Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

ΣΛΑΒΟΙ ΖΙΖΕΚ ο πνευνατικός πατέρας του Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

‘Πνευματικός πατέρας’ του Αλέξη… για τα σίδερα !!!
Το ερώτημα αν ο Αλέξης Τσίπρας προσυπογράφει τα παρανοϊκά που λέει αυτός ο απίστευτος τύπος που δηλώνει… φιλόσοφος, εγείρεται αυθόρμητα όταν παρακολουθείς το παρακάτω βίντεο. Πρόκειται για τον Σλοβένο, Σλαβοϊ Ζίζεκ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, εν μέσω χειροκροτημάτων του ακροατηρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τους καλεί να είναι έτοιμοι να δράσουν «με αγριότητα» («brutal» είναι η λέξη που χρησιμοποιεί», εάν χρειαστεί.


Για να φτάσουμε στη δημοκρατία, λέει ο «πνευματικός πατέρας» του Αλέξη Τσίπρα – χαριεντίζονται δίπλα-δίπλα σε πρόσφατη παρουσία του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα – πρέπει πρώτα να περάσεις «από το σημείο μηδέν της βίας και του τρόμου»! 

Τι άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει άραγε ο Αλέξης; Μπορεί ο συγκεκριμένος να έχει υποστηρίξει την Ελλάδα, λέγοντας ότι έχει γίνει το πειραματόζωο της Ευρώπης, η συνταγή όμως που μας προτείνει, πολύ μας ανησυχεί…
Στο βίντεο πάντως αξίζει κανείς να παρατηρήσει αφενός τη «γλώσσα του σώματος» του Ζίζεκ που παραπέμπει ευθέως σε… κλινική περίπτωση και αφετέρου τη φοβερή θεωρία του για τα «αρχ… της εξουσίας»!!!
Έχει λοιπόν τη δική του αρχ…θεωρία για το πώς… θα τα κόψει!!!
Όχι μια και καλή, αλλά λίγο-λίγο!!!


Παλιά, λέει, του άρεσε η «επανάσταση» αλλά να ήταν όσο πιο μακριά γινόταν, στην Κούβα, στο Βιετνάμ, ή σήμερα στη Βενεζουέλα (όλους τους πετυχημένους ξεσήκωσε…), όμως τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπει πάλι την επανάσταση, στη γειτονιά του αυτή τη φορά, ασφαλώς όμως όχι στη χώρα του…

Όταν μάλιστα ο απίστευτος «διανοούμενος» δηλώνει ότι «το κρίσιμο για ένα ριζοσπαστικό κίνημα είναι μέσω της αρετής να επιβάλλει τον τρόμο», χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης !!!