Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ KAREN HUDES ΑΠΟΔEIKNYΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ KAI OI TΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ…


ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ KAREN HUDES ΑΠΟΔEIKNYΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ KAI OI TΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ…
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!
***ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ!***

-της Karen Hudes και των κ.κ. Ιωάν. Κουντούρη και Ιωάν. Παπαζήση


Αυτά που πρόκειται να διαβάσετε είναι κάτι το οποίο φέρνουμε πρώτα εμείς στο φώς της δημοσιότητος απο την Ελεύθερη Ώρα με…ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ απο πηγές…ΕΜΠΙΣΤΟΤΑΤΕΣ. Πρόκειται για το «Παγκόσμιο Καταπίστευμα» που πολλοι μιλάνε σήμερα για αυτο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Είναι όμως αλήθεια αυτό το «καταπίστευμα» που υποτίθεται ότι πρόκεται να διατεθεί συντόμως για την κάλυψη όλων των χρηματοοικονομικών αναγκών του κάθε έθνους του κόσμου για να τελειώνουμε τελικά με αυτήν την οικονομική…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ που μας κρατάει όλους χρηματοοικονομικά δέσμιους στην Νέα Τάξη Πραγμάτων;;;
Αυτο που πρεπει να πουμε εδω ειναι οτι εμεις δεν είμαστε σαν...

ορισμένους που τα τελευταία χρόνια, περιφέρονται εντος της Ελλάδος πλασάροντας ένα μάτσο ψεύτικα ομόλογα που μόνο ομόλογα…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά συναλλαγματικές με τις οποίες γίνονται οι περισσότερες χρηματοοικονομικές ΑΠΑΤΕΣ.
Εμείς θα σας παρέχουμε έγγραφα ΕΠΙΣΗΜΑ για την ΎΠΑΡΞΙΝ αυτού του καταπιστεύματος όπως έχει καταγραφεί σε μερικά εκτενή έγγραφα που έχουν καταγράψει πάρα πολλούς περίεργους τραπεζικούς λογαριαμούς πολλών εθνών που βρίσκονται στην Παγκόσμια Τράπεζα . ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ «THE INFINITE BANK STATEMENTS» (δηλ., οι Άπειρες Τραπεζικές Καταστάσεις) έχουν σχέση με αυτά που πρόκειται να σας δειξουμε και θα μας μιλησει για αυτα ενα απο τα λιγα ατομα παγκοσμιως που εχει προσβαση σε τετοιου ειδος εγγραφα και θα μας επιβεβαιώσει το περιεχόμενο αυτων των εγγράφων και το προσωπο αυτο ειναι η κυρια Karen Hudes, πρώην Νομική Σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η Κάρεν είναι πάρα πολή γνωστή τόσο στα μεγάλα κανάλια όσο στο διαδίκτυο για αυτό το έργον που έχει κάνει αποκάλυπτωντας την αλήθειας για το «παγκόσμιον καταπίστευμα.»
Το παρακάτω άρθρον το συντάξαμε εμείς σε συνεργασία με την κ. Κ. Hudes και είναι μια συλλογη των δικών της ερευνών και ευρημάτων/πορισμάτων. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΝ μπορεί να μας πει για το εάν αληθεύουν αυτά τα έγγραφ ή όχι! ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ!
Η μετάφρασις και επιμέλεια είναι δική μας.
~
Γράφει η κα. Karen Hudes:
Το δίκτυο του παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου αποτελεί ένα ενιαίο μεγάλο όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων που κατέχει πολλές εταιρείες στις αγορές κεφαλαίου και εκδίδει τα χαρτονομίσματα όλων των εθνών του κόσμου. Τρεις μαθηματικοί του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Τεχνολογίας απέδειξαν την ύπαρξη του συστήματος του δικτύου του παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου, το οποιό ονομάζουν επίσης «η σούπερ οντότης».
Υπάρχει μια πολύ ισχυρότερη οικονομική ομάδα που ονομάζεται Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΙΣ (εφεξής ΠΠΔ), THE GLOBAL DEBT FACILITY. Η ΠΠΔ έχει καταγραψει τα αποθέματα χρυσού του κόσμου, το ασήμι, τη πλατίνα, τα διαμάντια καθώς και άλλα πολύτιμα μέταλλα, τα έργα τέχνης και άλλων θησαυρών. Ο κ Ferdinand Marcos ήταν ο δικηγόρος που ίδρυσε την ΠΔΧ στο τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Όλες οι χώρες και οι βασιλικές οικογένειες του κόσμου συμφώνησαν να κρατήσουν τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΠΔ μυστικα για μια περίοδο 50 ετών. Στη συνέχεια, στο τέλος αυτής της χρονικής περιόδου, οι υπουργοί Οικονομικών και Ανάπτυξης του διοικητικού συμβούλιου της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ συμφωνησαν οτι θα χρησιμοποιουσαν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία προς όφελος της ανθρωπότητος.
Εγώ, η Karen Hudes, ακολουθώντας τα χνάρια του κ. Ferdinand Marcos, είμαι η Διαχειρίστρια Εντολοδότρια Επόπτρια της ΠΠΔ.
