Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Εβραίος επιχειρηματίας εξηγεί πως έστησαν οι Εβραίοι τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους και πως κυβερνούν τον κόσμο.
Την αξιοσημείωτη ομιλία ενός σημαίνοντα εβραίου επιχειρηματία και… πολιτικού το 1961 θά έπρεπε, πρώτα, να διαβάσουν όλοι οι Αμερικανικοί πολίτες και δεύτερο, όλοι εμείς, γιατί ανατρέπει τον ισχυρισμό, ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη για τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι θα πρέπει να υποστηρίζουμε τους Εβραίους Η Γερμανία και οι “Εβραίοι”
Ο ρόλος των “Εβραίων” στο 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο
Μια ομιλία του Benjamin Η. Freedman sen. – που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατ’ εντολήν της τότε πατριωτικής εφημερίδας του Conde McGinley ”Common Sense”
Η μετάφραση από το γερμανικό κείμενο έγινε από τον Εμμανουήλ Σαρίδη. Που επιμένει, ότι αν δεν μάθουμε ποιος πραγματικά κυβερνάει την Ελλάδα – και βέβαια όλο τον κόσμο – θα μπερδευόμαστε πάντα με τις σαχλαμάρες του ΚΚΕ και της κυρίας Παπαρήγα για το μεγάλο κεφάλαιο που βλέπουν στην Ελλάδα, κρύβοντας στην πραγματικότητα τους εβραίους τοκογλύφους και κεφαλαιοκράτες που βρίσκονται από πίσω του.
Μπορούν το ΚΚΕ και οι πολέμιοι του κεφαλαίου να μας κατονομάσουν τις εταιρίες με το μεγάλο κεφάλαιο στην Ελλάδα, με το οποίο μας πρήζουν κάθε ώρα και στιγμή;
Ασφαλώς και όχι, διότι απλά δεν υπάρχουν. Και επειδή και εγω συγκαταλέγομαι στους πολέμιους του μεγάλου κεφαλαίου, έψαξα και βρήκα, ότι πίσω απ’ αυτό το μεγάλο ελληνικό κεφάλαιο βρίσκονται, δυστυχώς, μόνο οι μεγάλοι εβραίοι τραπεζίτες και τοκογλύφοι της Wall Street και της City of London.
Εμμανουήλ Σαρίδης
Πρόλογος
Ο Benjamin H. Freedman γεννήθηκε το 1890 από εβραίους γονείς. Έγινε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Νέα Υόρκη και ήταν ο κυρίως ιδιοκτήτης της Woodbury Soap Company. Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο διέκοψε τις σχέσεις και τις διασυνδέσεις του με τον οργανωμένο Εβραϊσμό.
Με μια οικονομική δαπάνη 2,5 εκατ. δολαρίων πέρασε την υπόλοιπη ζωή του με δημοσιεύσεις για την επιρροή των Εβραίων στην Οικονομία και την Πολιτική των ΗΠΑ. Ήταν ένας Insider υψηλοτάτου βαθμού για τις εβραϊκές οργανώσεις και προσωπικός φίλος του Bernard Baruch, Samuel Untermyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy και πολλών άλλων, που την εποχή εκείνη βρισκόντουσαν σε κάποιο αξίωμα και είχαν κάτι να πούνε.
Παρά το γεγονός, ότι η ομιλία του Freedman έγινε το 1961, δεν έχει χάσει μέχρι σήμερα την επικαιρότητά της, το αντίθετο: Η πολιτική των ΗΠΑ για την Μέση Ανατολή βρίσκεται σήμερα όσο ποτέ στον βρόγχο εβραϊκών και προϊσραηλινών δυνάμεων που δρουν απο το παρασκήνιο.
Αυτό άλλωστε πιστοποιείται τώρα και απο μια εντελώς ανύποπτη πλευρά, από δύο περίφημους επιστήμονες του Πανεπιστημιόυ του Χάρβαρντ.
Τον John Mearsheimer και τον Stephen Walt, οι οποίοι στη μελέτη τους “The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy” (1) αποδεικνύουν, ότι η πολιτική για την Μέση Ανατολή που ασκούν οι ΗΠΑ δεν αντιπροσωπεύει τόσο τα αμερικανικά συμφέροντα, όσο αυτά του Ισραήλ.
Αυτή την παράλειψη εκτελέσεως καθήκοντος της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, η οποία όχι μόνο συμπάθειες της αποφέρει, αλλά αυξάνει τους εχθρούς τους, την εξηγούν οι συγγραφείς με το ότι εβραϊκές ομάδες πίεσης έχουν κατορθώσει αριστοτεχνικά να πείσουν τους Αμερικανούς, ότι οι εχθροί του Ισραήλ στην περιοχή (ιδίως το Ιράν, το Ιράκ και η Συρία (2) αποτελούν μια απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτά τα θρασύτατα ψέματα, που έκαναν το 2003 δυνατή την δεύτερη εισβολή στο Ιράκ, που ακόμη δεν έχουν σχεδόν ξεχαστεί, σερβίρονται από τους Εβραίους σχεδόν κατά λέξη και πάλι – αυτή τη φορά για μια επίθεση εναντίον του Ιράν. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, το αίτημα “Όχι πια άλλος πόλεμος για το Ισραήλ” (www.abbc.net/boycott-israel/flugblatt.pdf) (www.abbc.net / μποϊκοτάζ του Ισραήλ / flugblatt.pdf) είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ.
Για την καλύτερη κατανόηση του θέματος, η γερμανική μετάφραση της ομιλίας του Freedman συνοδεύθηκε από μια σειρά επεξηγηματικών υποσημειώσεων.
Τέλος στο Google και κάτω από τον όρο: “Benjamin Freedman Willard Hotel 1961″μπορείτε να βρείτε την ακουστική εγγραφή και το πρωτότυπο αγγλικό κείμενο της ομιλίας.
Ποιος ήταν ο Benjamin Freedman;
Benjamin Freedman, a millionaire insider in international Zionist organizations, friend to 4 U.S. presidents, and also part of the 117-man strong Zionist delegation at the signing of the Treaty of Versailles. His speech at the Willard Hotel in 1961 can be considered as the most import speech from the 20th century. Here is a 40-minute fragment
(Μου φαίνεται όμως, ότι οι γνωστοί άγνωστοι το έχουν βγάλει. Ψάξτε, ίσως στο http://www.warez-files.com/show-Benjamin-H-Freedman-s-Speech.html ή στο http://de.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Freedman Ε.Σ.)
Η ομιλία
Και τώρα η ομιλία του Benjamin H. Freedman sen. που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard, στην Washington D.C.:
Εδώ στις ΗΠΑ οι Σιωνιστές και οι θρησκευτικοί τους σύμμαχοι ασκούν τον πλήρη έλεγχο πάνω στην κυβέρνησή μας. Θα ήταν πολύ δύσκολο να μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες. Όμως οι Σιωνιστές και οι θρησκευτικοί σύμμαχοι τους διοικούν τις ΗΠΑ, σαν να ήσαν οι απόλυτοι μονάρχες αυτής της χώρας. Προφανώς θα νομίζετε, ότι αυτό είναι μια πολύ εύκολη και απλή γνώση, αλλά επιτρέψτε μου να πω και να δείξω τι συνέβη, όταν εμείς “κοιμόμασταν”.
