Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

Nicos Kastanias

Το φως του ήλιου εκπέμπει συχνότητες λευκού φωτός, το οποίο διερχόμενο από πραγματικούς κρυστάλλους αναλύεται σε επτά διαφορετικά χρώματα, επτά διαφορετικών συχνοτήτων: Το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο, το πράσινο, το γαλάζιο, το μπλε και το ιώδες.

- Οι κόκκινοι κρύσταλλοι ερεθίζουν τις αισθήσεις και υποβοηθούν την επιθετικότητα του ανθρώπου.
- Οι πορτοκαλί κρύσταλλοι ενεργοποιούν τον αυτοέλεγχο και απωθούν τις αρνητικές και σκοτεινές οντότητες και σκέψεις.
- Οι κίτρινοι κρύσταλλοι διεγείρουν την μνήμη και τις νοητικές λειτουργίες, καταπολεμούν την μελαγχολία και βοηθούν την πνευματικήν ισορροπία για αυτογνωσία και κριτική. Τονώνουν το νευρικό σύστημα του ανθρώπου.
- Οι πράσινοι κρύσταλλοι υποβοηθούν την ανάπλαση των μυών και των ιστών του σώματος, προκαλούν πνευματική χαλάρωση, εξισορροπούν το νευρικό σύστημα, ανακουφίζουν από τους πονοκεφάλους και λκειτουργούν καταπραϋντικά εναντίον του άγχους.
- Οι γαλάζιοι κρύσταλλοι ηρεμούν και χαλαρώνουν το νευρικό σύστημα, εξουδετερώνουν τις αρνητικές σκέψεις, αυξάνουν την διαισθητικήν ικανότητα και εκμηδενίζουν τον φόβο.
- Οι βαθυγάλαζοι κρύσταλλοι υποβοηθούν την ενόραση και τις ανώτερες νοητικές λειτουργίες και καταπραϋνουν τα συμπτώματα υπερέντασης, νευρικότητας, ακόμα και υστερίας.
- Οι ιώδεις (βιολετί) κρύσταλλοι ενεργοποιούν το νευρικό σύστημα, αυξάνουν την διαισθητική και ψυχικήν ικανότητα για διαλογισμό, καταπολεμούν το αίσθημα της μοναξιάς και τον φόβο του θανάτου και υποβοηθούν στην είσοδο και έξοδο σε άλλες διαστάσεις.

Γενικά οι κρύσταλλοι θεραπεύουν έναν μεγάλον αριθμό σωματικών και ψυχικών νοσημάτων. Υποβοηθούν την πνευματική διαύγεια, την δονητικήν ικανότητα του σώματος και την λειτουργία της έκτης αίσθησης. Έχουν άριστα αποτελέσματα στην θεραπεία της αρθρίτιδας, των ρευματισμών, των αναπνευστικών προβλημάτων, του άσθματος, των νεφρών, των εκζεμάτων και των ημικρανιών, υποβοηθούν την καλή λειτουργία της καρδιάς, της σπλήνας, του ήπατος, των οστών και του θυρεοειδή. Ενδυναμώνουν την όραση, καθαρίζουν το αίμα, το δέρμα, ρίχνουν τον πυρετό και σταματούν τις αιμορραγίες.

Με τον κατάλληλο κρύσταλλο, μπορεί ο χρήστης του σε στιγμές διαλογισμού, να εξασφαλίσει τηλεπαθητικά την επιθυμητήν επικοινωνία με συμπαντικές οντότητες και να έλθει σε επαφή με την "νοημοσύνη του κρυστάλλου" και να αντλήσει την δύναμη του που βρίσκεται έξω από την δική μας πραγματικότητα. Οι κρύσταλλοι Αμέθυστος και Αζουρίτης είναι οι πιο ισχυροί στην διάνοιξη της συνείδησης και στην άμεση αποκατάσταση επαφής με τον ουράνιο και υπερβατικό κόσμο..