Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΠΟ:  Ελληνίδα Θεοδώρα


ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ... ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ

ΒΑΚΤΡΙΑΝΗ :
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ -ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ .

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ : ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ 10ετους ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 50.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ .... ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ -ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ - ΡΗΤΟΡΩΝ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΣΤΩΝ (ΤΩΝ ΚΤΗΤΟΡΩΝ)
ΕΚΤΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 164 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΕΣ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ : ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;

ΕΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.
ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ;
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΓΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ - ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΜΕΤΡΟΥΣΕ.

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΔΗΛ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΧΡΥΣΟ Η ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ.
ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΛΧΗΜΙΣΤΩΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ ;)
.... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ ;


ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤ`ΑΛΛΟ Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ.ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
(23-1-2013)