Τι είχε συμβεί;
Ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος ξέσπασε το καλοκαίρι του 1914. Μερικοί της ηλικίας μου θα τον θυμούνται ακόμα. Αυτός ο πόλεμος λοιπόν έγινε από τη μία πλευρά από την Αγγλία, τη Γαλλία και τη Ρωσία και από την άλλη από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ουγγαρία και την Τουρκία. Μέσα σε 2 χρόνια η Γερμανία κέρδισε τον πόλεμο, όχι επίσημα, αλλά στο πεδίο της μάχης. Τα γερμανικά υποβρύχια, που απετέλεσαν μια έκπληξη για τον κόσμο, σάρωσαν όλα τα πλοία αποστολής εφοδίων από τον Ατλαντικό.
Τα πυρομαχικά και οι εφεδρείες της Βρετανίας εξαντλήθηκαν. Μετά ήρθε η πείνα. Ταυτόχρονα, ο γαλλικός στρατός είχε στασιάσει, η Γαλλία είχε χάσει 600.000 νέους ανθρώπους, το άνθος της γαλλικής νεολαίας, στη μάχη του Βερντέν στο Σόμμε.
Οι Ρώσοι είχαν διαλυθεί, είχαν πάρει τα (πολεμικά) παιχνίδια τους και πήγαν σπίτι, δεν ήθελαν να συνεχίσουν το παιχνίδι, ούτε και τους άρεσε ιδιαίτερα ο τσάρος. Ο ιταλικός στρατός είχε καταρρεύσει.
Στο γερμανικό έδαφος δεν είχε πέσει ούτε ένας πυροβολισμός. Κανένας εχθρός δεν είχε περάσει τα γερμανικά σύνορα, και όμως η Γερμανία πρότεινε στην Αγγλία ειρήνη. Μια ειρήνη επί τη βάσει των πραγμάτων της προηγούμενης κατάστασης, του “Status quo ante”, θα λέγανε οι νομικοί. Αυτό σημαίνει, ότι η Αγγλία το καλοκαίρι του 1916 σκεφτόταν στα σοβαρά. Δεν είχε καμμία άλλη επιλογή, είτε θα αποδεχόταν αυτή την προσφορά ειρήνης, ή θα συνέχιζε να πολεμά μέχρι την αυτοκαταστροφή της.
Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης οι Γερμανοί Σιωνιστές, σαν εκπρόσωποι των Σιωνιστών της Ανατολικής Ευρώπης, αποτάνθηκαν στο βρετανικό πολεμικό Συμβούλιο, και για να συντομεύσω το όλο θέμα εδώ, εγώ έχω όλα τα έγγραφα εδώ για να το αποδείξω, είπαν:
“Κοιτάξτε εδώ, εσείς μπορείτε να κερδίσετε ακόμη αυτό τον πόλεμο, δεν χρειάζεται να παραδοθείτε. Δεν χρειάζεται να αποδεχθείτε αυτήν την ειρήνη που σας προσφέρουν οι Γερμανοί. Με τις ΗΠΑ σαν σύμμαχοι, μπορείτε ακόμη να κερδίσετε αυτό τον πόλεμο”.
Οι ΗΠΑ δεν είχαν ακόμη καμία σχέση με αυτό τον πόλεμο. Ήμασταν ακόμη φρέσκοι, είμασταν νέοι, είμασταν πλούσιοι και είμασταν ισχυροί. Οι Σιωνιστές είπαν στην Αγγλία:“Θα σας φέρουμε τις ΗΠΑ στον πόλεμο σαν σύμμαχο, αφού όμως εσείς κερδίσετε τον πόλεμο και νικήσατε την Γερμανία, την Αυστρία-Ουγγαρία και την Τουρκία, θέλουμε ως αντάλλαγμα την Παλαιστίνη, αυτό είναι η τιμή της προσφοράς”.
Λοιπόν, η Αγγλία είχε το ίδιο δικαίωμα να υποσχεθεί την Παλαιστίνη σε κάποιον, όπως και εμείς, αν είχαμε υποσχεθεί στους Ιρλανδούς την Ιαπωνία, για έναν οποιονδήποτε λόγο. Ήταν απολύτως παράλογο, η Μεγάλη Βρετανία, η οποία δεν είχε κανένα συμφέρον, ούτε κανέναν δεσμό με την Παλαιστίνη, να την χρησιμοποιήσει σαν μέσο πληρωμής την είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο. Όπως και νά΄χουν τα πράγματα, έδωσαν αυτή την υπόσχεσή τον Οκτώβριο του 1916. Και λίγο μετά, δεν ξέρω πόσοι θα μπορούσαν να το ενθυμούνται, εισήλθαν οι ΗΠΑ, που ήσαν πάντα και είναι απόλυτα υπέρ της Γερμανίας, ως σύμμαχοι της Μεγάλης Βρετανίας στον πόλεμο.
Το λέω πάλι: Οι ΗΠΑ ήταν πάντοτε υπέρ της Γερμανίας, επειδή οι εφημερίδες ήταν υπό εβραϊκό έλεγχο, οι τραπεζίτες ήταν Εβραίοι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη χώρα αυτή ήταν υπό εβραϊκό έλεγχο και οι Εβραίοι οι ίδιοι ήσαν φιλογερμανοί, επειδή πολλοί από αυτούς είχαν έρθει από τη Γερμανία.
Ήθελαν η Γερμανία να νικήσει τον Τσάρο. Οι Εβραίοι μισούσαν τον Τσάρο, δεν ήθελαν να κερδίσει η Ρωσία τον πόλεμο. Αυτοί οι εβραίοι τραπεζίτες, ο Kuhn Loeb και άλλες μεγάλες τράπεζες, είχαν αρνηθεί να υποστηρίξουν την Αγγλία και τη Γαλλία, ούτε με ένα δολάριο. Έλεγαν: «Όσο η Αγγλία και η Γαλλία είναι σύμμαχοι της Ρωσίας, δεν παίρνουν ούτε ένα σεντ!” Δίνανε όμως χρήματα στη Γερμανία, πολεμούσαν με τη Γερμανία εναντίον του Τσάρου, για να διαλύσουν το τσαρικό καθεστώς.
Και οι ίδιοι οι Εβραίοι έκλεισαν την συμφωνία με την Αγγλία, όταν είδαν την δυνατότητα να πάρουν την Παλαιστίνη. Ξαφνικά άλλαξαν όλα, όπως ένα φανάρι, που αλλάζει χρώμα από το κόκκινο στο πράσινο. Όλες εκείνες οι εφημερίδες, που έλεγαν στον κόσμο το τι δυσκολίες έχουν οι Γερμανοί στον αγώνα κατά των Βρετανών, άλλαξαν ξαφνικά τη γνώμη τους. Τώρα έλεγαν, ότι οι Γερμανοί είναι κακός λαός, όπως οι Ούννοι, οι βάρβαροι.
Αυτοί οι Γερμανοί εκτελούσαν τώρα αδελφές του Ερυθρού Σταυρού και έκοβαν τα χέρια μικρών παιδιών. Ήταν κακοί. Λίγο αργότερα κήρυξε ο Πρόεδρος Wilson τον πόλεμο εναντίον της Γερμανίας. Οι Σιωνιστές του Λονδίνου τηλεγραφούσαν στον δικαστή Brandeis στις ΗΠΑ, με την προτροπή: «Επεξεργασθείτε τον Πρόεδρο Wilson και εμείς θα έχουμε από την Αγγλία ότι θέλουμε. Κάντε τον Πρόεδρο Wilson να μπει στον πόλεμο”.
