Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ 8.500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ (FOTO)
ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ 8.500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ (από της 28.3 - έως 27.2016).

Κανονικά στα 28 αναγραφόμενα "έχοντας υπ' όψιν" θα έπρεπε να αναγράφεται και μια προσφορά που έκανε η εν λόγω εταιρεία η οποία όμως προσφορά απουσιάζει. Πως προέκυψε το ποσό κανείς δεν ξέρει, ΄ούτε αναφέρεται κανένα πρακτικό της διαπραγμάτευσης. 

Επίσης δημιουργείται, καλοπροαίρετη ερώτηση, για το Profil, προϋπηρεσία, εμπειρία παρόμοιας φύλαξης, πόσοι εργαζόμενοι κ.α.), γιατί δεν υπάρχουν πληροφορίες στο διαδίκτυο, για την εταιρία MONDIAL PROTECTAS S.A. Φωκίδος 10 & Σεβαστουπόλεως, 11526, Αθήνα, Διευθύνων: Μιχάλης Κίτσιος, έτσι ώστε να γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης ποιόν θα πληρώσουν ... (γιατί ο Έλληνας πολίτης πληρώνει αυτές της δαπάνες μέσα από τους φόρους - δεν πληρώνει το "Υπουργείο" - γιατί και το Υπουργείο ανήκει στους Έλληνες και ο Γ.Γ. είναι υπάλληλος των Ελλήνων).

Σε ποία εταιρία έχει τελικά αναθέσει την φύλαξη του Υπουργείο Εργασίας, και ποιες οι εταιρείες που αποκλείστηκαν εάν υπήρξε διαγωνισμός.