Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟΥ SU-24!!! ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Την επέτειο της κατάρριψης του Su-24 η Ρωσία έδωσε εντολή σφαγής των Τούρκων – Τρεις επιδρομές κατά των τουρκικών δυνάμεων από συριακά και ρωσικά μαχητικά – Απογείωσε F-16 με την Ρωσία έτοιμη να τα καταρρίψει
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟΥ SU-24!!! ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ τι βρήκαμε απο σάιτ που λέγεται intelaleak.blogspot.com! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!
….
Η αλήθεια για την Downing του ρωσικού SU-24
http://intelaleak.blogspot.com.cy/2016/11/the-truth-about-downing-of-russian-su-24.html
πρώτη μεγάλη διαρροή Intelaleak του!

Η αλήθεια για το ήπιε ρωσικό S-24 βομβαρδιστικό από τους Τούρκους και το πώς η Ελλάδα συνδέεται με αυτό!

Νέες αποκαλύψεις επιφάνεια σχετικά με το πώς η Τουρκία, μάλιστα, κατέρριψε παράνομα ότι η ρωσική βομβιστής, αποκαλύψεις ότι μόνο η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να παρέχει για εμάς!

• Από ό, τι φαίνεται, ο Πρόεδρος Ομπάμα έχει βοηθήσει τους Έλληνες μμ, Αλέξης Τσίπρας, ασχολούνται με την εχθρική Angela Merkel από τη Γερμανία λέγοντάς της να κοπάσει για την Ελλάδα ένα κομμάτι. ΓΙΑΤΊ? γιατί ο Τσίπρας και η κυβέρνηση συνασπισμού ο συνεργάτης του, Πάνος Καμμένος, πήρε τις παραγγελίες τους από τον Ομπάμα για να μην μιλήσουμε για την κατάρριψη του S-24 -για την οποία, οι Έλληνες, έχουν όλα τα facts- για προφανείς λόγους: Υπάρχει ένα δεύτερο ψυχρό πόλεμο ΣΤΗ ΘΈΣΗ!
• Ο Ομπάμα είναι ουσιαστικά πληρώνουν πίσω Τσίπρας, Καμμένος και Έλληνες Αρχηγός της Intel, Γιάννη Ρουμπάτη, για να μην αποκαλύπτουν συγκεκριμένα τη νοημοσύνη τους για το θέμα αυτό. Προφανώς, δεν είναι μόνο η ελληνική κυβέρνηση, που ήταν σε θέση να πάρει το πραγματικό πληροφοριών σχετικά με το τι πραγματικά πήγε κάτω εκείνη την μοιραία ημέρα για τους ρώσους πιλότους!
• Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδα, ο κ Αλέξης Τσίπρας -που έχει υποστεί το ελληνικό έθνος και τον πλούτο της, τον ελληνικό λαό, τα προς το ζην και τις οικογένειές τους σε απίστευτη καταπίεση και την υποβάθμιση, σε συνεργασία με την τρόικα της ΕΕ με ψεύτικο πρόγραμμα bail-out οποία δεν έπρεπε ποτέ συμβεί στο πρώτο μέρος- γνώριζε για την κατάρριψη του ρωσικού S-24 βομβαρδιστικό αεροπλάνο, ειδικά αμέσως μετά το γεγονός! Το κλειδί εδώ, όμως, είναι ότι ... ποτέ δεν είπα σε κανέναν, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Βλαντιμίρ Πούτιν και την κυβέρνησή του!
• Εμείς εδώ στο Intelaleak έχουν όλα τα γεγονότα και επίσημα την απελευθέρωση τους ... ΣΗΜΕΡΑ!
• Επαναλαμβάνουμε: Η ελληνική κυβέρνηση και τους παίκτες του, ο κ Αλέξης Τσίπρας από το ΣΥΡΙΖΑ και ο κ Πάνος Καμμένος από ΑΝΕΛ ( «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες»), ήξερε ότι ήταν, πράγματι, οι Τούρκοι που πυροβόλησε κάτω από το S-24 ρωσικά βομβαρδιστικά αλλά, από ακόμα, ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει την ενημέρωση του κοινού, ιδιαίτερα στη Ρωσία και Πούτιν κυβέρνηση ακόμη και τώρα ότι ο Ερντογάν και η τουρκική κυβέρνηση το παραδέχτηκε και να ζητήσει V. Putin και τους Ρώσους για forgivnes τους.!