Με αυτό τον τρόπο μπήκαν οι ΗΠΑ στον πόλεμο. Εμείς δεν είχαμε κανένα συμφέρον να μπούμε. Είχαμε το ίδιο δικαίωμα να μπούμε σ’ αυτόν τον πόλεμο, σαν να είμασταν απόψε στο φεγγάρι και όχι σ’ αυτή την αίθουσα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνουμε αυτό τον πόλεμο και δικό μας. Οδηγηθήκαμε στον πόλεμο, μόνο και μόνο για να πάρουν οι Σιωνιστές την Παλαιστίνη. Αυτό είναι κάτι, που ακόμη κανείς δεν εξήγησε στους πολίτες αυτής της χώρας. Δεν ξέρουν, γιατί μπήκαμε στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αφού είχαμε μπει στον πόλεμο, πήγαν οι Σιωνιστές στο Λονδίνο και είπαν: “Εμείς έχουμε εκπληρώσει το μέρος της συμφωνίας μας, τώρα είναι η σειρά σας, δώστε μας ένα έγγραφο που να δείχνει, ότι θα πάρουμε την Παλαιστίνη αφού εσείς κερδίσετε τον πόλεμο”. Δεν ήξεραν ακόμη, πόσο καιρό θα κρατήσει ο πόλεμος, 1, 2 ή 10 χρόνια, αλλά το έκαναν. Το έγγραφο συντάχθηκε με τη μορφή μιας επιστολής, με μία περίεργη διατύπωση, για να μην γνωρίζει ο κόσμος ακριβώς περί τίνος πρόκειται.
Το έγγραφο αυτό ονομάζεται ΔΙΑΚΉΡΥΞΉ BALFOUR (3). Και η διακήρυξη Balfour δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την υπόσχεση της Αγγλίας γι’ αυτή την “εκδούλευση”. Αυτή η “μεγάλη” διακήρυξη Balfour είναι τόσο πολύτιμη, όσο και ένα χαρτονόμισμα 3 δολαρίων. Νομίζω, ότι δεν μπορώ να εκφραστώ αλλιώς.
Έτσι ξεκίνησε όλο το πρόβλημα. Οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο. Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν την Γερμανία. Το τι έγινε μετά, το ξέρετε.
Όταν τελείωσε ο πόλεμος και οι Γερμανοί πήγαν για να λάβουν μέρος στη Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1919, ήταν παρόντες εκεί και 117 Εβραίοι.
Μια εβραϊκή αντιπροσωπεία, η οποία αντιπροσώπευε τους Εβραίους της Ανατολικής Ευρώπης, με επικεφαλής τον Bernard Baruch.
Ήμουν και εγώ εκεί, έπρεπε να ξέρω.
Τι συνέβη;
Οι Εβραίοι σ’ αυτή τη διάσκεψη, όταν ακριβώς επρόκειτο να τεμαχισθεί η Γερμανία για να διανεμηθεί στους Ευρωπαίους, είπαν: “Τι θα λέγατε να μας δώσετε την Παλαιστίνη;”
Και ανέφεραν, επί παρουσία των Γερμανών, την διακήρυξη Balfour. Οι Γερμανοί κατάλαβαν τι παίζεται. “A, έτσι έγινε το παιχνίδι, γι ‘αυτό οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο”.
Οι Γερμανοί κατάλαβαν για πρώτη φορά, ότι είχαν ηττηθεί, γιατί οι Σιωνιστές ήθελαν την Παλαιστίνη. Οι Γερμανοί έπρεπε να υπομείνουν αυτό το αίσχος και τις εξωφρενικές επανορθώσεις μόνο γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο.
Αυτό μας οδηγεί σ’ ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα. Όταν οι Γερμανοί το συνειδητοποίησαν, θύμωσαν πολύ με τους Εβραίους, είναι κατανοητό. Μέχρι τότε οι Εβραίοι δεν ζούσαν πουθενά, σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου, καλύτερα από τη Γερμανία.
Υπήρξε ο κύριος Rathenau, που ήταν για τη βιομηχανία και τη χρηματοδότηση τόσο σημαντικός, όπως και ο Bernard Baruch σε αυτή τη χώρα.
Ήταν ο κύριος Balin, κάτοχος των μεγάλων ατμοπλοϊκών γραμμών, των Norddeutsche Lloyds και της Hamburg-Amerika Linie.
Ήταν ο κύριος Bleichroden, ο τραπεζίτης της οικογένειας Hohenzollern.
Ήταν η Warburg στο Αμβούργο, μια από τις μεγαλύτερες οικογένειες εμπόρων και τραπεζιτών του κόσμου.
Οι Εβραίοι περνούσαν πολύ καλά στη Γερμανία. Αλλά οι Γερμανοί σκέφτονταν: “Αυτό είναι σχεδόν ένα ξεπούλημα”.
Ήταν ένα ξεπούλημα, που ισοδυναμεί με αυτή την υποθετική κατάσταση:
Ας υποθέσουμε, ότι εμείς, οι ΗΠΑ, βρισκόμαστε σε πόλεμο με την ΕΣΣΔ και τον κερδίζουμε, ξαφνικά όμως προτείνουμε στην ΕΣΣΔ την άμεση διακοπή του. Τους προσφέρουμε ειρήνη.
Ξαφνικά μπαίνει στον πόλεμο η κόκκινη Κίνα σαν σύμμαχος της Σοβιετικής Ένωσης. Και γι’ αυτό ηττόμαστε κατά κράτος. Αμέσως μετά έρχονται τέτοιες αποζημιώσεις, που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Φανταστείτε τώρα, ότι αμέσως μετά τον πόλεμο ανακαλύπτουμε, ότι οι Κινέζοι των ΗΠΑ, οι συμπολίτες μας, που εμείς πάντα πιστεύαμε ότι είναι τίμιοι και αξιόπιστοι πολίτες της χώρας μας, φανταστείτε το, ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή μας.
Φανταστείτε, ότι οι Κινέζοι των ΗΠΑ μας πούλησαν στην ΕΣΣΔ. Πώς θα αισθανόμασταν; Πιστεύω, ότι κανείς απ’ αυτούς δεν θα μπορούσε να δείξει το πρόσωπό του ποτέ ξανά στους δρόμους. Δεν θα υπήρχαν τόσα φαναράκια για να τους προστατεύουν τη νύχτα. Πώς θα νιώθουμε …;
Λοιπόν, έτσι αισθάνονται και οι Γερμανοί για τους Εβραίους. Οι Γερμανοί ήσαν πάντα πολύ έντιμοι απέναντι στους Εβραίους. Όταν το 1905 απέτυχε η κομμουνιστική επανάσταση στη Ρωσία και οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από τη Ρωσία, πήγαν όλοι στη Γερμανία, και η Γερμανία τους πρόσφερε καταφύγιο. Τους φέρθηκαν πολύ καλά. Τώρα όμως προδώσανε και πουλήσανε τη Γερμανία, για ένα και μόνο λόγο, μόνο για να αποκτήσουν την Παλαιστίνη. Την “Εβραϊκή Κοινοπολιτεία” τους”.
