Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Πρώην πράκτορας της CIA: "είχε αναπτυχθεί το 2012 ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανατροπή του προέδρου της Συρίας Άσαντ...!"


Ex-Agent: CIA είχε αναπτυχθεί το 2012 ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανατροπή του προέδρου της Συρίας Άσαντ


Ο Οργανισμός Εξωτερικών Πληροφοριών CIA των ΗΠΑ υποστηρίξει ότι, όχι μόνο υπήρχε απλά η ιδέα της εξόπλισις αντάρτες στην Συρία, αλλά και η ανατροπή του Πρόεδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ. Υπάρχουν λεπτομερή σχέδια για την ανατροπή της συριακής κυβέρνησες. Αυτό αποκάλυψε ένας πρώην πράκτορα της CIA Doug Laux σε συνέντευξη σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης NBC.

 

Ο Λευκός Οίκος και προσωπικότητες της CIA »είχαν γίνει σαφές από την αρχή ότι ο στόχος της ομάδας μας ήταν, να βρούμε τρόπους για να βγάλουμε τον Πρόεδρο al-Assad έξω από το "γραφείο" του!, δήλωσε ο Laux, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας και στις υπηρεσία της CIA το 2012, για την εφαρμογή του σχεδίου στην Συρία.

Ο Laux ισχυρίστηκε ότι αυτή η ιδέα της Ουάσιγκτον κέρδισε δημοτικότητα στους υπαλλήλους της CIA. Ειδικά ο πρώην πρόεδρος της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους, υποστήριξε και πίστευε ότι με το σχέδιο αυτό θα έχει αύξηση των τρομοκρατικών πολιτοφυλακή στο "Ισλαμικό Κράτος» και η κρίση των προσφύγων μπορεί να προληφθεί. Αυτό ανακοινώθηκε από πρώην αξιωματούχους των ΗΠΑ σε διάφορα μέσα ενημέρωσης.