Η ΠΠΔ ξεκινά με τον κ. Jose Rizal (Χοσέ Ριζάλ) ο οποίος ήταν ο χειρουργός που σπούδασε Οφθαλμολογία στη Γερμανία …
Ο Χοσέ πήγε στο Βατικανό το 1898, πηρε το όνομα Αιδεσιμότατος Πατήρ José Antonio Diaz και έγινε αυτό που ονομάζεται ο…ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ή ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ των Ιησουιτών. Μεταξύ της 14 Δεκεμβρίου 1942 και της 14 Σεπτεμβρίου 1946, ήταν ο Χοσέ που έβαλε τα περιουσιακά στοιχεία του βατικανου στην εν λόγω ΠΠΔ! Την ατομική βόμβα την έριξαν στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας επειδή αρνήθηκε ο Χοσέ να παραδόσει τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΠΔ στο δίκτυο του παγκόσμιου εταιρικού ελέγχου! Υπάρχουν δολάρια, στην ΠΠΔ, του υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ που εκτύπωσε πριν πολλά χρόνια ο κ. Ρόναλντ Ρίγκαν, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, και αυτά πρόκειται να ανταλλαγούν σύντομα με ομοσπονδιακά νομίσματα της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ.
Τα νομίσματα αυτά, αφού κοπούν, τα δολάρια του ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ πρόκειται να ανταλλαγούν με Orum [1] που περιέχει χρυσό από την ΠΠΔ. Το οrum λειτουργεί σαν ένα χαρτονόμισμα κανονικό, και στην πραγματικότητα έχει το αντίστοιχο ποσό του χρυσού που είναι στην ονομαστική αξία του νομίσματος υποθηκευμενο στην ΠΠΔ.

Το δίκτυο του εταιρικού παγκόσμιου ελέγχου κάνει ότι μπορεί για να κλέψει τα στοιχεία του ενεργητικού της ΠΠΔ.
Υπάρχει ένας συνασπισμός στο διοικητικό συμβούλιο των διοικητών της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, που με διόρισε ως Αναπληρώτρια Γενική Σύμβουλο της Διεθνούς Τράπεζας της Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης. Αυτό είναι ο παλαιότερος φορέας της Παγκόσμιας Τράπεζας· υπάρχουν κι άλλοι τέσσερις.
Εγώ ομιλώ εξ ονόματος του διοικητικού συμβουλίου των διοικητών εφ ‘όσον θα έχω πάρει πρώτα την έγκρισή του για να εργαστώ για λογαριασμό όλης της ανθρωπότητος.
Κατά τις ετήσιες συνεδριάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Περού τον περασμένο Οκτώβριο 2015, συμφωνήσαμε ότι κάθε χώρα θα δηλώσει εγγράφως αν δεν συμφωνεί με αυτό που κάνω ή λέγω ως Διαχειρίστρια Εντολοδότρια Επόπτρια. Στις 18 Δεκεμβρίου, 2015, η επιτροπή ανάπτυξης των 25 υπουργών Οικονομικών ενημέρωσε τον Δρ Τζιμ ΓΙΟΥΝΚ Κιμ, τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας, και τον αντιπρόεδρο Sean McGrath, τον επικεφαλής του ανθρώπινου δυναμικού της Παγκόσμιας Τράπεζας, ότι δεν θα είναι πλέον απαραίτητες οι υπηρεσίες τους.

Η ΠΠΔ έχει εμπράγματα βάρη, τουτέστιν, καθολικές οικονομικές καταστάσεις του Παγκόσμιου Εμπορικού Κώδικος, σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία Federal Reserve Bank (της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ). Είναι o κ. Μπαράκ Ομπάμα, ο κ. Τζο Μπάιντεν και η διοικίτρια της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ, κ. Janet Yellen, που προσπαθούν να επηρεάσουν την παγκόσμια επαναφορά νόμισματος (global currency reset).
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, πλην της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ, είναι σε μια συμμαχία στο διοικητικό συμβούλιο της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ και έχουν συμφωνήσει για την παγκόσμια επαναφορά νόμισματος για να αντικατασταθούν τα ομοσπονδιακά νομίσματα της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ για τα δολάρια του ΥΠ.ΟΙΚ των ΗΠΑ στην ΠΠΔ. Μιλάμε εδώ για μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη.
Έχω παράσχει τις οικονομικές καταστάσεις της ΠΠΔ στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Έστειλα επίσης τις πληροφορίες αυτές στην Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή για τη Διεθνή Νομισματική και Οικονομική Πολιτική, η οποία προεδρεύεται από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών (ΥΠΟΙΚ) των ΗΠΑ. Εδημοσίευσα αυτές τις πληροφορίες και σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ας διαβάσουμε τώρα την επιστολή που έστειλα σε αυτους τους επίσημους, διεθνείς κυβερνητικούς οργανισμούς:
~
Προς τα μέλη του Εθνικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου:
Re: Επιστολές προς την Παγκόσμια Τράπεζα και την Επιτροπή Ανάπτυξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου της 28ης Δεκεμβρίου, 2015 και της 21ης Ιαν 2016, σχετικά με την παγκόσμια επαναφορά νομίσματος από τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΠΔ.
Αυτό είναι για να ενημερωθείτε ότι κατέθεσα στο Securities and Exchange Commission (Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της ΠΠΔ. Οι δηλώσεις αυτές θα πρέπει να διορθωθούν, δεδομένου ότι η επιτροπή των 300 δεν έχει κανένα ένομο εποπτικό ρόλο σε αυτό.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στο μεσοδιάστημα κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής φάσης της ΠΠΔ. Όπως ενημερωθήκατε μέσα απο τα μνημόνιά μου απο τις 21 και τις 23 του Δεκέμβριου του 2015, αρχικά οτι αντικαθίστανται αντισυνταγματικά νομίσματα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ με δολάρια του ΥΠ.ΟΙΚ των ΗΠΑ και στη συνέχεια με νομίσματα που κόβονται από τα διεθνή αποθέματα χρυσού που κατέχει η ΠΠΔ.