Ο Nahum Sokolow και όλοι οι μεγάλοι ηγέτες και τα μεγάλα ονόματα που αναφέρονται σήμερα σε σχέση με τον Σιωνισμό, έγραφαν από το 1919 μέχρι το 1923 στις εφημερίδες τους, γεμάτες με δηλώσεις, ότι οι Γερμανοί, παρά το ότι αντελήφθησαν, ότι έχασαν τον πόλεμο ύστερα από την ανάμειξη των Εβραίων, τρέφουν ακόμη απέναντι των Εβραίων αποδεκτά συναισθήματα. Δεν υπήρξαν θρησκευτικά συναισθήματα, δεν υπήρξαν εχθρότητες, μόνο και μόνο επειδή οι Εβραίοι έχουν μια διαφορετική πίστη.
Ήταν καθαρά οικονομικού και όχι θρησκευτικού χαρακτήρα. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε στην Γερμανία, αν ένας Εβραίος πάει το βράδυ στο σπίτι του, κλείνει τα παραθυρόφυλλα και λέει “Shema Yisroel» ή “Πάτερ ημών”. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τέτοια πράματα, ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο από ότι εδώ στις ΗΠΑ. Τα συναισθήματα που αναπτύχθηκαν αργότερα, οφείλονταν μόνο στο γεγονός, ότι οι Γερμανοί θεώρησαν τους Εβραίους υπεύθυνους για την ήττα τους.
Ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε χωρίς ευθύνη των Γερμανών. Δεν είχαν καμία ευθύνη, μόνο την ευθύνη, ότι ήσαν επιτυχείς. Δημιούργησαν ένα μεγάλο στόλο. Ανέπτυξαν συναλλαγές με όλο τον κόσμο. Πρέπει να αντιληφθείτε, ότι η Γερμανία κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης αποτελείτο από πάνω από 300 πόλεις-κράτη, Κομητείες, Ηγεμονίες, κλπ.
Στο μεταξύ χρονικό διάστημα, την εποχή του Ναπολέοντα και του Μπίσμαρκ, είχαν μετουσιωθεί σε μια χώρα. Μέσα σε 50 χρόνια η Γερμανία έγινε σε μια παγκόσμια δύναμη. Ο στόλος της συναγωνιζόταν με τον βρετανικό στόλο και έκανε εμπόριο με όλο τον κόσμο. Παρήγε καλύτερα προϊόντα που μπορούσαν να ανταγωνιστούν με κάθε άλλο προϊόν. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα;
Η Αγγλία, η Γαλλία και η Ρωσία συνωμότησαν εναντίον της Γερμανίας. Ήθελαν να την καθηλώσουν. Δεν υπάρχει σήμερα κανείς ιστορικός, που θα μπορούσε να βρει κάποιον άλλο λόγο, γιατί η Γερμανία έπρεπε να εξαφανιστεί από τον χάρτη.
Όταν οι Γερμανοί συνειδητοποίησαν, ποιος ήταν υπεύθυνος για την ήττα τους, ήταν φυσικά πολύ θυμωμένοι. Όμως δεν άγγιξαν ούτε μια εβραίικη τρίχα, ούτε μία. Ο καθηγητής Tansill από το Georgetown University, που έχει πρόσβαση σε όλα τα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών, τσιτάρει στο βιβλίο του ένα έγγραφο που γράφτηκε από τον Hugo Schoenfelt, έναν Εβραίο, που έστειλε ο Cordell Hull το 1933 στην Ευρώπη για να διερευνήσει τα λεγόμενα στρατόπεδα των πολιτικών κρατουμένων, ότι όλοι οι κρατούμενοι βρίσκονταν σε καλή κατάσταση.
Ήσαν όλοι τους καλά και τους συμπεριφέρονταν καλά. Τα στρατόπεδα ήταν γεμάτα με κομμουνιστές. Πολλοί από τους κρατουμένους ήταν Εβραίοι, διότι το 98% των κομμουνιστών στην Ευρώπη ήταν Εβραίοι. Μεταξύ των κρατουμένων ήσαν και μερικοί ιερείς, ηγέτες συνδικάτων και άλλοι με διεθνείς διασυνδέσεις.
Η αιτία είναι:
Κατά τα έτη 1918-1919 οι κομμουνιστές κατέλαβαν για λίγες μέρες τη Βαυαρία . Η Ρόζα Λούξεμπουργκ και ο Καρλ Λίμπκνεχτ καθώς και μια ομάδα άλλων Εβραίων, ανέλαβαν την κυβέρνηση για τρεις ημέρες. Μετά τον πόλεμο ο Kaiser Wilhelm κατέφυγε στην Ολλανδία, γιατί φοβήθηκε, ότι θα έχει την ίδια τύχη με τον Τσάρο της Ρωσίας.
Ύστερα από την κομμουνιστική απειλή στη Γερμανία, οι Εβραίοι προσπαθούσαν να πάρουν πίσω τις θέσεις που είχαν πριν. Οι Γερμανοί, όμως αντετίθεντο όσο πιο καλά μπορούσαν. Καταπολεμούσαν τους Εβραίους, όπως την εποχή της ποτοαπαγορεύσεως καταπολεμούσαμε εμείς το αλκοόλ και τους υποστηρικτές του. Δεν καταπολεμήθηκαν όμως με όπλα. Αυτός ήταν ο τρόπος που καταπολεμήθηκαν οι Εβραίοι στη Γερμανία.
Την εποχή εκείνη υπήρχαν στην Γερμανία περίπου 80 με 90 εκατομμύρια Γερμανοί και μόνο 460.000 Εβραίοι. Περίπου το 0,5% του πληθυσμού ήταν Εβραίοι, και όμως ήλεγχαν όλο τον Τύπο και το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας, διότι όταν υποτιμήθηκε το γερμανικό μάρκο είχαν αγοράσει με τα πολύτιμα δολάρια ΗΠΑ που είχαν τα πάντα (4).
Οι Εβραίοι προσπάθησαν όλα αυτά να τα συγκαλύψουν, δεν ήθελαν να καταλάβει και να συνειδητοποιήσει ο κόσμος, ότι έιχαν προδώσει και πουλήσει τη Γερμανία και οι Γερμανοί δεν τους το συγχώρησαν αυτό.
Οι Γερμανοί τους καταπολεμούσαν με κατάλληλες ενέργειες. Κάναν διακρίσεις εις βάρος τους, όπου και όποτε μπορούσαν. Τους απέφευγαν όπως και εμείς θα αποφεύγαμε τους μαύρους, τους Κινέζους ή τους Καθολικούς, εάν ήταν υπεύθυνοι για την ήττα μας, και μας είχαν πουλήσει στον εχθρό. Μετά από λίγο καιρό, οι Εβραίοι συγκεντρώθηκαν σε μια παγκόσμια διάσκεψη στο Άμστερνταμ.
Στη συνάντηση, που έγινε το 1933, συμμετείχαν Εβραίοι από κάθε χώρα. Και είπαν για την Γερμανία: “Διώξτε τον Χίτλερ και δώστε μας πίσω τις παλιές θέσεις που είχαμε, ανεξάρτητα από το αν κάποιος είναι κομμουνιστής ή οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορείτε να μας αντιμετωπίζετε έτσι. Εμείς, οι Εβραίοι του κόσμου, σας εκδίδουμε ένα τελεσίγραφο“. Μπορείτε να φανταστείτε τι είπαν οι Γερμανοί στους Εβραίους. Τι συνέβη τότε;
Το 1933, όταν η Γερμανία αρνήθηκε να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο, η Διάσκεψη διακόπηκε .
