Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Τσιμουδιά για την επίθεση των Anonymous στην ΤτΕ! (βίντεο)


Τσιμουδιά για την επίθεση των Anonymous στην ΤτΕ! (βίντεο)
Από την Ελλάδα ξεκινά μια εκστρατεία 30 ημερών με «επιθέσεις» ανά την υφήλιο!

Η ομάδα Hactivist Anonymous, φέρεται να έχει ξεκινήσει την τελευταία κυβερνο-διαμαρτυρία της ενάντια στη διαφθορά του χρηματοπιστωτικού τομέα, με επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η ονλάιν ομάδα ξεκίνησε DDoS επίθεση εναντίον της ιστοσελίδας της τράπεζας, αναγκάζοντας τους διακομιστές να μείνουν εκτός για έξι ώρες.Νωρίτερα τον Μάρτιο, η ομάδα hacktivist ανακοίνωσε ότι θα στοχεύσει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και θα επαναρχίσει το #OpIcarus γιατί: «Σαν τον Ίκαρο, οι εξουσίες έχουν πετάξει κοντά στον ήλιο και έχει έρθει η ώρα να μπει φωτιά στα φτερά της αυτοκρατορίας τους».Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε στις 2 Μαΐου 2016 οι Anonymous αναφέρουν:

«Πόσο ταιριαστό που ο Ίκαρος βρήκε το δρόμο του πίσω στην Ελλάδα. Χαιρετίσματα κόσμε και χαιρετίσματα Παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ, είμαστε οι Anonymous … Έχουμε επανειλημμένως ρίξει το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος. Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας εκστρατείας 30 ημερών, κατά ιστοσελίδων κεντρικών τραπεζών ανά την υδρόγειο».

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η πρώτη απώλεια στην 30 ημερών #OpIcarus, με στόχο τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Κίνα, το Πακιστάν, το Ιράν και πολλές άλλες χώρες.