933.

Συνταγματικό Δίκαιο εμπειρογνώμονες που εργάζονται σε κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις στο συμπέρασμα ότι για να τελειώσει το μοτίβο των κατάφωρη περιφρόνηση για το Σύνταγμα, θα ήταν αναγκαίο να απαιτηθεί η συνεδρίαση κυβέρνηση των ΗΠΑ και το Κογκρέσο των ΗΠΑ να παραιτηθεί όταν αποκατασταθεί Συνταγματικού Δικαίου. Μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης των μεταρρυθμίσεων, το Δικαστήριο όρισε ορισμένους εμπειρογνώμονες και τους άλλους σε μια "επιτροπή", η οποία έχει την εξουσία να διαχειριστεί τη διαδικασία της ανακοινώνοντας και την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Μόλις αναπτύχθηκαν οι μεταρρυθμίσεις, το Δικαστήριο έκανε με μισή καρδιά προσπάθειες για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων μέσω μιας διαδικασίας "συμφωνίες" συμφωνία με την κυβέρνηση Κλίντον. Κατά την περίοδο αυτή, πολύ μικρή πρόοδος στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Ωστόσο, οι ποσότητες του νέου νομίσματος Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ υποστηρίζεται από χρυσό τυπώθηκαν και αποστέλλονται σε ορισμένες τράπεζες στις ΗΠΑ, όπου το νόμισμα έχει καθίσει σε θησαυροφυλάκια τραπεζών για τα επόμενα χρόνια εν αναμονή της ανακοίνωσης των μεταρρυθμίσεων. Όταν NESARA ανακοινώνεται, πολλοί περισσότεροι αποστολές του νέου νομίσματος Υπουργείο Οικονομικών θα σταλεί σε όλες τις τράπεζες στις ΗΠΑ υπό φρούρηση από τις ΗΠΑ στρατιωτικές μονάδες.

Κατά τη διάρκεια των ετών της διαδικασίας Συμφωνιών, το Δικαστήριο ενέκρινε μια «απαιτήσεις κατά τη διαδικασία κυβέρνηση" (επίσης γνωστό ως Farm αξιώσεις ή τραπεζικών απαιτήσεων), η οποία είχε ως στόχο να παρέχει συγκεκριμένες οικονομικές έννομης προστασίας για τους Αμερικανούς, ωστόσο, διάφορες ομάδες και άτομα παρενέβαινε με τις αξιώσεις διαδικασία.

Τέλος, το 1998, οι ισχυρές στρατιωτικές στρατηγοί και Ναυάρχων ΗΠΑ διαβουλεύσεις με εμπειρογνώμονες συνταγματικό δίκαιο σχετικά με την έλλειψη προόδου στο να πάρει τα πολυπόθητη μεταρρυθμίσεις υλοποιούνται. Οι στρατηγοί, Ναυάρχων, και οι εμπειρογνώμονες συνταγματικό δίκαιο όλοι γνώριζαν οι ΗΠΑ Ανώτατο Δικαστήριο δικαστές είχαν εσκεμμένα καθυστερεί τη διαδικασία μεταρρυθμίσεων. Αποφασίστηκε ότι ο μόνος άλλος τρόπος για να ολοκληρώσει τις ζωτικής σημασίας μεταρρυθμίσεις ήταν να συγκεντρώνουν όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις σε ένα δίκαιο και να έχουν το νόμο που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο. Η Εθνική οικονομική ασφάλεια και Πράξη Μεταρρύθμισης (NESARA) που περιέχει απαιτούνται μεταρρυθμίσεις υποβλήθηκε στο Κογκρέσο το 1999, όπου καθόταν με λίγη δράση για σχεδόν ένα χρόνο. Αργά ένα βράδυ τον Μάρτιο του 2000, μια γραπτή πρόσκληση απαρτία ήταν χέρι-που παραδίδονται από Delta Force και Navy SEALs μόνο τα μέλη της Γερουσίας των ΗΠΑ και την αμερικανική Βουλή που ήταν χορηγοί και συν-χορηγούς της NESARA. Τα μέλη αμέσως συνοδεύεται από τις σφραγίδες Delta Force και Navy στους αντίστοιχους θαλάμους ψηφοφορίας τους, όπου πέρασε την Πράξη Εθνικής οικονομικής ασφάλειας και της Μεταρρύθμισης.