Ο κύριος Samuel Untermyer, ο επικεφαλής της αμερικανικής αντιπροσωπείας της Διάσκεψης, επέστρεψε στις ΗΠΑ. Πήγε κατευθείαν από το ατμόπλοιο στο στούντιο της Columbia Broadcasting System – CBS, και εξέδωσε μια γνωμοδότηση, που μεταδόθηκε από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των ΗΠΑ, στην οποία έλεγε:
“Εμείς βρισκόμαστε τώρα σε μια ιερή σύγκρουση με τη Γερμανία, και θα την πεινάσουμε ώσπου να παραδοθεί. Εμείς θα μποϊκοτάρουμε τα γερμανικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο”.
Γεγονός είναι, ότι τα δύο τρίτα των τροφίμων στην Γερμανία εισάγονται. Και οι εισαγωγές μπορεί να γίνονται, όταν ταυτόχρονα γίνονται και εξαγωγές. Έτσι εάν η Γερμανία δεν μπορεί να εξάγει, θα πρέπει να λιμοκτονήσουν τα δύο τρίτα του γερμανικού λαού. Αρκετά τρόφιμα υπήρχαν μόνο για το ένα τρίτο.
Σ’ αυτή την δήλωση που έχω εδώ και δημοσιεύθηκε στους New York Times της 7. Αυγούστου 1933, ο κύριος Samuel Untermyer ανακοίνωνε, ότι αυτός είναι ο “δικός μας τρόπος αυτοάμυνας”. Ο Πρόεδρος Ρούσβελτ κοινοποίησε αυτή τη διαταγή στο National Recovery Administrationτη, ότι όποιος δεν υπακούει σ’ αυτό το “New Deal” θα μποϊκοτάρεται κατ’ αυτό τον τρόπο. Θα θυμάστε, κυρίες και κύριοι, ότι την αποδέχθηκε ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο.
Τελικά οι Εβραίοι κήρυξαν πόλεμο κατά της Γερμανίας, και αυτός ο πόλεμος ήταν τόσο αποτελεσματικός, που σε κανένα κατάστημα πλέον δεν έβρισκες ένα προϊόν με την ετικέτα “Made in Germany”.
Ένας υπάλληλος της εταιρείας Woolworth μου είπε, ότι επιτραπέζια είδη αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων έπρεπε να πεταχτούν στο ποτάμι, επειδή οι πελάτες τα έβρισκαν στο μαγαζί αποκαλούσαν τους ιδιοκτήτες “Χιτλερικούς, δολοφόνους κλπ.” Υπήρχαν πολλές πορείες και διαμαρτυρίες.
Σε ένα κατάστημα που ανήκε στην αλυσίδα R.H. Macy και διευθύνετο από την οικογένεια Strauss, που ήταν επίσης Εβραίοι, μια γυναίκα βρήκε ένα καλσόν με το σήμα Made in Germany. Καλσόν από το Chemnitz, που το μαγαζί πουλούσε εδώ και 20 χρόνια, μποϊκοταριστηκαν. Οι ιδιοκτήτες τους αποκλήθηκαν “Χιτλερικοί”. Εκατοντάδες άνθρωποι έτρεχαν πάνω κάτω και διαμαρτύρονταν …. Μέχρι τότε κανείς στην Γερμανία δεν είχε πειράξει έναν Εβραίο. Οι Εβραίοι δεν υπέφεραν, δεν πεινούσαν, δεν τους επιτίθεντο, δεν τους δολοφονούσαν.
Φυσικά, οι Γερμανοί είπαν: “Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που μποϊκοτάρουν τη χώρα μας, που κάνουν τον λαό μας άνεργο και οδηγούν την βιομηχανία μας σε στασιμότητα; Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν κάτι τέτοιο;”
Οι Γερμανοί θύμωσαν πολύ με τους Εβραίους. Ξαφνικά βάφτηκαν εβραϊκά μαγαζιά στην Γερμανία με συνθήματα και σύμβολα. Γιατί άλλωστε θα έπρεπε ένας Γερμανός να δώσει τα λεφτά του σε μια επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης της οποίας συνμποϊκοτάρει τη Γερμανία, ο οποίος φροντίζει να πεινά ο γερμανικός λαός που θα έπρεπε να υποχρεωθεί σε παράδοση, να παραδοθεί στον παγκόσμιο Εβραισμό;
Ένα μποϊκοτάζ από ανθρώπους που ήθελαν να αναγκάσουν τους Γερμανούς να αποδεχθούν τον Πρωθυπουργό ή τον Καγκελάριο τους, ήταν γελοίο.
Το μποϋκοτάζ πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά όταν το 1938 ένας νεαρός Εβραίος από την Πολωνία διείσδυσε στην γερμανική πρεσβεία στο Παρίσι και δολοφόνησε έναν υπάλληλο, η ζωή των Εβραίων στη Γερμανία σκλήρυνε. Τα παράθυρα στα σπίτια τους σπάζανε και άρχισαν οδομαχίες.
Δεν χρησιμοποιώ ευχαρίστως τη λέξη “αντισημιτισμός”, γιατί δεν έχει κανένα νόημα, την χρησιμοποιώ όμως, γιατί δεν την ξέρουμε διαφορετικά. Ο μόνος λόγος, για τον οποίο οι Γερμανοί είχαν αντι-εβραϊκά αισθήματα, ήταν διότι γνώριζαν, ότι οι Εβραίοι είχαν την ευθύνη για την ήττα τους στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο και για το μποϊκοτάζ. Έτσι οι Εβραίοι ήταν υπεύθυνοι και για τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, διότι, όταν η όλη υπόθεση ξέφυγε από τα χέρια, ήταν σημαντικό να δούμε, ποιος θα επιζήσει από τον αγώνα και ποιος θα βγει νικητής.
Έχω ζήσει στη Γερμανία και ξέρω ότι οι Γερμανοί είχαν να επιλέξουν μεταξύ του κομμουνισμού και του χριστιανισμού. Ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο δεν υπήρχε τίποτα. Οι Γερμανοί επέλεξαν τον Χριστιανισμό. Άρχισαν να επανεξοπλίζονται. Τον Νοέμβριο του 1933 η Σοβιετική Ένωση είχε αναγνωριστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Σοβιετική Ένωση έγινε πολύ ισχυρή. Οι Γερμανοί που το αντελήφθησαν αυτό αποφάσισαν να φύγουν και να ξανάρθουν, όταν θά΄τανε ισχυροί. Το ίδιο κάνουμε άλλωστε κι΄εμείς εδώ, φεύγουμε και εμφανιζόμαστε ξανά στο προσκήνιο όταν είμαστε δυνατοί. Η κυβέρνησή μας ξοδεύει το χρόνο 83 ή 84 δισεκατομμύρια για την άμυνα. Άμυνα εναντίον τίνος; Άμυνα εναντίον των 40.000 Εβραίων στη Μόσχα (5), που έχουν πάρει τη Ρωσία έχουν και με τον ανέντιμο τρόπο τους ελέγχουν επίσης και άλλες χώρες του κόσμου;
Σήμερα, ζούμε στα πρόθυρα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, από τον οποίο κανείς δεν θα βγει νικητής. Αυτό ξεπερνά την φαντασία μου. Γνωρίζω ότι οι πυρηνικές βόμβες μετρούνται στην περιοχή των μεγατόνων. Ένας μεγατόνος είναι ο όρος για ένα εκατομμύριο τόνους TNT.
