Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Αντώνης Βαλσαμάκης: "ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!" (BINTEO)Στην εκπομπή του Νίκου Αμάραντο στις 11.3.2016 (ΒΙΝΤΕΟ) ο Αντιπρόεδρος της END Αντώνης Βαλσαμάκης εξέφρασε σκληρό λόγο κατά την ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και των Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα ελληνικά κόμματα που εκλέχτηκαν από τον ελληνικό λαό για να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας.


Συγκεκριμένα είπε: "Ο πρώτος κύκλος, η πρώτη φάση, που συμβολίζει την απελευθέρωση της πατρίδας μας ολοκληρώθηκε. Τώρα ανοίγει η δεύτερη φάση 
ο δεύτερος κύκλος  ο οποίος δεν έχει κανένα κοινό στοιχείο με τον πρώτο ... είναι πολεμικός κύκλος!

Ο πρώτος κύκλος ξεκίνησε από το 2008 έως το 2015 ήταν η ενημέρωση 
που σας στερούσαν να Μέσα Μαζικής Εξαπάτησις. Σας δώσαμε πληροφορίες απόρρητες για πράγματα που θα εξελιχτούν στο μέλλον που κανένας δεν τολμούσε να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Πίος εξάλλου θα σας έλεγε την αλήθεια για την λαίλαπα που θα ερχόταν; 

Παρένθεση: O Δρ Εμμ. Λαμπράκης αποκάλυψε στους Έλληνες την Τράπεζα Ανατολή, Bretton-Woods, Coudenhof-Kalergi, Arcana Ancanoroum Atlantis κ.α.π. ... μην το ξεχνάμε )

Συνέχεια Βαλσαμάκης:
Από ποιόν ΓΑΠ από ποιους συριζέους από ποίους Σαμαροβενιζέλους ... από ποιους ανθρώπους που με της πράξεις τους απέδειξαν ότι ενεργούν για την Νέα Τάξη Πραγμάτων εις βάρος της πατρίδας μας. Διότι αμφιβάλω εάν είναι πατρίδα τους.

Έτσι λιπών ενημερωθήκατε, μάθατε ονόματα, πράγματα, καταστάσεις που ΔΕΝ γνωρίζατε και φτάσαμε στο 2015 όταν επί ενιαία συνεχόμενους μήνες τόσο ο Πρόεδρος όσο και εγώ παραμείναμε στην Ελλάδα. Τους δώσαμε την λύση έτοιμη για την απελευθέρωση της πατρίδος και αφού επί σειρά μηνών μας έπαιξαν μπαλάκια ... μπαλάκια του τένις μας είχαν κάνει και εμένα και τον Πρόεδρο ... απεφάσισαν ότι δεν θέλουν να ελευθερώσουν την πατρίδα. Ουσιαστικά τι αποφάσισαν; αποφάσισαν να επικυρώσουν να επιβραβεύσουν όλα αυτά που εμείς σας λέγαμε επί σειρά ετών. ιδιαίτερα δε θέλουν να επιβραβεύουν αυτά που εμείς σας λέγαμε ένα χρόνο πριν της εκλογές τον Ιανουάριο 2015 για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, σας είχαμε προειδοποιήσει, σας είχαμε πει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και προσωπικά ο Τσίπρας πήρε το δακτυλίδι από το Τέξας από την κλίκα της Νέας Τάξεις Πραγμάτων και θα εκτελούσε όλα τα σχέδια που έχουν εκπονήσει οι αντίπαλοι της Ελλάδος. Όλα αυτά λιπών τα ζήσατε! όλα αυτά τα βιώνετε! δυστυχώς μας επιβεβαίωσαν! Από το σχέδιο Φεδόρα μέχρι το σχέδιο το μεταναστευτικό ... το σχέδιο για τον διαμελισμό της Ελλάδας όλα σας τα είχαμε πει από το 2014!!!. Ομολογώ ότι εμείς ελπίζαμε μέχρι τελευταία στιγμή ότι μια ρανίδα ελληνισμού εάν κυκλοφορούσε στο αίμα τους (κυβέρνηση της Ελλάδας) θα είχαν λάβει τελείως διαφορετικές αποφάσεις. Η Κυρία Κωνσταντοπούλου πρώην πρόεδρος της βουλής είπε ανοιχτά σε μια δημόσια συνέντευξη ότι ο Τσίπας είχε κάνει την συμφωνία με τους επικυρίαρχους από το 2014 ... πριν γίνει κυβέρνηση !!!


Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ καταστρώσαμε το δεύτερο σχέδιο, ανοίξαμε την δεύτερη φάση η οποία είναι καθαρά πολεμική. Σας πληροφορώ ότι κανείς από όλους αυτούς οι οποίοι ευθύνονται για το που βρίσκετε σήμερα η Ελλάδα, η πατρίδα μας δεν θα είναι σε καμία από αυτές της θέσεις που κατέχει την επόμενη μέρα της απελευθέρωσης! ο κάθε ένας θα βρίσκετε εκεί που του αξίζει! Ο πόλεμος αυτός χρειαζώταν μια προεργασία η οποία αυτήν την στιγμή έχει ολοκληρωθεί για να τεθεί σε λειτουργία ο δεύτερος κύκλος.

Τέλος: Η Ελλάδα σύντομα θα βγει από αυτές της περιπέτειες γιατί τα περιθώρια των επικυρίαρχων έχουν τελειώσει εδώ!!! 
www.artfmradio.com