Με εκτίμηση,
Karen Hudes
Αναπληρώτρια Γενική Σύμβουλος
Η Διαχειρίστρια Εντολοδότρια Επόπτρια της Διεθνούς Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης για την Παγκόσμια Πιστωτική Διευκόλυνσιν, TVM-LSM-666
Το ανωτέρω έγγραφον εστάλη εις τους ακόλουθους αυτήν την 25η ημέρα του Ιανουαρίου, 2016:
Ο αξιότιμος Jacob Lew (Ιακώβ Λιου) Πρόεδρος της NAC
1500 Pennsylvania Avenue, NW Washington, DC 20220
Ο αξιότιμος Τζον Κέρι Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ
2201 C Street, NW Washington, DC 20520
Η αξιότιμη Janet Yellen, Διοικήτρια της Federal Reserve Bank
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Διοικητών του Ομοσπονδιακού Λεωφόρου Reserve System 20th Street & Σύνταγμα
Ουάσιγκτον της Περιφέρειας της Κολούμπια 20530
Η αξιότιμη Penny Pritzker Γραμματέας Εμπορίου
1401 Constitution Avenue, NW Washington, DC 20230
Ο αξιότιμος Φρεντ Π Hochberg
Επίτροπος και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Export Import Bank (Τράπεζα Εισαγωγών και Εξαγωγών) 811 Vermont Avenue, NW
Ουάσιγκτον της Περιφέρειας της Κολούμπια 20530
Ο αξιότιμος Rajiv Shah
Διαχειριστής, Οργανισμός Διεθνούς Ανάπτυξης 1300 Pennsylvania Avenue, NW
Ουάσιγκτον της Περιφέρειας της Κολούμπια 20530
Ο αξιότιμος Εμπορικός Αντιπρόσωπος Michael Froman ΗΠΑ
600 17th Street, NW Washington, DC 20508
Ο αξιότιμος Mary Jo White
Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 10o F Street, NE
Ουάσιγκτον της Περιφέρειας της Κολούμπια 20530
22 Κώδιξ των Η.Π.Α. § 286K-1 – Οι τίτλοι που εκδίδονται από την Τράπεζα ως απαλλασσόμενοι τίτλοι· εκθέσεις που κατατέθησαν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (α) Οποιοιδήποτε εκδοθέντες τίτλοι από τη Διεθνή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε εγγυήσεως από την τράπεζα, έστω και περιορισμένης εμβελείας), καθώς και κάθε τίτλος εγγυημένος από την τράπεζα ως προς τόσο το κεφάλαιο όσο και τους τόκους, θα θεωρείται εξηρημένος τίτλος κατά την έννοια του εδαφίου (α) (2) του άρθρου 77γ του τίτλου 15 και του εδαφίου (α) (12) του άρθρου 78γ του τίτλου 15.
Η τράπεζα υποβάλλει στο Securities and Exchange Commission (Κεφαλαιαγορά), τοιαύτες ετήσιες και άλλες εκθέσεις εν σχέσει με τοιούτους τίτλους, όπως κρίνει σκόπιμο η Επιτροπή, ενόψει του ειδικού χαρακτήρος της τράπεζας και των δραστηριοτήτων της, και αναγκαίο για το δημόσιο συμφέρον ή για την προστασία των επενδυτών.
Σύμφωνα με την Συμφωνία Διαδοχής της Σημαντικής Ανακάλυψης του Διμερούς Minesfield του 1950 (Bilateral Minesfield Breakthrough Successor Agreement του 1950), το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου διαχειρίζονται ένα καταπίστευμα που αναφέρεται μερικές φορές ως η Παγκόσμια Πιστωτική Διευκόλυνσις (ΠΠΔ), και αναγνωρίζεται ως TVM-LSM-666 που περιέχει τα διεθνή νομισματικά αποθέματα χρυσού και άλλες περιουσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και των άλλων 187 χωρών μελών. Είναι απαραίτητο για το δημόσιο συμφέρον οι ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της TVM-LSM-666 να κατατεθούν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τω ΗΠΑ αυτή τη στιγμή.
*Τέλος του άρθρου της κας Karen Hudes*
~
–––––––––
1 – http://www.peakprosperity.com/podcast/84359/new-way-hold-gold
2 – της Karen Hudes, της Εκτελούσης χρέη Γενικού Συμβούλου,
της Διαχειρίστριας Εντολοδότριας Επόπτριας του Διεθνούς Τραπέζης Ανασυγκροτήσεως και Αναπτύξεως για την Παγκοσμίαν Διευκόλυνσιν Χρέους, TVM-LSM-666 | Karen Hudes, Acting General Counsel, International Bank for Reconstruction and Development Overseer Mandate Trustee, Global Debt Facility, TVM-LSM-666 | Link:https://s3.amazonaws.com/khudes/Twitter1.25.16.3.pdf https://s3.amazonaws.com/khudes/Twitter1.26.16.2.pdf
___________
Και συνεχίζουμε με τα έγγραφα τα…ΕΠΙΣΗΜΑ!…
Εδώ παρακάτω μπορούμε να δούμε το Πιστοποιητικό Δικαιώματος αυτού του τεράστιου παγκόσμιου καταπιστεύματος απο τη δεκαετία του ᾽70 που λέγεται η Παγκόσμια Πιστωτική Διευκόλυνσις από την Κεντρική Τράπεζα των Φιλιππίνων υπογεγραμμένο απο τον κ. Ferdinand E. Marcos, τον τότε Πρόεδρο των Φιλιππίνων, μερικά στελέχη της κυβέρνσηής του και άλλα σημαντικά συμβαλλόμενα μέρη.
Αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι το εν λόγω πιστοποιητικόν έχει επάνω του τις σφραγίδες τόσο του ΔΝΤ όσο και της Παγκόσμιας Τράπεζας όσο και του υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ! Επίσης, στο κάτω μέρος του εγγράφου διαβάζουμε τα εξής αξιοσημείωτα:
«Περαιτέρω, ως εκ τούτου, το Συμβούλιο των Διοικητών του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος των ΗΠΑ κήρυξε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία να είναι απαλλαγμένα από κάθε εμπράγματο βάρος, εγκληματικής προέλευσης, Κωδικός Ασφαλείας 50-20, Συνθήκη του Παρισιού, Συνθήκη των Βερσαλλιών, που προστατεύονται από την παγκόσμια ασφαλιστική ασυλία.»
Μόνο η κα. Karen Hudes κατάφερε να μας παράσχει αυτό το πιστοτικό που, μόνο απο μόνο του, λέει ΠΟΛΛΑ εν προκειμένῳ!!!
Και μετά απο αυτό, θα δείτε τη πρώτη σελίδα των INFINITE BANK STATEMENTS που προείπαμε παραπάνω αλλα και τους αριθμους των λογαριασμων των Ελληνικων τραπεζων στην παγκοσμια τραπεζα και φυσικα ποιοι υπογραφουν στο τελος των εγγραφων αυτων.Τιθεται τωρα ενα τεραστιο ερωτημα ,γιατι κυριοι δεν μας λετε τα ποσα που εχουμε εμεις οι Ελληνες στην παγκοσμια τραπεζα ;;;;;Γιατι επιβαλλατε στον Ελληνικο λαο δσβασταχτα φορολογικα βαρη και δεν απευθυνθηκατε στην παγκοσμια τραπεζα και σε αυτους τους λογαριασμους που εχουμε εκει;;;;
Δεν νομιζομε οτι πρεπει να προσθεσουμε κατι αλλο ,τα συμπερασματα οπως παντοτε δικα σας…
–KAREN HUDES
ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
–ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
–ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
http://indobserver.blogspot.com.cy/2016/05/karen-hudes-eikny-kai-oi-t.html#more
ΔΟΚΤΩΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΜΕ 2.500.000 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ - BIS
Όταν τελείωσε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος οι νικητές συνήλθαν και έφτιαξαν μια τράπεζα που ονομάστηκε BIS. Bank of International Settlements - Η Τράπεζα των Διεθνών Διακανονισμών. Οποιαδήποτε τραπεζική πράξη γίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας π.χ. στο λογαριασμό ενός απλόυ πολίτη, ή στο λογαριασμό του Αγγλικού κράτους ή της Ροδεσίας περνάει από αυτή την τράπεζα.
H BIS έχει 3 υποκαταστήματα.
Το κεντρικό είναι στη Βασιλεία της Ελβετίας διότι εκεί είναι ή έδρα των Illuminati. Ο Weishaupt ο οποίος ίδρυσε το κίνημα των πεφωτισμένων της Βαυαρίας ήτανε στην Βασιλεία της Ελβετίας.
Το 2ο υποκατάστημα βρίσκεται στην πόλη του Μεξικού το οποίο ελέγχει Βόρειο και Νότιο Αμερική.
Το 3ο υποκατάστημα βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ το οποίο ελέγχει Ασία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ενώ η Βασιλεία της Ελβετίας ελέγχει Ευρώπη και Αφρική.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτή η τράπεζα με 3 υποκαταστήματα ελέγχει τις τραπεζικές συναλλαγές
όλων των πολιτών όλου του πλανήτη κάθε μέρα.
Στις 12/06/2012 οι καταθέσεις σε αυτή την τράπεζα μόνο, ήτανε 1015 τετράκις. Λοιπόν τι σημαίνει αυτό; Κατ' αρχήν πως δημιουργήθηκε η τράπεζα; Εσύ Έλληνα συνέβαλες στη δημιουργία αυτής της τραπέζης. Ο Γεώργιος ο β' πήρε μέρος σ' αυτή τη συνάντηση που δημιούργησε την BIS στις 20/01/1930 με 2.500.000 χρυσά γαλλικά φράγκα. Αυτή ήταν η συμμέτοχη της Ελλάδος τότε.
Σε διάστημα 13 μηνών η τράπεζα πέρασε στην απόλυτη ιδιοκτησία των τραπεζιτών που είπαμε προηγουμένως. Όταν ονομάζουμε τραπεζίτες ή όταν λέμε Rothschild δεν εννοούμε μόνο τους Rothschild εννοούμε το σύνολο αυτών των τραπεζιτών. Αυτοί που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία. Έτσι λοιπόν έχουμε την BIS στην οποία η Ελλάδα συνέβαλε με 2.500.000 χρυσά γαλλικά φράγκα η οποία περιήλθε στην ιδιοκτησία των Rothschild και εσείς δεν ξέρετε τίποτα.