Οι πυρηνικές μας βόμβες είχαν μια ικανότητα 10 μεγατόνων, 10 εκατομμύρια τόνων ΤΝΤ, όταν αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά. Σήμερα έχουμε πυρηνικές βόμβες στην περιοχή των 200-μεγατόνων, και μόνο ο Θεός ξέρει πόσες έχουν οι Ρώσοι. Με τι έχουμε να κάνουμε σήμερα;
Αν σήμερα ξεκινήσουμε έναν πόλεμο, αυτός θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν πυρηνικό πόλεμο. Θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Ναι, θα συμβεί, αν ανοίξει η κουρτίνα για την τρίτη πράξη.
Η πρώτη πράξη ήταν ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος, η δεύτερη ο 2ος και η τρίτη θα είναι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Εβραίοι του κόσμου, οι Σιωνιστές και οι θρησκευτικοί τους σύμμαχοι, είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν τις ΗΠΑ σαν βάση για το σχέδιό τους, να κάνουν τη γη της Παλαιστίνης πρωτεύουσα της παγκόσμιας κυβέρνησής που επιδιώκουν. Αυτό είναι τόσο αληθινό, όσο εγώ που στέκομαι εδώ. Δεν είμαι μόνο εγώ που το ξέρω αυτό και το έχω διαβάσει, το κάνανε και άλλοι πολλοί εδώ και είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο.
Τι μπορούμε και τι πρέπει να κάνουμε; Η ζωή που θα μπορούσατε να σώσετε εσείς, θα μπορούσε να είναι ο γιος σας. Τα παιδιά σας θα μπορούσαν να είναι αυτή τη νύχτα καθ’ οδόν για τον πόλεμο, και εσείς ξέρετε γι’ αυτό τόσο πολύ λίγο, όσο γνώριζαν και το 1916, όταν η βρετανική κυβέρνηση και οι Σιωνιστές συνήψαν την συμφωνία τους. Το γνωρίζατε αυτό; Κανείς στις ΗΠΑ δεν το ήξερε. Δεν του επιτρέπανε να το γνωρίζει.
Ποιος το ήξερε; Το ήξερε ο Πρόεδρος Wilson. Το ήξερε ο συνταγματάρχης House. Το ήξεραν επίσης και άλλοι μεμυημένοι. Εγώ το ήξερα; Ναι, είχα μια αρκετά καλή ιδέα για το τι συνέβαινε. Ήμουν σε στενή επαφή με τον Henry Morgenthau sen. κατά την προεκλογική εκστρατεία του 1912, όταν εξελέγη ο Πρόεδρος Ουίλσον. Έγινε συζήτηση γύρω από το γραφείο του. Εγώ ήμουν άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Henry Morgenthau sen. που ήταν πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών, και ήμουν σε στενή επαφή με τον Rollo Wells που ήταν ταμίας. Ήμουν σ’ αυτό τον κύκλο.
Ο Πρόεδρος Wilson στο τέλος του τραπεζιού και όλοι οι άλλοι. Άκουσα πώς τον σφυροκοπούσαν με τον φόρο εισοδήματος, μέσω του οποίου δημιουργήθηκε η Federal Reserve, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα, και άκουσα, πώς του κάνανε κατήχηση για το σιωνιστικό Κίνημα.
Ο Δικαστής Brandeis και ο Πρόεδρος Wilson ήταν τόσο κοντά, όσο αυτά τα δύο δάχτυλα στο χέρι μου. Ο Πρόεδρος Wilson ήταν απόλυτα παραλυμένος όταν αποφασίστηκε αυτό το νεογέννητο μωρό (η Federal Reserve).
Έτσι μπήκαμε στον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ όλοι μας “κοιμόμασταν”. Έστειλαν τα παιδιά μας στη σφαγή. Για ποιο πράγμα; Μόνο και μόνο για να πάρουν οι Εβραίοι την “Παλαιστίνη” σαν την “Κοινοπολιτεία” τους.” Σας έχουν κάνει τόσο ηλίθιους, που δεν ξέρετε πια τι είναι αριστερά και τι δεξιά.
Τι γνωρίζουμε για τους Εβραίους; Τους αποκαλώ εδώ Εβραίους, γιατί έτσι τους ξέρουμε.Εγώ προσωπικά τους αποκαλώ “οι λεγόμενοι Εβραίοι”, γιατί εγώ ξέρω ποιοι είναι. Οι Εβραίοι της Ανατολικής Ευρώπης, από τούς οποίους κατάγεται το 92% του εβραϊκού πληθυσμού της γης, στην πραγματικότητα δεν είναι Εβραίοι. Στην πραγματικότητα είναι Χαζάροι (6).
Οι Χαζάροι ήταν μια πολεμική φυλή που ζούσε στην καρδιά της Ασίας. Ήταν τέτοιοι πολεμιστές, που οι ίδιοι οι Ασιάτες τους έδιωξαν από την Ασία στέλνοντάς τους στην Ευρώπη. Οι Χαζάροι ίδρυσαν ένα μεγάλο βασίλειο με μια επιφάνεια 800.000 τετραγωνικά μίλια. Εκείνη την εποχή η Ρωσία δεν υπήρχε ακόμη, το ίδιο και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Το βασίλειο των Χαζάρων ήταν το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, τόσο μεγάλο και τόσο ισχυρό, που αν άλλοι μονάρχες τους ζητούσαν στρατιωτική βοήθεια, θα μπορούσαν να τους στείλουν μέχρι 40.000 στρατιώτες. Τόσο μεγάλο και ισχυρό ήταν.
Οι Χαζάροι ήσαν θαυμαστές – λάτρευαν τον φαλλό, κάτι που είναι ανήθικο και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Αυτός ήταν η “θρησκεία” τους, όπως ήταν και η θρησκεία πολλών άλλων ειδωλολατρών και βαρβάρων του πλανήτη. Ο βασιλιάς των Χαζάρων ήταν τόσο αηδιασμένος από αυτόν τον εκφυλισμένο τρόπο ζωής, που αποφάσισε να υιοθετήσει μια άλλη “πίστη”, τον Χριστιανισμό, το Ισλάμ ‘η τον Ιουδαϊσμό, που στην πραγματικότητα είναι ο Ταλμουδισμός. Επέλεξε τους Εβραίους, και ότι έγινε η θρησκεία του κράτους. Ίδρυσε τις σχολές του Ταλμούδ Pumbedita και Sura, οι οποίες εκπαίδευσαν χιλιάδες ραβίνους. Άνοιξε συναγωγές και σχολεία και οι υπήκοοι του έγιναν αυτό που σήμερα αποκαλούμε “Εβραίοι”. Κανείς απ’ αυτούς δεν είχε ποτέ πατήσει το πόδι του στους Αγίους Τόπους, ούτε την εποχή της Παλαιάς Διαθήκης, ούτε από τότε που αυτή ξεκίνησε. Κανείς τους.
Και όμως έρχονται στους χριστιανούς ζητώντας στρατιωτική βοήθεια για την Παλαιστίνη. Λένε: “Δεν θέλετε να βοηθήσετε τον εκλεκτό λαό, να πάρει πίσω τη γη της επαγγελίας του, την πατρίδα των προγόνων του; Είναι χριστιανικό καθήκον σας. Εμείς σας δώσαμε έναν από τους γιους μας σαν Κύριο και Λυτρωτή. Εσείς πηγαίνετε κάθε Κυριακή στην εκκλησία, γονατίζετε και προσεύχεστε σε έναν Εβραίο, και εμείς είμαστε Εβραίοι”.
