Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Τι Κρυβόταν στην Μυθωδία και το 2001 Mars Odyssey


Τι Κρυβόταν στην Μυθωδία και το 2001 Mars Odyssey

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 11
"ΜΥΘΩΔΙΑ - ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ του ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2001" (Βίντεο)


Στις 28 Ιουνίου 2001, ο δικός μας Βαγγέλης Παπαθανασίου έδωσε μια μοναδική μουσική παράσταση με θέμα "Μυθωδία"
με επίσημο χορηγό την NASA (!)

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΛΕΞΗ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ »

Οι σημερινοί Πανέλληνες δεν θέλουν ν’ ακούσουν τη φωνή του Δία και πλανεμένοι συνεχίζουν να τυρβάζουν στη γοητεία του ευρώ, στο όνομα του οποίου θυσίασαν τα πάντα.

Πανέλληνες ακούστε τη φωνή των ουρανών, είναι η φωνή των πατρώων θεών που την ακούει όλος ο κόσμος εκτός από εσάς, είναι ο πατέρας Δίας που σας καλεί να επαναλάβετε τον εαυτό σας.

Θυμηθείτε.

Την 28-6-2001 στις στήλες του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα, έγινε η μεγάλη μουσική εκδήλωση «Μυθωδία» με τον Έλληνα μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης της συναυλίας το κάλυψε η ΝΑΣΑ, με τον όρο ότι πίσω από τη σκηνή θα εγκαθιστούσε τον μηχανικό εξοπλισμό του Εργαστηρίου Αεροδιαστημικής Προώθησης.

Η ΝΑΣΑ είχε εκτοξεύσει το διαστημόπλοιο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001» (2001 Mars Odyssey) στις 7-4-2001 το οποίο θα έμπαινε σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Άρη στις 23-10-2001.

Τη βραδιά της συναυλίας τόσο το ηχητικό όσο και το οπτικό μέρος αυτής μεταδιδόταν κατ’ ευθείαν στο διαστημόπλοιο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001» το οποίο όταν θα έμπαινε σε τροχιά γύρω από τον Άρη και θα περνούσε πάνω από τις περιοχές

Όλυμπος,
Ελλάς,
Αρκαδία,
Κυδωνιά,
Ωγυγία,
Ικαρία,
και Αχέρων,


θα αναμετάδιδε συνεχώς όλη τη συναυλία για όσο καιρό θα περιστρεφόταν γύρω από τον Άρη.

Όποιος νομίζει ότι αυτό αποτελούσε μια ιδιοτροπία της ΝΑΣΑ δείχνει ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει στον ουρανό αλλά ούτε και στη Γη.

Το μήνυμα των Ολύμπιων σχετικά με την προσπάθεια της ΝΑΣΑ ήταν σαφέστατο και δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες.

«Το διαστημόπλοιο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001» εστάλη με πρωτοβουλία των ΗΠΑ κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ ημών και των αποστατών, τις οποίες έχουμε απορρίψει στο σύνολό τους. Στο διαστημόπλοιο έχουν τοποθετήσει, αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και την ονομασία τους γραμμένη με Ελλάνια κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με τη Μυθωδία, χρησιμοποιήθηκαν σαν διαπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.

Με την κωδική λέξη «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» εννοούμε την απαγόρευση προσέγγισης παντός σκάφους, στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη με το μητρικό σκάφος «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» της 7ης αποστολής της οποίας κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας».

Για τα γήινα δρώμενα η «Μυθωδία» ήταν μια επίκληση, ένα μήνυμα, και μια προσπάθεια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου να διαλαλήσει στον κόσμο ολόκληρο, σε ουρανό και γη, ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, γύρισαν ξανά πίσω στη θεαγαπημένη Ελλάδα.

Οι Έλληνες σήμερα δεν θέλουν να ακούσουν τα μηνύματα των ουρανών, είναι πνιγμένοι μέσα στη δυστυχία του ευρώ, δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν όμως οι εχθροί μας που αυξάνουν συνεχώς την εχθρότητά τους εναντίον μας.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ»
ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

Βρισκόμαστε στην τελική επέλαση του «Παγκόσμιου Κράτους» των εβραίων τοκογλύφων όπως την βιώνει σήμερα η Ελλάδα. Αν δεν του ανακόψουμε την πορεία, θα συντρίψει κάθε αξία της ζωής και θα επιβάλλει ένα στυγνό καθεστώς, σιωνιστικού ναζισμού, που θα μετατρέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα σε απλούς αριθμούς, όπως αυτών των σκλάβων της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αποκρύπτουν την ύπαρξη των εξωγήινων, για να τους παρουσιάσουν μια δεδομένη στιγμή ως παγκόσμιο κίνδυνο προκειμένου να εφαρμόσουν τα καταχθόνια σχέδιά τους της παγκόσμιας κυριαρχίας και να αφαιρέσουν και την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας για σωτηρία. Αν πιστεύουμε στην ελευθερία, πρέπει να την κρατήσουμε με νύχια και με δόντια, ακόμη και όταν τα χέρια μας ματώσουν και βγουν τα νύχια μας, ακόμη και αν ξεριζωθούν τα δόντια μας. Μόνο μέσα από τον πόνο μπορεί να εξασφαλιστεί το αύριο των παιδιών μας. Δεν είμαι εχθρός κανενός. Είμαι όμως αντίθετος με τα καταχθόνια σχέδια του κάθε δυνάστη. Ο αναγνώστης μετά τη μελέτη του βιβλίου θα είναι απόλυτα ενήμερος με το τι διαδραματίζεται εις βάρος της ανθρωπότητος από τις σκοτεινές δυνάμεις των αποστατών.
Το απόλυτο μυστικό

Απίστευτο μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια

Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; «..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί … πρόσεχα την ώρα των αρχαίων.. Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα. ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους «μνηστήρες».

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν. Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα. Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.
Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ. Η λέξη μιλά απο μόνη της. Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ. Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.
Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!
Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ. Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!

Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη! Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε. Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό. ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα. Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος. Γι’ αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ. Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων! ..»