303 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ & ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
Όταν τελείωνε ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος το 1944 σε μια μικρή πόλη στο New Hampshire στην Αμερική στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ έγινε μια δεύτερη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν 44 κράτη. Αυτή ονομάζεται Bretton Woods Agreement. Εκεί συμφωνήθηκε η δημιουργία του ΔΝΤ (ΙΜF) και της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank). Η Ελλάδα συνέβαλε με 5.000.000 δολάρια την εποχή εκείνη. Που τα βρήκε, αυτό δεν το ξέρω. Μόλις είχαμε απελευθερωθεί και είμασταν στον εμφύλιο. Το 1944 δηλαδή.
Τόσον η BIS, η World Bank όσο και το ΔΝΤ είναι πάντα κάτω υπό την αιγίδα των τραπεζιτών Rothschild. Και πάλι επισημαίνω ότι όταν λέμε Rothschild εννοούμε όλους. Όχι μόνο την οικογένεια.Έτσι λοιπόν έχουμε 2 τράπεζες που υποτίθεται είναι δικές σας, δηλαδή του ανθρωπίνου γένους αλλά τις ελέγχουν άλλοι και ούτε καν το ξέρετε! Ακούστε τι καταθέσεις έχει η Ελλάδα σ' αυτά τα δυο συστήματα. 303 τρις εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι το μερτικό της Ελλάδος στις καταθέσεις και στα παράγωγα. Τα ποσά αυτά προκύπτουν από την επένδυση των καταθέσεων διαχρονικά από το 1930 και από το 1944 και εντεύθεν. Έχει η Ελλάδα στο μερτικό της 303 τρις εκατομμύρια δολάρια !!!
ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΧΙΤΛΕΡ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ
Γιατί όμως χρειάζονται ομόλογα θα μου έλεγε κάποιος και γιατί να μην έχει ο καθένας το δικό του το χρυσάφι και κατά συνέπεια να κόβει όσα λεφτά θέλει ; Αυτός είναι ο σκοπός και αυτός ήτανε κι ο τρόπος εκφράσεως του Ελληνισμού.
Μέσα σε αυτή την εκατονταετία το αντίπαλον δέος, οι Χαζάροι, οι τραπεζίτες, όπως θέλετε πέστε τους, μάζεψαν όλο το χρυσάφι της Γης. Το βγάλανε από την κυκλοφορία και το αποθήκευσαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη. Πως το κάνανε αυτό; Λίγο πριν από τον πόλεμο, γι' αυτό δημιουργήσανε και τους δύο πολέμους, διείσδυαν σε μία χώρα, σκεφτείτε για παράδειγμα τον άξονα Ιαπωνία - Γερμανία. Τις μεν χώρες της Ασίας τις φοβέριζαν με την Ιαπωνία τις δε χώρες της Ευρώπης τις φοβέριζαν με τη Γερμανία. Αυτή είναι η κλασσική τους συνταγή. «Για να μην σου τα πάρουνε οι Γιαπωνέζοι» είπανε στους Φιλιππινέζους «Φέρε μας το χρυσάφι να το φυλάμε εμείς. Μόλις τελειώσει ο πόλεμος δικά σου είναι. Πάρε και τα ομόλογα σε χρυσό. Σου δίνουμε και 4% επιτόκιο.» Από τις Φιλιππίνες μόνο πήρανε 11 καράβια χρυσό, 770.000 τόνους. Από την Κίνα πήρανε 9 καράβια χρυσό για να μην μπούνε οι Γιαπωνέζοι να τον πάρουνε.
Εν γένει με όλες αυτές τις κινήσεις, Α' & Β' παγκόσμιο πόλεμο, με την φοβέρα ότι θα σου τα πάρουνε οι αντίπαλοι, γι' αυτό δημιουργήσανε τις δυο αριστερές δεξιές ομάδες. Δηλαδή τον Κομμουνισμό και τον Φασισμό, τα μανιφέστα και των δυο δημιουργήθηκαν ακριβώς την ίδια εποχή, και χρηματοδοτήθηκαν και οι δυο τους από τους τραπεζίτες. 15.000 χρυσές λίρες πήρε ο Μαρξ και ο Ένγκελς για να φτιάξουν το κομουνιστικό μανιφέστο και 15.000 επίσης δόθηκαν για να φτιαχτεί το φασιστικό μανιφέστο.
Έτσι δημιουργώντας αυτή τη δημοκρατία του διπολισμού, είπανε στον Κινέζο, στον Έλληνα.Να το πάμε στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έδωσε το χρυσό της έξω το 1941, με το φόβο ότι θα τον πάρουν οι Γερμανοί. Τον φορτώσανε λοιπόν το 1941. Πρόεδρος της Τραπέζης της Ελλάδος ήτανε ο Μαντζαβίνος. Ο Μαντζαβίνος εφόρτωσε το χρυσό σε 2 καράβια. Στο ένα καράβι το χρυσό και στο άλλο καράβι φόρτωσε τα χαρτονομίσματα που ήτανε στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η τράπεζα της Ελλάδος βέβαια δεν είναι ελληνική. Το καταλαβαίνετε αυτό.