Στην πραγματικότητα όμως είναι ειδωλολάτρες Χαζάροι, που ασπάσθηκαν τον Χριστιανισμό όπως τον ασπάσθηκαν και οι Ιρλανδοί. Είναι γελοίο να τους λέμε “λαό των Αγίων Τόπων”, όπως θα ήταν γελοίο να ονομάσουμε 54 εκατομμύρια Κινέζους “Άραβες”. Θα έπρεπε να αναρωτηθούμε, αν τα μυαλά μας λειτουργούνε καλά, αν ονομάζαμε τους Κινέζους “Άραβες”. Όποιος πίστευε ότι αυτοί οι Κινέζοι είναι Άραβες, δεν θα ήταν στα καλά του. Το μόνο που έκαναν, ήταν να ασπασθούν την εβραϊκή πίστη, προέλευση του οποίου είναι η Μέκκα της Αραβίας. Ακριβώς όπως το έκαναν και οι Ιρλανδοί.
Οι Ιρλανδοί δεν έγιναν άλλοι άνθρωποι. Είναι πάντα οι ίδιοι, μόνο που έχουν αποδεχθεί τον Χριστιανισμό, και όμως εξακολουθούν να είναι Ιρλανδοί.
Αυτοί οι Χαζάροι, αυτοί οι ειδωλολάτρες, αυτοί οι Ασιάτες, ήταν μια μογγολική φυλή, η οποία εκδιώχθηκε από την Ασία και ήρθε στην Ευρώπη. Επειδή ο βασιλιάς τους είχε αποδεχθεί αυτήν την πίστη, τό΄κανε και ο λαός του που δεν είχε μια άλλη επιλογή. Ακριβώς όπως και στην Ισπανία. Ο βασιλιάς ήταν καθολικός, άρα καθολικός ήταν και ο λαός του. Όποιος το αρνήθηκε, έπρεπε να εγκαταλείψει τη χώρα. Έτσι έγιναν οι Χαζάροι αυτό που σήμερα λέμε “Εβραίοι”.
Τώρα μπορείτε να δείτε, πόσο ανόητο ήταν εκ μέρους των χριστιανικών κυβερνήσεων να πουν: “Θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και το κύρος μας τον εκλεκτό λαό του Θεού να πάρει πίσω τη γη των προγόνων του”. Υπάρχει κανένα μεγαλύτερο ψέμα από αυτό;
Οι Εβραίοι ελέγχουν τις εφημερίδες, τα περιοδικά, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τους μεγάλους εκδοτικούς οίκους βιβλίων, και επειδή οι πολιτικοί μας μιλούν “τη γλώσσα τους», δεν είναι περίεργο που εσείς πιστεύετε αυτά τα ψέματα. Θα πιστεύατε, ότι το μαύρο είναι άσπρο, αν σας το λέγανε αρκετά συχνά. Δεν θα λέγατε πια το μαύρο μαύρο. Θα λέγατε το μαύρο άσπρο, και κανείς δεν θα σας κατηγορούσε γι’ αυτό. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ψέματα στην ιστορία μας. Είναι το θεμέλιο της μιζέριας που μας έχει πλήξει.
Ξέρετε τι κάνουν οι Εβραίοι την την Ημέρα της Εξιλέωσης, την ημέρα που εσείς νομίζετε ότι είναι “ιερή” για τους Εβραίους; Εγώ ήμουν ένας από αυτούς. Αυτό δεν είναι φήμες. Εγώ δεν είμαι εδώ για να σας διηγηθώ σαχλαμάρες. Σας δίνω στοιχεία!
Την ημέρα της Εξιλέωσης πηγαίνουν σε μια συναγωγή. Για την πρώτη στέκονται όρθιοι άνθρωπο. Είναι η μόνη προσευχή που στέκονται όρθιοι. Επαναλαμβάνουν τρεις φορές μια σύντομη προσευχή που λέγεται “Koλ Νίντρε”. Σ’ αυτή την προσευχή κάνουν μια συμφωνία με τον Θεό, που λέει, ότι κάθε όρκος, κάθε υπόσχεση τάξιμο που θα κάνουν τους επόμενους δώδεκα μήνες με Εβραίους, είναι άκυρο.
Ο όρκος δεν είναι όρκος, η υπόσχεση δεν είναι μια υπόσχεση και το τάξιμο δεν είναι τάξιμο. Αυτά όλα δεν έχουν για τους Εβραίους καμία ηθική αξία. Και το Ταλμούδ διδάσκει, ότι αν κάποιος κάνει έναν όρκο, δώσει μια υπόσχεση ή κάνει ένα τάμα, να θυμάμαι πάντα την ημέρα του Εξιλασμού, επειδή σαν Εβραίος δεν πρέπει να τα τηρήσει, σαν Εβραίος εξαιρείται απο την τήρησή τους…(7).
Πόσο λοιπόν μπορείτε να βασιστείτε στην εντιμότητα ενός Εβραίου; Να υπολογίζετε τότε ακριβώς όπως πίστευαν οι Γερμανοί το 1916 τις εβραίικες υποσχέσεις. Θα έχουμε κι’ εμείς την ίδια τύχη με τη Γερμανία, και για τους ίδιους λόγους.
Για το κείμενο
Τίτλος στα αγγλικά: “Benjamin Freedman the 1961 Willard Hotel speech”. Μετάφραση στα γερμανικά από τον Τ. Steinemann με τον τίτλο “Das Weltmachtsprinzip der Zionisten – Deutschland und die “Juden”.
Μετάφραση στα ελληνικά (από το γερμανικό κείμενο) από τον Εμμανουήλ Σαρίδη
Οι υπογραμμίσεις είναι απο τον Τ. Steinemann, που γράφει στο τέλος:
Αναρωτιέμαι, παρεμπιπτόντως, γιατί στο 9/11 ΔΕΝ υπήρξαν Εβραίοι μεταξύ των θυμάτων; Μήπως τη μέρα εκείνοι είχαν όλοι οι Εβραίοι διακοπές


ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ - Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ
ΠΟΛΕΜΟΥ

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

ROTHSCHILD & FEDERAL RESERVE

Στις αρχές του 1900 άρχισε η προσπάθεια από την άλλη παράταξη για να καταλάβουν χρηματοοικονομικά όλο τον πλανήτη. Το 1908 πραγματοποιήθηκε μία σύνοδος σ' ένα μικρό νησάκι που ονομάζεται Jekyll Island, έξω από την Ατλάντα της Γεωργίας, στην Αμερική. Εκεί μαζεύτηκαν 5 τραπεζίτες με 2 αντιπρόσωπους της αμερικανικής κυβέρνησης και φτιάξανε αυτό που αργότερα ονομάστηκε Federal Reserve Bank.

Αυτή δηλαδή είναι η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η οποία εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το 1910 και τέθηκε σε λειτουργία το 1912. Ψηφίστηκε δε, μόνον από 7 βουλευτές οι οποίοι ήταν παρόντες στη Βουλή καθότι το νομοσχέδιο όπως συνηθίζεται και στην ελληνική πραγματικότητα, παρουσιάστηκε την 29η Δεκεμβρίου 1912 όπου έλειπαν όλοι στα σπίτια τους.