Η Εθνική οικονομική ασφάλεια και Μεταρρύθμισης νόμου προβλέπει τα ακόλουθα, μερικά από τα οποία θα λάβει χώρα αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της NESARA που πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά από την Ουάσιγκτον, DC:

1. Επαναφέρει Συνταγματικού Δικαίου στις ΗΠΑ.

2. Απαιτεί την τρέχουσα αμερικανική κυβέρνηση να παραιτηθεί θέσεις τους για να επιτρέψει μια νέα αρχή σε εθνικό επίπεδο και εγκαθιστά Συνταγματικά αποδεκτή NESARA Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο Δηλώνει μέχρι τις νέες εκλογές μπορεί να λάβει χώρα εντός έξι μηνών. Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος θα παραιτηθεί, το Υπουργικό Συμβούλιο και διορισμένοι από τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Κογκρέσου θα πρέπει να παραιτηθεί εντός 72 ωρών από την ανακοίνωση της NESARA του.

3. NESARA Πρόεδρος των ΗΠΑ ορίσουν δηλώνει «ειρήνη», επειδή NESARA καταργεί αντισυνταγματική καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

4. Ως μερική λύση για 100 χρόνια της κυβέρνησης και τραπεζική απάτη, τα υπόλοιπα πιστωτικών καρτών μηδενίζεται έξω και ανακούφιση από το χρέος των τραπεζών δίνεται σε Αμερικανούς για τα τραπεζικά δάνεια συμπεριλαμβανομένων των υποθηκών, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια εκπαίδευσης, επιχειρηματικά δάνεια, και άλλα τραπεζικού δανεισμού. Οι τράπεζες θα πρέπει να καταβληθεί $ 9.000 για κάθε λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας με την ισορροπία? τα κεφάλαια αυτά τέθηκαν σε ειδικές δραστηριότητες που δημιουργούν έσοδα στην Ευρώπη. NESARA απαιτεί την εφαρμογή άλλων τραπεζικών χρεών να γίνει αυτοεξοφλούμενες δάνεια και οι τράπεζες των ΗΠΑ έδωσε εντολή να χρησιμοποιούν τις νέες διαδικασίες παραγωγής υψηλής έσοδα για την αποπληρωμή των Αμερικανών τραπεζικά δάνεια.

5. Ενεργοποιεί το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ Τράπεζα σύστημα με το νέο νόμισμα Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ υποστηρίζεται από πολύτιμα μέταλλα. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει καταργηθεί και Federal Reserve εγκαταστάσεις και πιο προσωπικό απορροφάται από το Σύστημα Treasury της Τράπεζας. Θα την ανταλλαγή Federal Reserve σημειώσεις μας, τα οποία δεν υποστηρίζεται από το χρυσό, για το νόμισμα Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, που υποστηρίζεται από το χρυσό. Πολλοί προσωπικό τράπεζας έχουν ήδη εκπαιδευτεί στο NESARA και το νέο νόμισμα είναι ήδη σε θησαυροφυλάκια ορισμένων τραπεζών.

6. Καταργεί Φόροι εισοδήματος στις ΗΠΑ και δημιουργεί ένα εθνικό φόρο επί των πωλήσεων για τα νέα, μη ουσιώδη στοιχεία, όπως τα έσοδα για την κυβέρνηση. Βασικά είδη, όπως τρόφιμα και φάρμακα, καθώς και αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν απαλλάσσονται από το φόρο επί των πωλήσεων.

Ο νόμος NESARA απαιτεί ένα ελάχιστο μία φορά κάθε έτος, πρέπει να υπάρξει μια προσπάθεια που γίνεται για να ανακοινώσει NESARA. Τρεις τρέχουσα δικαστές Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ελέγχουν την επιτροπή που είναι επιφορτισμένες με την ανακοίνωση NESARA του. Οι δικαστές έχουν χρησιμοποιήσει τη γενική εξουσία τους για να σαμποτάρουν κρυφά ανακοίνωση NESARA του? Έτσι, κάθε χρόνο NESARA έχει αποκλειστεί από το να ανακοινωθεί.