Η Tράπεζα της Ελλάδος ανήκει στους ίδιους τους τραπεζίτες. Ανήκει στους Rothschild και στους υπόλοιπους 10. Η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος κι αυτή ανήκει στους Rothschild και στους υπόλοιπους 10. Επομένως, πήρανε το χρυσάφι από τη χώρα. Eίχανε καταλάβει όλες τις κεντρικές τράπεζες. Δεν είχανε άλλο τρόπο να πείσουν το λαό να δώσει το χρυσό και τα σκληρά περιουσιακά του στοιχεία. Μόνο με φόβο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Με το φόβο λοιπόν των Γερμανών φορτώσανε το χρυσό και τον πήγανε στη Αίγυπτο. Το ένα καράβι με τα χαρτονομίσματα βούλιαξε και τα χαρτονομίσματα αυτά ξεβράζονταν στις νότιες παραλίες της Κρήτης για τουλάχιστον 1,5 χρόνο κατά τη διάρκεια της κατοχής. Ο χρυσός έφτασε στην Αίγυπτο και ακολούθως κατέληξε ο μισός στην Αγγλία και ο μισός στην Αμερική. Αυτά φυλάσσονται ακόμη εκεί. Υποτίθεται φυλάσσονται.
Η ελληνική επικράτεια σήμερα, πληρώνει 900.000 ευρώ το χρόνο για την φύλαξη του χρυσού της στις τράπεζες της Αγγλίας και της Αμερικής. Το μνημόνιο που υπογράψαμε δίδει το δικαίωμα στους δανειστές να κατάσχουν αυτόν το χρυσό εάν εμείς δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Το τελευταίο τμήμα χρυσό από τους 46 τόνους, το είχαμε ακόμη επί Σημίτη. Και μετά από 2 εβδομάδες που η Ελλάδα μπήκε στο ευρώ, ο Σημίτης το φόρτωσε και το έστειλε εκεί που ξέρει αυτός. Δεν ξέρω που. Όταν τον ρωτήσαμε δημοσίως που πήγε και γιατί πουλήθηκε και δόθηκε ο χρυσός της Ελλάδος; Η απάντηση ήτανε «Για τις ανάγκες του κράτους.» Ποιες ανάγκες ήταν αυτές, δεν έχουν καθοριστεί. Πως χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα κι αυτό δεν έχει καθοριστεί. Καταλαβαίνετε λοιπόν σαν γενική ιδέα πως λειτούργησε όλο το σύστημα.
Οι μεγάλοι τραπεζίτες δημιούργησαν τους πολέμους, δημιούργησαν το φόβο στα έθνη. Πήραν το χρυσάφι και το βάλανε σε μια συγκεκριμένη αποθήκη. Ακολούθως, γυρίσανε στα κράτη και γυρέψανε να πληρωθούν τα δάνεια τα οποία δώσανε οι τραπεζίτες κατά τη διάρκεια των πολέμων στα διάφορα κράτη τα οποία θέλανε. Θυμάστε ότι η Ελλάδα αναγκάστηκε να πάρει δάνειο, το οποίο έδωσε μάλιστα και στην Γερμανική κατοχή. Το ίδιο συνέβη σε όλες τις χώρες. Μην νομίζετε ότι η Ελλάδα είναι μοναδικό φαινόμενο.
Όλοι όσοι είχανε ανακατευθεί στον A' και B' παγκόσμιο πόλεμο χρειάζονταν χρήματα για να στηρίξουν την άμυνα ή την επίθεση. Εδώ τώρα είναι το μεγάλο γεγονός που θα σας το αναφέρω εντελώς περιφερικά χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες. Όλη η καμπάνια του Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε οικονομικά από εσάς! Τον Ελληνισμό. Από τους Έλληνες.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
http://www.scribd.com/fullscreen/223289368?access_key=key-z9ftpvfdcxaha2leoem&allow_share=true&escape=false&view_mode=scroll
http://www.centerforfinancialstability.org/bw/Fed_bibliography.pdf
BRETTON WOODS AGREEMENTS
A BIBLIOGRAPHY
APRIL 1943 - DECEMBER 1945
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
http://artfmradio-tv-cy.blogspot.com.cy/search/label/Bretton%20Woods
http://artfmradio-tv-cy.blogspot.com.cy/search/label/WORLD%20BANK
Η Ελλάδα έγινε μέλος των πέντε ιδρύματα που αποτελούν τον Όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας το Δεκέμβριο του 1945. Ήταν από τις πρώτες χώρες για να πάρει ένα δάνειο για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της οικονομίας μετά το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα, η Ελλάδα είναι μέλος των πέντε ιδρύματα που αποτελούν τον Όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ο Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας χρηματοδοτεί έργα, σχεδιάζει πολιτικές, και παραδίδει προγράμματα για την εξάλειψη της φτώχειας στον αναπτυσσόμενο κόσμο.
http://www.worldbank.org/en/country/greece/overview
Greece became a member of the five institutions that form the World Bank Group in December 1945. It was among the first countries to get a loan to help rebuild the economy after World War II. Today, Greece is a member of the five institutions that form the World Bank Group. The World Bank Group finances projects, designs policies, and delivers programs to end poverty in the developing world.
http://www.worldbank.org/en/country/greece/overview
http://www.worldbank.org/en/country/greece
http://www.worldbank.org/en/country
http://www.worldbank.org/en/country/eu
http://www.worldbank.org/en/country/eu/overview
ORGANIZATION
Five Institutions, One Group
http://www.worldbank.org/en/about
The World Bank Group consists of five organizations:
The International Bank for Reconstruction and Development
The International Bank for Reconstruction and Development (IBRD) lends to governments of middle-income and creditworthy low-income countries.  Read More »
The International Development Association
The International Development Association (IDA) provides interest-free loans — called credits — and grants to governments of the poorest countries.  Read More »
Together, IBRD and IDA make up the World Bank.
