Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

O ΓΥΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ .....ΜΕΣΑ Σ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ....
O ΓΥΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ .....
ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΑΡΜΑΣ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗ - ΜΕ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ .... ΧΑΛΙΝΑΡΙ - ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ.....

Η ΜΕΘΟΔΟΣ .... ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΕΜΑΣ :
ΑΡΧΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΟ ΑΛΟΓΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΛΟΥ... ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ! ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ.
Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΝΕΙ .... ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .... ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ -ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΖΩΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ - ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΓΕΡΩΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΕΙΝΑΣ ....
ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΥΜΟ - ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΙΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ .... ΣΠΡΩΧΝΕΙ - ΔΑΓΚΩΝΕΙ - ΚΛΩΤΣΑ .... ΟΛΑ ΜΑΤΑΙΑ .....
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΠΩΣΗΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ... ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ Η ΚΟΠΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ....

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.... ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ - ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΘΟΛΟ .... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ - ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΕΛΕΟΣ .... Η ΟΥΡΑ - ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ - ΟΤΑΝ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ..... ΤΟ ΖΩΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ - Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΝΑΡΙ - ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ / ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ .
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ - Ο ΓΥΤΕΥΤΗΣ / Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ (ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ...) ΤΡΩΕΙ - ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !
-
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ `ΠΩ .... ΒΡΗΚΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΟ.

ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ !! .....

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ E.N.D.
(28-9-2013)