Αυτός είναι ο λόγος NESARA δεν έχει ανακοινωθεί: οι άνθρωποι με τη γενική εξουσία να διατάξει την ανακοίνωση NESARA είναι, στην πραγματικότητα, το κλείδωμα NESARA.

Λόγω της τάξης gag για NESARA, είναι δύσκολο για τους αληθινούς οπαδούς NESARA για να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί να σταματήσει NESARA από το να ανακοινωθεί.

Διερευνώντας τις λεπτομέρειες με τις εκατοντάδες των ανθρώπων που απέφερε ακριβώς ό, τι χρειάζεται να γίνει για να επιλύσει τα βασικά ζητήματα και να φέρει NESARA της ανακοίνωσης. Αφού έμαθε ποια είναι τα «προβλήματα» που σχετίζονται με NESARA, έχω ερευνήσει βαθιά για να βρουν τις «λύσεις» και τους ανθρώπους που μπορούν να εκτελούν τις λύσεις και να φέρει NESARA της ανακοίνωσης.

Με πολλούς τρόπους, η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη κρίση της ιστορίας της:

Περισσότεροι Αμερικανοί είναι άνεργοι, πνίγεται στο χρέος, και ζουν σε συνθήκες φτώχειας από ό, τι οποιαδήποτε στιγμή από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο

Η κυβέρνησή μας ανεύθυνα αγώνες για να αναλάβει περισσότερο χρέος στην κορυφή του υψηλότερου ιστορικά χρέη

Στρατιωτική μας χάνουν τη ζωή τους στις μάχες για τα κέρδη άπληστες εταιρίες »

Εκλογές μας περιστρέφονται γύρω από τα ψέματα, δωροδοκία, και προδοσίες.

Δεν ακούμε "αλήθεια" στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας? τα μέσα ενημέρωσης ελέγχονται από τους αντιπάλους των Αμερικανών και Συνταγματικού Δικαίου της Αμερικής.

Ορισμένες από τις μεγαλύτερες Αμερικανοί μας πουν την αλήθεια της σημερινής Αμερικής:

Αυτές είναι οι φορές που προσπαθούν ψυχές των ανθρώπων. Το καλοκαίρι του στρατιώτη και την πατριώτης ηλιοφάνεια θα, σε αυτή την κρίση, συρρικνώνεται από την υπηρεσία της χώρας του? αλλά αυτός που έχει τώρα, αξίζει την αγάπη και τις ευχαριστίες του άνδρα και της γυναίκας. Thomas Paine, 19 του Δεκέμβρη, 1776

Εμείς, οι άνθρωποι είναι οι νόμιμοι κύριοι της τόσο το Κογκρέσο και τα δικαστήρια, να μην ανατρέψουν το Σύνταγμα, αλλά και να ανατρέψουν τους άνδρες που διαστρέψουν το Σύνταγμα. Αβραάμ Λίνκολν

Η αιτία της Αμερικής είναι σε μεγάλο βαθμό η αιτία όλης της ανθρωπότητας. ... Εμείς το έχουμε το χέρι μας για να ξεκινήσει τον κόσμο ξανά. Thomas Paine, η κοινή λογική, 1776

Ιδρυτές Πατέρες μας και ο Αβραάμ Λίνκολν είχε αληθινό θάρρος. Ιδρυτές Πατέρες μας αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα της τυραννίας από το αγγλικό στέμμα και επέλεξε να θέσει τη ζωή τους στη γραμμή για να αποκτήσει την ελευθερία!

Εμείς οι Αμερικανοί πρέπει τώρα να ακολουθήσουν το παράδειγμα των ιδρυτών μας και να αποκαταστήσει την Αμερική μέσα από την επίλυση των προβλημάτων αποκλεισμού NESARA και να φέρει NESARA με την ανακοίνωση! NESARA τώρα!

Συντάκτης: κα Shaini Goodwin
Επίσης γνωστό ως: Dove της Ενότητας
Διευθυντής Task Force NESARA Δίκαιο
Εκτελεστικός Διευθυντής Διεθνούς NESARA Πάρτε Ομάδα Δράσης
https://translate.google.com.cy/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.nesaralaw.us/&prev=search