Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ: Με καθυστέρηση η άφιξη Πούτιν στην Αθήνα! – Όλες οι εξελίξεις (upd)


ΔΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ: Με καθυστέρηση η άφιξη Πούτιν στην Αθήνα! – Όλες οι εξελίξεις (upd)

Τεράστιας σημασίας η επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στη χώρα μας. Θα το εκμεταλλευτούμε, ή θα αφήσουμε μια ακόμη ευκαιρία να πάει χαμένη; Όλες οι εξελίξεις μόνο στο Hellasforce!

Συρρικνώνεται χρονικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου στην Αθήνα, καθώς όπως έγινε προ ολίγου γνωστό ο Πούτιν θα φτάσει αντί στις 15:30, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 17:30. Προς στιγμήν παραμένει ασαφές αν θα αφαιρεθεί από το πρόγραμμα του κάτι ή απλώς θα μειωθεί ο χρόνος των συναντήσεων και των επαφών.
Live η άφιξη Πούτιν
Οι δηλώσεις με τον Αλέξη Τσίπρα
Οι διμερείς συναντήσεις
episkepsi_putin_aerodromio
Το πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου στην Ελλάδα:
16.30-16.55 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπιο Παυλόπουλο
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για το Μέγαρο Μαξίμου.
17.00 Άφιξη
17.05-17.35 Κατ’ιδίαν συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Αλέξη Τσίπρα.
17.35-18.35 Γεύμα Εργασίας – Διευρυμένες συνομιλίες.
18.35-18.55 Υπογραφή Συμφωνιών.
18.55-19.25 Δηλώσεις στον Τύπο.
19.30 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.
Άφιξη
19.35-20.05 Εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο υπό την παρουσία και της Α.Ε. του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αλέξη Τσίπρα.
20.05 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το ξενοδοχείο “Divani Apollon”.
Σάββατο 28 Μαΐου 2016
10.55 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για τη Θεσσαλονίκη με ειδική πτήση.
Άφιξη στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» (Αίθουσα VIP).
Τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχεται εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Κοτζιάς.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για το Λιμάνι της Τρυπητής.
Άφιξη.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας με σκάφος για Καρυές.
Άφιξη. Επίσημη υποδοχή.
Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχεται η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Προσκυνηματική μετάβαση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin στο Άγιο Όρος.
17.45 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας από Αρσανά Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος για το λιμάνι της Τρυπητής.
Άφιξη.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».
Άφιξη.
20.45 Ανεπίσημη Τελετή Προπομπής.
Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin προπέμπει εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Αμανατίδης.
ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
Κλειστός θα παραμείνει σήμερα, από τις 18:45 έως τις 20:30, ο σταθμός του μετρό «Ευαγγελισμός» μετά από υπόδειξη της αστυνομίας, λόγω της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς, όμως, να πραγματοποιούν στάσεις. Ο σταθμός θα ανοίξει με νεότερη εντολή της ΕΛΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΠΟΥΤΙΝ!

Στο Άγιο Όρος ο Πατριάρχης Μόσχας (βίντεο)

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΠΟΥΤΙΝ…

Στη Θεσσαλονίκη ο Πατριάρχης Μόσχας (βίντεο)

Ο Τσίπρας και το άνοιγμα Πούτιν

Πάνω από 2.500 αστυνομικοί επί ποδός στην Αθήνα για την επίσκεψη Πούτιν!

ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ! (βίντεο)

Ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ καταφτάνει στην Ελλάδα ο Ρώσσος Πούτιν την στιγμή που οι Τούρκοι αλωνίζουν το Αιγαίο

Ισχυρό Μήνυμα Πούτιν: «Σήμερα η Ελλάδα είναι ένας σημαντικός εταίρος της Ρωσίας στην Ευρώπη