Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΕ Οτι απέμεινε από το σώμα ενός επιβάτη (;) μέσα στο βαγόνι του μετρό στις Βρυξέλλες (σκληρές φωτό, βίντεο)
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΕ Οτι απέμεινε από το σώμα ενός επιβάτη (;) μέσα στο βαγόνι του μετρό στις Βρυξέλλες (σκληρές φωτό, βίντεο) - 28 νεκροί, 55 τραυματίες (upd)

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Φρίκη δίχως τέλος προκύπτει από τις πρώτες εικόνες των βομβιστικών επιθέσεων στο μετρό των Βρυξελλών καθώς σε μια από αυτές φαίνεται ξεκάθαρα στο κατεστραμμένο βαγόνι μια άμορφη μάζα κρέατος και οστών που πιθανότατα να ανήκει σε κάποιον δύστυχο επιβάτη, όμως ακόμα δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος καθώς μέσα στο βαγόνι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκονταν βομβιστής (ή βομβιστές) αυτοκτονίας.

Κυκλοφόρησε μόλις στο twitter και δείχνει την κατάσταση αμέσως μετά την έκρηξη σε ένα από τα βαγόνια του μετρού των Βρυξελλών χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται από ποιο σταθμό είναι. Αν πρόκειται από τη στάση Μάλμπεκ ή από τη στάση Σούμαν. Η φρίκη όμως παραμένει η ίδια

O μέχρι στιγμής απολογισμός των θυμάτων είναι 28 νεκροί και 55 τραυματίες, καθώς άλλοι 5 πέθαναν από τα τραύματά τους και προστέθηκαν στους αρχικά 23 νεκρούς.

Aναρτήθηκε και βίντεο από τους έντρομους επιβάτες που εγκαταλείπουν τον συρμό του μετρό μετά την βομβιστική επίθεση.

#Belgium Oh God. Picture of Maelbeek station explosion. #brusselsattack pic.twitter.com/7WUiXbQaHi

Και η εικόνα έξω από το σταθμόΕντωμεταξύ ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα ότι στο αεροδρόμιο βρέθηκαν τρία γιλέκα αυτοκτονίας.
#Brussels Bombings Update:
- 2 explosions at Zaventem Airport
- 21 dead
- Explosion at Maelbeek metro station
- Local media says 10 dead
— Conflict News (@Conflicts) 22 Μαρτίου 2016
Οι βελγικές Αρχές θεωρούν ότι πιθανότατα επιεδή θα αποκάλυπτε ο Salah Abdeslam τον τρομοκρατικό πυρήνα των Βρυξελλών οι ισλαμιστές αποφάσισαν να προχωρήσουν στο σημερινό χτύπημα.
πηγη
Ακολουθεί live εικόνα από τις Βρυξέλλες από το συνεργείο του ρωσικού δικτύου RT


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΕ Οτι απέμεινε από το σώμα ενός επιβάτη (;) μέσα στο βαγόνι του μετρό στις Βρυξέλλες (σκληρές φωτό, βίντεο)

Ζωντανή ροή πριν από 7 ώρες
https://www.youtube.com/watch?v=RE8vaMgR10c
Two blasts rocked the departure hall of Brussels’ Zaventem Airport at about 8am local time, reportedly killing 17 people and leaving dozens injured. Authorities report that more undetonated homemade bombs have been discovered within the terminal.
Follow LIVE UPDATES: http://on.rt.com/77nz
RT LIVE http://rt.com/on-air
Subscribe to RT! http://www.youtube.com/subscription_c...
Like us on Facebook http://www.facebook.com/RTnews
Follow us on Twitter http://twitter.com/RT_com
Follow us on Instagram http://instagram.com/rt
Follow us on Google+ http://plus.google.com/+RT
Listen to us on Soundcloud: https://soundcloud.com/rttv
RT (Russia Today) is a global news network broadcasting from Moscow and Washington studios. RT is the first news channel to break the 1 billion YouTube views benchmark.