Ας πάρουν τώρα σε όλες τις λεπτομέρειες ζουμερό πρέπει να έχουμε;

-Υπάρχει Ένα τμήμα της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών κάλεσε την 5η Μεραρχία που ήταν σε θέση να μας δώσει αυτές τις πληροφορίες. Ήταν αυτοί που είχαν αυτήν την νοημοσύνη, αλλά είπαν να το βουλώσει τον αρχηγό τους, Γ Ρουμπάτη, και από τον Α Τσίπρα και Π Καμμένος.
- Από την αρχή αυτού του περιστατικού, αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι της Intel βγήκαν από το 5ο Div. με τον επικεφαλής της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών », για προφανείς λόγους, επειδή έπρεπε να το αναφέρει.
- Ήταν ο διευθυντής του 5ου Div. ότι ενημέρωσε τον επικεφαλής της ελληνικής intel, Γιάννη Ρουμπάτη, αμέσως σχετικά με την ευφυΐα που είχαν συγκεντρωθεί η οποία έδειξε ότι ήταν, πράγματι, οι Τούρκοι που κατέρριψε το ρωσικό βομβαρδιστικό, στη συνέχεια, στο ερώτημα.
- Μετά από λίγες ώρες, ωστόσο, Ρουμπάτη δίνει διαταγή να ... καταστρέψει την απόδειξη!
- Έτσι, το ερώτημα εδώ είναι το εξής: Με ποιον ήταν ο κ Ρουμπάτη σε συνεννόηση με σχετικά με αυτό το θέμα και την καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων ??? Έκανε διαβουλεύσεις με τον κ Τσίπρα για το θέμα αυτό; ... Με τον κ Νίκος Παππάς, ο Υπουργός Επικρατείας; ... Με Αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ Νίκος Τόσκας; ... Με το Νίκο Κοτζιά, τον Υπουργό Εξωτερικών; ... Ή ίσως με τον ίδιο τον κ Πάνος Καμμένος, η κυβέρνηση συνασπισμού συνεργάτης του Τσίπρα, αλλά και ο υπουργός Άμυνας;
- Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι άνθρωποι κοντά του Καμμένος λένε ότι ο κ Καμμένος έμαθε της εκδήλωσης μετά από μερικές μέρες από την ελληνική στρατιωτικό προσωπικό που σταθμεύει στην Κύπρος και στη συνέχεια πήγε στον κ Τσίπρα και έντονα διαμαρτυρήθηκαν μαζί του για αυτό. Ήταν προφανώς Τσίπρα ο οποίος ήθελε να μαζέψει τόσο την εύνοια των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ για το θέμα αυτό όλα από τον εαυτό του. Έτσι, οι ερωτήσεις που θέτει σχετικά με τις αρχικές αντιδράσεις Τσίπρας είναι: (1) Όταν PM Τσίπρας έμαθε από τα στοιχεία αυτού του περιστατικού, το έκανε μεταφέρει απευθείας στο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ??? (2) Μήπως αυτός ενημερώσει τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης; (3) Μήπως ο διαβουλεύεται με τον τότε ηγέτη της αντιπολίτευσης, κ Πλακιωτάκη; (4) Τέλος, γιατί δεν ενημερώσει συνεργάτη του στο συνασπισμό, Καμμένος, αμέσως ???
- Τώρα, γιατί ο Τσίπρας, Καμμένος και Ρουμπάτη επιλέγουν να χειριστεί αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι των πληροφοριών με τον τρόπο με τον οποίο το έκαναν; Ήταν έξω με ίσως ... παρακαλώ κάποιος ??? Ήταν αυτό δεν ... ΠΡΟΔΟΣΙΑ από την πλευρά τους ;;; Γιατί δεν τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε αυτή την κατάσταση, σε συνδυασμό με την ισχυρή νοημοσύνη τους ότι μοναδικό που κατέχει, ως μια ισχυρή κάρτα που θα μπορούσαν να έχουν παίξει εναντίον των Τούρκων, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν διαπραγματευθεί από θέση ισχύος με τη Δύση σχετικά με τα προβλήματα που το έθνος αντιμετωπίζει η Ελλάδα ???
- Η Intel ότι η ελληνική υπηρεσιών πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν σχετικά με την κατάρριψη αυτού του ρωσικού S-24 βομβαρδιστικό από τους Τούρκους είχε να κάνει με κάποια σήματα από ένα τουρκικό πύργο στην Τουρκία που έδωσε τις εντολές για τις τουρκικά F-16 πιλότους να ... καταρρίψουν ΟΤΙ ΡΩΣΙΚΗ BOMBER! Ποια είναι η ελληνική 5ο Div. έλαβε από τη μονάδα της στη Κύπρος ήταν η πραγματική τεκμηριωμένη απόδειξη αυτού από τις πηγές τους για την κατάρριψη του ρωσικού βομβιστής. Δεν μπορούμε να σας πω πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό αυτό, αλλά τι μπορούμε να σας πω, όμως, είναι ότι ο κ Γιάννης Ρουμπάτης διέταξε την καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων, ακόμη και η καταγραφή του περιστατικού!Δεν ήταν, όμως, είναι σε θέση να καταστρέψει όλα τα στοιχεία και αυτό που έχουμε στην κατοχή μας είναι αυτό που διαρρέει σε όλους σας σήμερα!
- Έτσι, εδώ είναι το σκυρόδεμα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό που λέμε εδώ. Αυτό, και μόνο, θα προκαλέσει μια μεγάλη αναταραχή στην ελληνική κυβέρνηση, στρατιωτική και ευφυΐα κύκλους! Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητείται! Εδώ σας παρέχουμε όλες τις λεπτομέρειες:
- Το σήμα αριστερά στο 24 Νοεμβρίου, 2015, στις 09:23 πμ, από την 6η Μονάδα Ηλεκτρονικού Πολέμου στην Κύπρος με Φύλλο πληροφοριών Νο 8191.
- Τα δεδομένα από αυτό το έγγραφο δόθηκε από τον 6ο Ηλεκτρονική Μονάδα Πολέμου, του 5ου Div. της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Μετάφραση από google translete

