Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

MANOLIS LAMPRAKIS.Η εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων το πρώτο μισό του 20ου αιώνα


MANOLIS LAMPRAKIS.Η εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων το πρώτο μισό του 20ου αιώνα


ΔΟΚΤΩΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
JASON SOCIETY – MAJESTIC 12
Έδωσε λέει εντολή ο πρωθυπουργός του Ισραήλ προχθές να γίνει επίθεσης εναντίον του Ιράν και της Συρίας το 2014. Ο Νατανιάχου, εξηγούσα την περασμένη Παρασκευή στην ραδιοφωνική εκπομπή του Αμάραντου ότι ο Νατανιάχου, είναι μέσα σε μια ομάδα που λέγεται Jason society, δηλαδή η ομάδα Ιάσων η οποία έχει τον έλεγχο του πλανήτη.
Τον έλεγχο του πλανήτη τον ανέλαβαν από το 1947 και τον ανέλαβαν όταν για πρώτη φορά έγινε γνωστό σε όλη την ανθρωπότητα ότι υπάρχει επικοινωνία με εξωγήινους πολιτισμούς. Τότε δημιουργήθηκε από τον πρόεδρο Τρούμαν μία επιτροπή που εξήγησα ονομάζεται Majestic 12 (MJ 12) και οι οποίοι είναι υπεράνω όλων των κυβερνήσεων, χρηματοδοτούνται από τα παγκόσμια καταπιστεύματα, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, χρησιμοποιούν ατελείωτα χρήματα και βασικά υπάρχουν 26 στην Αμερική. Υπάρχουν 26 μυστικές βάσεις όπου συνεργάζεται το ανθρώπινο γένος με τους εξωγήινους πολιτισμούς.
Συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα. Συνεργάζονται σε επίπεδα βιολογίας, σε επίπεδα τεχνολογίας. Θέλω να σας πω σήμερα ότι, δεν υπάρχει τίποτα από ότι έχετε δει τα τελευταία 50 χρόνια το οποίο να είναι γήινο. Το πώς πετούν τα αεροπλάνα σας, το τι ραντάρ έχετε, το τι τηλέφωνα έχετε, οι φούρνοι μικροκυμάτων που έχετε, το πώς γίνεται η επικοινωνία με την τηλεόραση, όλες οι πρόοδοι στην ιατρική, τα πάντα δεν είναι δημιούργημα του ανθρωπίνου γένους. Είναι όλα τεχνολογία η οποία αντηλλάγει με εξωγήινους πολιτισμούς με ορισμένα ανταλλάγματα τα οποία βεβαίως δεν είναι της ώρας να τα συζητήσουμε.
Η ΒΑΣΗ DULCE
Το 2002 λοιπόν, σας έχω πει ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες τουλάχιστον υπάρχουν 26 μυστικά εργαστήρια στα οποία συνεργάζεται το ανθρώπινο γένος με τους εξωγήινους πολιτισμούς.
Ότι βλέπετε και πάλι επαναλαμβάνω στην τεχνολογία δεν έχει να κάνει τίποτα με ανθρώπινη διανόηση. Όλα είναι τεχνολογία η οποία αντηλλάγει έναντι ορισμένων αντιπαροχών. Το 2002 λοιπόν η ομάδα η οποία συνεργάζεται και συνήθως το εργαστήριο το οποίο έχει την μεγαλύτερη απήχηση όσον αφορά την συνεργασία, είναι η βάση Dulce που είναι στα σύνορα του Νέου Μεξικού με την Αριζόνα και το Τέξας.
Στην βάση αυτή λοιπόν η οποία είναι περίπου 15 ορόφους κάτω από την Γη, οι μισοί όροφοι κατέχονται από το ανθρώπινο γένος οι άλλοι μισοί από τους εξωγήινους πολιτισμούς και ο μεσαίος όροφός ο υπ’ αριθμόν 8 δηλαδή, είναι ένας όροφος όπου υπάρχει η ασφάλεια.
Γνωρίζουμε τι είδους όπλα υπάρχουν. Υπάρχει μια υπηρεσία ασφαλείας, «Delta Force», η οποία είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια όλου αυτού του συμπλέγματος. Έχουνε συγκεκριμένα όπλα τα οποία είναι αποτελεσματικά εναντίον και των εξωγήινων αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται μέσα. Μάλιστα το 1979 ξέσπασε μία αντιπαράθεσης, ένας πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών, έγιναν πραγματικά τρομερές μάχες μέσα στην βάση. 89 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 136 εξωγήινοι και περίπου 300 τραυματίες.
Η βάση αυτή είναι τεράστια. Βρίσκεται στο χωριό Dulce κοντά στο Νέο Μεξικό, και γιατί σας λέω τις λεπτομέρειες αυτές; Γιατί κατέληξαν εντέλει το 2002 να μας πουν ότι και η ανάλυση του γενετικού κώδικα η οποία ανακοινώθηκε πριν από 15-20 χρόνια, και αυτό δεν ήταν δική μας εφεύρεση βέβαια, ήτανε τεχνολογία την οποία πήραμε με την συνεργασία με τους εξωγήινους πολιτισμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=HOYlX1kn6XU
Γεγονότα ιστορίας από το απώτατο παρελθόν μέχρι και σήμερα που αποδεικνύουν τη σημερινή οικονομική και κοινωνική φυλακή στην οποία ζούμε σήμερα. Ο πλανήτης κυβερνάται από μια μικρή μειοψηφία υβριδίων που ενδιαφέρεται να διαφυλάξει μόνον τα δικά της συμφέροντα, χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για το ανθρώπινο γένος.
Ουσιαστικές λύσεις που στοχεύουν στην ελευθερία του ελληνικού λαού και όχι μόνον.
Δεν υπάρχουν πολλά διαφορετικά κόμματα, δεν υπάρχει η άποψη του ενός κόμματος ή του άλλου, ούτε η ιδεολογία του ενός ή του άλλου. Αυτή τη στιγμή αυτό που υπάρχει είναι ΚΑΤΟΧΗ. Υπάρχουν κατακτητές και κατακτημένοι. Και αυτό που προέχει είναι η ανατροπή της κατοχής και η εγκαθίδρυση πραγματικής ελευθερίας. Έτσι αυτή τη στιγμή όλοι οι Έλληνες ουσιαστικά συμφωνούν στους εξής 5 βασικούς στόχους, γιατί αυτοί είναι και οι στόχοι που θα δώσουν ουσιαστικές λύσεις:
Αφού λοιπόν απελευθερωθούμε από το καθεστώς κατοχής μετά έχουμε όλο το χρόνο να συζητήσουμε πώς θέλουμε να κτίσουμε την καινούργια Ελλάδα. Όσο υπάρχει κατοχή κάθε άλλη συζήτηση είναι περιττή.
Τρέχουσα επικαιρότητα και σχόλια.
https://www.youtube.com/watch?v=s_38tsQ4p0I
Silent Weapons For Quiet Wars Document - Full Read I put this together for those that might be distracted with kids or work and choose to listen rather than read the full document. I hope it is helpful and please visit the links below and share with others. Thanks! Silent Weapons For Quiet Wars, full read by: GP Studio - brolance. 
http://www.stopthecrime.net/source.html
http://www.stopthecrime.net/docs/SILENT%20WEAPONS%20for%20QUIET%20WARS.pdfhttp://stopthecrime.net/https://www.youtube.com/watch?v=gARZ-Gttjn4https://www.youtube.com/watch?v=K5vLuGPV-lU