The International Finance Corporation
The International Finance Corporation (IFC) is the largest global development institution focused exclusively on the private sector. We help developing countries achieve sustainable growth by financing investment, mobilizing capital in international financial markets, and providing advisory services to businesses and governments.  Read More »
The Multilateral Investment Guarantee Agency
The Multilateral Investment Guarantee Agency (MIGA) was created in 1988 to promote foreign direct investment into developing countries to support economic growth, reduce poverty, and improve people’s lives. MIGA fulfills this mandate by offering political risk insurance (guarantees) to investors and lenders.  Read More »
The International Centre for Settlement of Investment Disputes
The International Centre for Settlement of Investment Disputes (ICSID) provides international facilities for conciliation and arbitration of investment disputes.  Read More »
http://www.worldbank.org/en/about
The International Bank for Reconstruction and Development
http://www.worldbank.org/en/about/what-we-do/brief/ibrd
The International Development Association
http://www.worldbank.org/ida/
The International Finance Corporation
http://www.ifc.org/wps/wcm/connect/corp_ext_content/ifc_external_corporate_site/home
The Multilateral Investment Guarantee Agency
http://www.miga.org/
The International Centre for Settlement of Investment Disputes
https://icsid.worldbank.org/apps/ICSIDWEB/Pages/default.aspx
Greece and the IMF
Material about Greece and its activities with the IMF
http://www.imf.org/external/ns/search.aspx?hdCountrypage=&NewQuery=greece&filter_val=N&col=SITENG&collection=SITENG&lan=eng&iso=&requestfrom=&countryname=&f=
http://www.imf.org/external/
Greece and the IMF
 Updated April 30, 2015
The last Article IV Executive Board Consultation was on May 31, 2013. Listed below are items related to Greece, in reverse chronological order (you can also view items by category).
http://www.imf.org/external/country/GRC/index.htm
http://www.imf.org/external/country/GRC/rr/index.htm
IMF Members' Quotas and Voting Power, and IMF Board of Governors
Last Updated: May 14, 2015
The Board of Governors, the highest decision-making body of the IMF, consists of one governor and one alternate governor for each member country. The governor is appointed by the member country and is usually the minister of finance or the governor of the central bank. All powers of the IMF are vested in the Board of Governors. The Board of Governors may delegate to the Executive Board all except certain reserved powers. The Board of Governors normally meets once a year.
The table below shows quota and voting shares for IMF members. Following the entry into effect of the 2008 Amendment on Voice and Participation on March 3, 2011, quota and voting shares will change as eligible members pay their quota increases. During this process, this table will be updated regularly. Click here for a table illustrating percentage quota and voting shares before and after implementation of the 2008 Amendment on Voice and Participation, and of subsequent reforms of quotas and governance which were agreed in 2010 but are not yet in effect. (see here for more details.)
https://www.imf.org/external/np/sec/memdir/members.aspx
Ποιός έχει έλεγχο στα ταμεία και τα διοικητικά του ΔΝΤ;
Ποιός έχει δικαίωμα ελέγχου των ταμείων της Παγκόσμιας Τράπεζας;
http://www.ieo-imf.org/ieo/files/completedevaluations/052108CG_background8.pdf
https://www.imf.org/external/country/GRC/index.htm?pn=0
https://books.google.co.uk/books?id=gaEiBQAAQBAJ&pg=PA131&lpg=PA131&dq=imf+auditing+member+accounts&source=bl&ots=74LgOH0yy3&sig=ej5FsGTS0lBSLcpmZG6IJiRh-C0&hl=en&sa=X&ei=WblHVcc2ldtqo42B2AM&ved=0CEwQ6AEwCA#v=onepage&q=imf%20auditing%20member%20accounts&f=false
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.com/2015/05/blog-post_5.html
https://www.imf.org/external/np/sec/memdir/members.aspx
https://www.imf.org/external/np/sec/memdir/members.aspx

Search Results for  ' Greece '
http://web.worldbank.org/external/default/main?menuPK=394302&pagePK=64099146&piPK=64099412&q=Greece&theSitePK=394278
Greece
http://search.worldbank.org/all?qterm=Greece
World Bank Group Historical Chronology GREECE
http://siteresources.worldbank.org/EXTARCHIVES/Resources/WB_Historical_Chronology_1944_2005.pdf
World Bank Group Historical Chronology GREECE
1944 July 1 – 22 Bretton Woods Conference The Articles of Agreement of the International Bank for Reconstruction and Development and the International Monetary Fund were drawn up and adopted at Bretton Woods, New Hampshire, in a conference of 44 governments. The governments represented were: Australia, Belgium, Bolivia, Brazil, Canada, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Czechoslovakia, Dominican Republic, Ecuador, Egypt, El Salvador, Ethiopia, France, Greece, Guatemala, Haiti, Honduras, Iceland, India, Iran, Iraq, Liberia, Luxembourg, Mexico, The Netherlands, New Zealand, Nicaragua, Norway, Panama, Paraguay, Peru, Philippines, Poland, South Africa, USSR, United Kingdom, United States, Uruguay, Venezuela, Yugoslavia. “Representatives of the 44 United and Associated Nations met at the Mount Washington Hotel on July 1. Theoretically they were expected; actually, there appeared to be some doubt. Some of the faucets produced clear water, but not all of the time, a failing for which the free Coca-Cola dispensers on the veranda did not fully compensate. Interior partitions were missing in some of the conference rooms, and although stenographic desks and “appropriate chairs” were furnished as advertised in the pre-conference information bulletin, there was a dearth of appropriate occupants—until a member of the U. S. delegation produced a supply from Washington government agencies. “Many already or subsequently to become well-known names were on the roster of delegates and there were many distinguished faces—including that of a gentleman who, having been swept up into an evening discussion in the delegate’s suite, listened intently, said little, and, when asked to which delegation he belonged, replied, “None. I am the Arthur Murray instructor.” Despite the initial confusion, a prodigious amount of work was done during the three weeks of the conference. Many persons were assigned to both the Bank and Fund committees, which met round the clock, and in addition to committee meetings, there were plenary sessions, where microphones were whisked from speaker to speaker by Boy Scouts, Cub-size.