Thursday, November 24, 2016

The Truth About The Downing of the Russian SU-24

Intelaleak’s first major leak!

The Truth about the downed Russian S-24 bomber by the Turks and how Greece ties in with it!

New revelations surface about how Turkey, indeed, SHOT DOWN illegally that Russian bomber, revelations that ONLY the Greek government can provide for us!

• From what it appears, President Obama has been helping Greek PM, Alexis Tsipras, deal with the hostile Angela Merkel from Germany by telling her to ease up on Greece a bit. WHY? because Tsipras and his coalition government partner, Panos Kammenos, took their orders from Obama to NOT talk about the shooting down of the S-24 -for which they, the Greeks, have all the facts- for obvious reasons: THERE’S A SECOND COLD WAR IN PLACE!
• Obama is essentially paying back Tsipras, Kammenos and Greek Intel Chief, Giannis Roubatis, for not disclosing their concrete intelligence on this matter. Apparently, it is ONLY the Greek government that was able to get the REAL intelligence on what actually went down that fateful day for those Russian pilots!
• The Prime Minister of Greece, Mr. Alexis Tsipras -who has subjected the Greek nation and its wealth, the Greek people, their livelihoods and families to unbelievable oppression and degradation in co-operation with the EU’s Troika under a FALSE bail-out program which should have NEVER happened in the first place- knew about the downing of the Russian S-24 bomber, especially right after the fact! The key here, though, is that…THEY NEVER TOLD ANYONE, ESPECIALLY VLADIMIR PUTIN AND HIS GOVERNMENT!
• We here at Intelaleak have all the facts and are officially releasing them…TODAY!
• We reiterate: The Greek government and its players, Mr. Alexis Tsipras from SYRIZA and Mr. Panos Kammenos from ANEL ("The Independent Greeks"), KNEW that it was, indeed, the Turks that shot down the S-24 Russian bomber but, as of yet, still have NOT released the information to the public, especially to Russia and Putin’s government even now that Erdogan and the Turkish government admited it and ask V. Putin and the Russians for their forgivnes.!

