Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Ο αμερικανικός τυχοδιωκτισμός,χτυπά με όχημα το ισλάμ,ότι συμπλέει με την ρωσική ομοσπονδία.


Ο αμερικανικός τυχοδιωκτισμός,χτυπά με όχημα το ισλάμ,ότι συμπλέει με την ρωσική ομοσπονδία.
Το παράδειγμα της Αρμενίας και η ρωσική προστασία του αρμενικού έθνους,που θα ξεδιπλωθεί ενεργά τις επόμενες μέρες!!!

Μπορεί κάποιοι να μας κατηγορήσουν και πάλι για στείρο αντιαμερικανισμό,αλλά δυστηχώς τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν καθημερινά.Αν κάποιος ανατρέξει στα γεγονότα της ανατολικής Ευρώπης,των Βαλκανίων,της ανατολικής Μεσογείου,βλέπει με μεγάλη καθαρότητα τι ακριβώς εξυπηρετεί την αμερικανική πολιτική και πως αυτή εκφράζεται.

Ξεκινώτας από την χιλιοπροδομένη Κύπρο και την αμερικανική πολιτική που δεν δίστασε ακόμα και όταν το ελληνικό λόμπυ στις ΗΠΑ,ήταν πανίσχυρο,να διχοτομήσει το νησί,να εκδιώξει τους νόμιμους κατοίκους του,να σκοτώσει,να βιάσει,να προχωρήσει στον εποικισμό ολόκληρης της βόρειας Κύπρου.

Όλα αυτά τα πραγματοποίησε με την καθοδήγηση και την σύμπραξη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων,του τότε κραταιού Κεμαλικού κατεστημένου.

Οι γιάνκηδες του αμερικανικού υπέξ,διέβλεπαν τις πολιτικές εξελίξεις σε βάθος δεκαετιών,έτσι φρόντισαν μέσω των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο,την ισλαμοποίηση της Θράκης,της στήριξης με έργα και λόγια της τουρκικής αναθεωρητικής πολιτικής,να κόψουν οποιοδήποτε μελλοντικό ρωσικό έρεισμα,στην πύλη της ανατολικής Μεσογείου,που είναι το Αιγαίο πέλαγος.

Σειρά είχε την δεκαετία του 1990η πολύπαθη Σερβία,που γνώρισε πολύ καλά στο πετσί της τι σημαίνει δυτικός..πολιτισμός.Οι ΗΠΑ και πάλι με όχημα το ισλάμ και στενούς συνεργάτες Τούρκους και Σαουδάραβες,κατέστρεψαν το λίκνο της Ορθοδοξίας στα βόρεια Βαλκάνια,έσφαξαν,βομβάρδισαν και ακόμα δεν έχουν ησυχάσει.Οι τουρκαλβανοί του Αλή Πασά είναι εδώ.

Ο φόβος τους είναι το ξύπνημα των Ορθοδόξων λαών,καθώς η μάχη είναι πρωτίστως πνευματική με ιστορικές καταβολές.

Η Ρωσία τότε δεν μπόρεσε να προστατέψει τηνΣερβία,καθώς και εκείνη βρίσκονταν στην σφαίρα της αμερικανικής επιρροής.Ακολούθησε η μεγάλη σφαγή στην Συρία,όμοια της οποίας σπάνια βρίσκεις στην παγκόσμια ιστορία.

Οι πολεμοχαρείς παγκόσμιοι τρομοκράτες των ΗΠΑ,διέλυσαν το καλύτερο πολυ-πολυτισμικό κράτος του κόσμου,έστειλαν και πάλι Τούρκους και Σαουδάραβες,για να πράξουν αυτά που ανθρώπινος νους δεν φαντάζεται.Η μανία των οθωμανών Τούρκων έπεσε πάνω κυρίως στους ρωμιούς της Συρίας,οι οποίοι τράβηξαν κυριολεκτικά τα πάνδεινα.

Ιερωμένοι αποκεφαλίστηκαν,μοναχές βανδαλίστηκαν,Ιερά καταφύγια της Ορθοδοξίας,έργα τέχνης της ευλογημένης Βυζαντινής περιόδου,βεβηλώθηκαν σε σημείο που δεν μπορούμε να εξιστορήσουμε.Την ίδια στιγμή,οι μεγάλοι αμερικανοί απατεώνες,δεξιώνονταν τους ελληνορθόδους ιερείς και προύχοντες του εληνισμού στον Λευκό Οίκο,την 25η Μαρτίου,για να τιμήσουν δήθεν την επανάσταση του 1821,ενώ την ίδια στιγμή,εξόπλιζαν,εκπαίδευαν,κατεύθυναν τους αποκεφαλιστές του isis.Ω της υποκρισίας!!!

Aυτήν τηνφορά όμως τα πράγματα δν εξελίχθηκαν όπως οι αμερικανοσιωνιστές ήλπιζαν.Η ανανεωμένη Ορθόδοξη Ρωσία ήταν εκεί και τους έδωσε ένα τέτοιο μάθημα που οι γραβατωμένη μασονίζουσα δύση δεν πρόκειται να ξεχάσει.Επειδή λοιπόν,ο διάβολος ουδέποτε καθεύδει,αλλά κινείται ως λέων,ζητών τίνα καταπιεί,έτσι τα αιμοβόρα δυτικά κέντρα εξουσίας των ΗΠΑ,σε αγαστή συνεργασία με την σουλτανική Τουρκία,έστησαν το πολεμικό παίγνιο του Ναγκόρνο Καραμπάχ,για να εκδικηθούν τους Αρμένιους,οι οποίοι,όχι μόνο προσκάλεσαν τον Β.Πούτιν στις εκδηλώσεις για την αρμενική γενοκτονία στο Ερεβάν,αλλά,εθνικά σκεπτόμενοι εισήλθαν στηνΕυρασιατική ένωση της Ρωσίας και υπέγραψαν ανανεωμένη στρατιωτική συμφωνία με την Μόσχα.

Ας μην έχει κανείς καμία αμφιβολία,πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις,θα κάνουν στο ακέραιο το καθήκον τους,το αρμενικό αίμα που σήμερα τρέχει στο Ναγκόρνο Καραμπάχ,με τις τελευτίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 170 Αρμένιους στρατιώτες νεκρούς το τελευταίο 24ωρο,δεν θα μείνει χωρίς απάντηση από την Ρωσία.

Η απάντηση που τα ανδρείκελα της Νέας Εποχής θα πάρουν σύντομα,θα είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ.Αυτό που απομένει είναι η συγκυρία που θα επιτρέψει,στον Β.Πούτιν να προκαλέσει τον τέλειο αιφνιδιασμό.Τότε κανείς Σαρκοζί δεν θα τον παρακαλέσει να σταματήσει 10 χιλ.έξω από την Τυφλίδα.Πολύ απλά γιατί οι Ρώσοι θα είναι ήδη στο Μπακού και τότε θα κλάψει κάθε (ατλαντιστής) πικραμμένος.

dioptra-news