“This expenditure of energy and effort was concentrated not upon the Bank but upon the Fund. This was foreshadowed by the conference invitation, which described the objective as the formulation of definite proposals for an international monetary fund and “possibly” for a bank. Many major issues common to the two proposals were in fact settled in connection with the Fund Articles: capital participations, representation of the Board and voting power, for instance. Indeed, the drafting committee for the Bank Articles took large chunks of the Fund text as a model and adapted them, although occasionally adaptation became adoption. “International concern over the competing currency devaluations and inflationary tendencies that characterized the interwar years and the fear of a post-war economic depression had been the genesis of the conference and the Fund proposal. The Bank, on the other hand, was conceived of primarily as an instrument through which the physical assets of the post-war world might be rebuilt. Development financing was envisaged as an activity in which the Bank would ultimately but not immediately engage. It was the Latin American countries which were principally responsible for the emphasis on development; not being themselves in need of reconstruction, they suggested a requirement that equal amounts be expended for the two objectives, although this suggestion was modified when it was realized that it might in practice have the unintended effect of holding development expenditure down to the level of lending for reconstruction.“In fact, the requirements of reconstruction proved to be very different from what had been envisaged at Bretton Woods, calling for extensive and prolonged U.S. aid in the form of grants, and this in turn helped the Bank to expand its activities in the field of development much sooner and much more fully than had been anticipated. In other respects as well, the actual operations of the Bank differ considerably from those assumed at the Conference. Fortunately, the Articles of Agreement are sufficiently flexible (a more polite word than “vague”) to permit the Bank to perform its task despite changed circumstances.” Bretton Woods Recalled, by Shirley Boskey in International Bank Notes, June 1956.
http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,contentMDK:20035657~menuPK:56307~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html
1945 December 27 First signatories of the IBRD Articles of Agreement
On December 27, 1945. representatives of the first countries to sign the IBRD Articles of Agreement met in Washington, D.C. : Belgium, Bolivia, Canada, China, Czechoslovakia, Egypt, Ethiopia, France,Greece, Honduras, Iceland, India, Iraq, Luxembourg, Netherlands, Norway, Philippines, South Africa, United Kingdom, United States, Yugoslavia. The Articles became effective on December 31, 1945 upon signature by twenty-eight governments.
http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,contentMDK:20035657~menuPK:56307~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html
1957 February 25 Death of Kyriakos Varvaressos Announced Announcement made of the death of Kyriakos Varvaressos, one of the first Executive Directors of the Bank (representing Greece). Varvaressos took an active part in the preparatory work and discussions for the establishment of the Fund and Bank, and represented his country at the Bretton Woods Conference. He later served in the Economic Department and as Economic Adviser on the Economic Staff from 1948.
http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,contentMDK:20035658~menuPK:56315~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html
1957 September 26 IFC Articles of Agreement Signed by Greece IFC Articles of Agreement signed by Greece, becoming the 53rd member of IFC.
http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,contentMDK:20035658~menuPK:56315~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html
1962 January 9 IDA Articles of Agreement Signed by Greece IDA Articles of Agreement signed by Greece, becoming the 57th member of IDA.
http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,print:Y~isCURL:Y~contentMDK:20035660~menuPK:56316~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html
1968 March 18 First Funding for Greece First funding for Greece: Loan 0530 – National Investment Bank for Industrial Development. The loan was used to assist in the financing of the foreign exchange cost of investments by beneficiary enterprises.
http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,contentMDK:20035660~menuPK:56316~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html

World Bank Group Historical Chronology CYPRUS
http://siteresources.worldbank.org/EXTARCHIVES/Resources/WB_Historical_Chronology_1944_2005.pdf
World Bank Group Historical Chronology CYPRUS
1961 December 21 IBRD Articles of Agreement Signed by Cyprus
IBRD Articles of Agreement signed by Cyprus, becoming
the 74th member of the Bank.
http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,contentMDK:20035660~menuPK:56316~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html
1962 March 2 IFC and IDA Articles of Agreement Signed by Cyprus
IFC and IDA Articles of Agreement signed by Cyprus, becoming the 61st member of IFC and the 58th member of
IDA.
http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,contentMDK:20035660~menuPK:56316~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html
1963 April 17 First Funding for Cyprus
First funding for Cyprus: Loan 0335 – Power Project. The project financed the construction of a new 60-000 kilowatt
extensions and reinforcements of the transmission and thermal power station at Moni on the southern coast, and
distribution systems.
http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,contentMDK:20035660~menuPK:56316~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html
1966 December 25 Cyprus Joins ICSID Cyprus becomes the 23rd member of ICSID.
http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,contentMDK:20035660~menuPK:56316~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html