Let’s now get into all the juicy details shall we?

-There is a division of the Greek Intelligence Services called the 5th Division which was able to provide us with this information. THEY were the ones who had this intelligence but were told to shut up by their chief, G. Roubatis, and by A. Tsipras and P. Kammenos.
- From the outset of this incident, this particular piece of intel went out from the 5th Div. to the Greek Intelligence Services’ chief for obvious reasons because they had to report it.
- It was the Director of the 5th Div. that informed the head of Greek intel, Giannis Roubatis, right away about the intelligence that they had gathered which showed it was, indeed, the Turks who shot down the Russian bomber, then in question.
- After a few hours, however, Roubatis gives an order to…DESTROY the evidence!
- So the question here is: With WHOM was Mr. Roubatis in concert with regarding this issue and the destruction of the evidence??? Did he consult with Mr. Tsipras about this? …with Mr. Nikos Pappas, the Minister of State? …with Deputy Citizen Protection Minister, Mr. Nikos Toskas? …with Nikos Kotzias, the Minister of Foreign Affairs? …or perhaps with Mr. Panos Kammenos himself, the coalition government partner of Tsipras and also Minister of Defense?
- However, according to our intelligence, people close of Kammenos say that Mr. Kammenos learned of the event after a couple of days from Greek military personnel stationed in Cyprus and then went to Mr. Tsipras and strongly complained to him about it. It was apparently Tsipras who wanted to glean both the Americans’ and NATO’s favor on this issue all by himself. So the questions begs regarding Tsipras’s initial reactions: (1) When PM Tsipras learned of the details of this incident, did he take it directly to the Greek President, Prokopis Pavlopoulos??? (2) Did he inform the President of the Greek Parliament, Nikos Voutsis? (3) Did he consult with the then opposition leader, Mr. Plakiotakis? (4) Last, WHY did he not inform his coalition partner, Kammenos, right away???
- Now, why did Tsipras, Kammenos and Roubatis choose to handle this very significant piece of information in the manner in which they did? Were they out to perhaps…PLEASE SOMEONE??? Was this not…TREASON ON THEIR PART;;; WHY did they not at least use this situation, along with their strong intelligence that THEY uniquely held, as a strong card which they could have played against the Turks so that they could have negotiated from a position of strength with the West regarding the problems that the nation of Greece is facing???
- The intel that the Greek Intelligence Services gathered concerning the downing of that Russian S-24 bomber by the Turks had to do with some signals from a Turkish tower in Turkey that gave the orders to the Turkish F-16 pilots to…SHOOT DOWN THAT RUSSIAN BOMBER! What the Greek 5th Div. received from its unit in Cyprus was the actual documented evidence of this from their sources about the shooting down of the Russian bomber. WE cant tell you many details of this incident but what we can tell you, though, is that Mr. Giannis Roubatis ORDERED the DESTRUCTION of ALL EVIDENCE even the recording of the incident! He was not, though, able to destroy all the evidence and what we have in our possession is what we are leaking to you all today!
- So here is the concrete evidence PROVING what we say here. This, alone, will cause a major stir in Greek government, military and intelligence circles! THIS CANNOT BE DISPUTED! Here we provide for you all the details:
- The signal left on the 24th of November 2015, at 9:23 am, from the 6th Electronic War Unit in Cyprus with Information Sheet No. 8191.
- The data from this document was provided by the 6th Electronic War Unit, of the 5th Div. of the Greek Intelligence Agency.


Για να θυμηθείτε τι ακριβώς έγινε εκείνη την ημέρα διαβάστε τον παρακάτω σύνδεσμο από την Wikipedia:
https://el.wikipedia.org/wiki/Τουρκική_κατάρριψη_ρωσικού_Sukhoi_Su-24
Πηγή μας:
http://intelaleak.blogspot.com/2016/11/the-truth-about-downing-of-russian-su-24.html
greeknewsondemand