Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Είναι Λεβέντης! Μετά την καταρρίχηση από τον πύργο ο Γιώργος Τίρρης πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο - Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο

tirris_mainΕίναι Λεβέντης! Μετά την καταρρίχηση από τον πύργο ο Γιώργος Τίρρης πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο - Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο


Με μεγάλη αποφασιστικότητα, ο Γιώργος Τίρρης, επιδεικνύοντας μεγάλη δύναμη ψυχής, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 8 Απριλίου, ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, από τα 11 χιλιάδες πόδια. Το γεγονός πραγματοποιήθηκε σε ειδικές εγκαταστάσεις στην Δεκέλεια.
Του Αντρέα Γιωργαλλά 
Επιμέλεια: Γιάννος Λύτρας
Όπως είπε ο ίδιος, η ιδέα προέκυψε μετά την καταρρίχησή του από τον πύργο των καταδρομέων στο Σταυροβούνι, που άναψε την σπίθα μέσα του, ώστε να θέσει την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο ως τον επόμενό του στόχο.
tirris660dtirris660c
Ο Γιώργος Τίρρης, μετά την προσγείωσή του, δήλωσε στον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας μας ότι τα συναισθήματά του ήταν ανάμικτα, ενώ βίωσε το αίσθημα της απόλυτης ελευθερίας. Ομολόγησε πως ένιωσε φόβο, και συγκεκριμένα, την στιγμή που άνοιξε το αλεξίπτωτο.


Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της ελεύθερης πτώσης, ο εκπαιδευτής Γιώργος Κακκής ήταν δεμένος με τον Γιώργο Τίρρη, ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο.
Το εγχείρημα αυτό ήταν καθόλα επαγγελματικό, καθώς δεν αφέθηκε τίποτα στην τύχη, αφού ο Γιώργος Τίρρης τέθηκε υπό εκπαίδευση για κάποιο χρονικό διάστημα.
Τέλος, ο ίδιος έδωσε υπόσχεση για νέους στόχους, τους οποίους θα κάνει το παν για να πετύχει, όπως πέτυχε μέχρι σήμερα την καταρρίχηση από τον πύργο των καταδρομέων και την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.
Ευχαριστείες στον Σύνδεσμο Αλεξιπτωτιστών Κύπρου (Cyprus Parachute Association), για όλη την βοήθεια που παρείχε στην πραγματοποίηση του άθλου του Γιώργου Τίρρη.
tirris660dtirris660ctirris660btirris660tirris24tirris23tirris22tirris21tirris20tirris19tirris18tirris17tirris16tirris15tirris14tirris13tirris12tirris11tirris10tirris9tirris8tirris7tirris6tirris5tirris4tirris3tirris2tirris_and2