Με αυτό το νομοθετικό πραξικόπημα δημιουργήθηκε η Federal Reserve Bank. Το 1913 άρχισε η λειτουργία της FRB με ιδιοκτησία των τραπεζιτών Rothschild και 8 ακόμη τραπεζιτών. Οι Rothschild και οι 8 τραπεζίτες δημιούργησαν ένα consortium από τις 100 μετοχές του οποίου το 52% ανήκει στην οικογένεια Rothschild και οι υπόλοιπες 48 είναι μοιρασμένες σε κομμάτια των 6% σε Γνώστες οικογένειες όπως οι Openheimer, οι Rockefeller,οι Schiff κλπ.

Στο χρηματιστήριο του Λονδίνου θα δείτε ότι είναι Rothschild, Schiff, Openheimer.Στην Αμερική είναι Rockefeller, Rothschild και δεν θυμάμαι ποιοι είναι οι άλλοι. Πάντως όλοι αυτοί προέρχονται από 12 οικογένειες. Οι 12 αυτές οικογένειες είναι αυτοί που είναι ιδιοκτήτες της Κεντρικής Τραπέζης της Αμερικής (FRB) με 52% στην οικογένεια Rothschild και το υπόλοιπο 48% στις άλλες 8 τραπεζικές οντότητες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ - Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Το 1916 στην Αμερική γινόταν ο 1ος Παγκόσμιος πόλεμος. Απειλούσε η Γερμανία την Ευρώπη. Οι Αμερικανοί ήταν υπέρ των Γερμανών, αυτό είναι αποδεδειγμένο, και η Γερμανία απειλούσε την Ευρώπη. Εδώ έρχετε αυτό που ονομάζουμε σιωνισμός, σιωνιστές. Ο σιωνισμός δεν είναι θρησκεία, δεν είναι οργάνωση, δεν είναι κίνημα, δεν είναι συνυφασμένο με τους Εβραίους. Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Ο σιωνισμός είναι ένα και μόνον πράγμα. Η δημιουργία και η συντήρηση του κράτους του Ισραήλ. Γιατί; Για να είναι ο στρατιωτικός βραχίονας της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε αυτό το κεντρικό σημείο που ελέγχει Ευρώπη, Αφρική και Ασία. Διότι η Αμερική σαν στρατιωτική δύναμις μπορεί να ελέγξει όλο τον πλανήτη αλλά δεν έχει άμεση πρόσβαση στις ενεργειακές πηγές. Κι έτσι λοιπόν αφού είχε ήδη δημιουργηθεί η FRB ο Ντισραέλι ο οποίος ήταν υπουργός εξωτερικών της Μ. Βρετανίας ζήτησε από τον πρωθυπουργό της Αγγλίας, ότι αν έπειθε τους Αμερικανούς να έρθουν με την πλευρά των Βρετανών, εάν θα εδέχετο να τα βάλει με τους Γερμανούς.

Αυτό ήταν ο λόγος που υπογράφθηκε το σύμφωνο Balfour. Το σύμφωνο Balfour ήταν η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. Υπέγραψε λοιπόν η Αμερική. Υπέγραψε και η Αγγλία. Ο Ντισραελι πηρέ το χαρτί υπογεγραμμένο ότι υπεσχέθη η Αμερική και η Αγγλία να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ. Αυτός είναι ο λόγος που έγινε ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΜΕ 2.500.000 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ - BIS

Όταν τελείωσε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος οι νικητές συνήλθαν και έφτιαξαν μια τράπεζα που ονομάστηκε BIS. Bank of International Settlements - Η Τράπεζα των Διεθνών Διακανονισμών. Οποιαδήποτε τραπεζική πράξη γίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας π.χ. στο λογαριασμό ενός απλόυ πολίτη, ή στο λογαριασμό του Αγγλικού κράτους ή της Ροδεσίας περνάει από αυτή την τράπεζα.

H BIS έχει 3 υποκαταστήματα.

Το κεντρικό είναι στη Βασιλεία της Ελβετίας διότι εκεί είναι ή έδρα των Illuminati. Ο Weishaupt ο οποίος ίδρυσε το κίνημα των πεφωτισμένων της Βαυαρίας ήτανε στην Βασιλεία της Ελβετίας.
Το 2ο υποκατάστημα βρίσκεται στην πόλη του Μεξικού το οποίο ελέγχει Βόρειο και Νότιο Αμερική.
Το 3ο υποκατάστημα βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ το οποίο ελέγχει Ασία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ενώ η Βασιλεία της Ελβετίας ελέγχει Ευρώπη και Αφρική.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτή η τράπεζα με 3 υποκαταστήματα ελέγχει τις τραπεζικές συναλλαγές
όλων των πολιτών όλου του πλανήτη κάθε μέρα.


Στις 12/06/2012 οι καταθέσεις σε αυτή την τράπεζα μόνο, ήτανε 1015 τετράκις. Λοιπόν τι σημαίνει αυτό; Κατ' αρχήν πως δημιουργήθηκε η τράπεζα; Εσύ Έλληνα συνέβαλες στη δημιουργία αυτής της τραπέζης. Ο Γεώργιος ο β' πήρε μέρος σ' αυτή τη συνάντηση που δημιούργησε την BIS στις 20/01/1930 με 2.500.000 χρυσά γαλλικά φράγκα. Αυτή ήταν η συμμέτοχη της Ελλάδος τότε.


Σε διάστημα 13 μηνών η τράπεζα πέρασε στην απόλυτη ιδιοκτησία των τραπεζιτών που είπαμε προηγουμένως. Όταν ονομάζουμε τραπεζίτες ή όταν λέμε Rothschild δεν εννοούμε μόνο τους Rothschild εννοούμε το σύνολο αυτών των τραπεζιτών. Αυτοί που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία. Έτσι λοιπόν έχουμε την BIS στην οποία η Ελλάδα συνέβαλε με 2.500.000 χρυσά γαλλικά φράγκα η οποία περιήλθε στην ιδιοκτησία των Rothschild και εσείς δεν ξέρετε τίποτα.

303 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ & ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Όταν τελείωνε ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος το 1944 σε μια μικρή πόλη στο New Hampshire στην Αμερική στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ έγινε μια δεύτερη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν 44 κράτη. Αυτή ονομάζεται Bretton Woods Agreement. Εκεί συμφωνήθηκε η δημιουργία του ΔΝΤ (ΙΜF) και της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank). Η Ελλάδα συνέβαλε με 5.000.000 δολάρια την εποχή εκείνη. Που τα βρήκε, αυτό δεν το ξέρω. Μόλις είχαμε απελευθερωθεί και είμασταν στον εμφύλιο. Το 1944 δηλαδή.Τόσον η BIS, η World Bank όσο και το ΔΝΤ είναι πάντα κάτω υπό την αιγίδα των τραπεζιτών Rothschild. Και πάλι επισημαίνω ότι όταν λέμε Rothschild εννοούμε όλους. Όχι μόνο την οικογένεια.Έτσι λοιπόν έχουμε 2 τράπεζες που υποτίθεται είναι δικές σας, δηλαδή του ανθρωπίνου γένους αλλά τις ελέγχουν άλλοι και ούτε καν το ξέρετε! Ακούστε τι καταθέσεις έχει η Ελλάδα σ' αυτά τα δυο συστήματα. 303 τρις εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι το μερτικό της Ελλάδος στις καταθέσεις και στα παράγωγα. Τα ποσά αυτά προκύπτουν από την επένδυση των καταθέσεων διαχρονικά από το 1930 και από το 1944 και εντεύθεν. Έχει η Ελλάδα στο μερτικό της 303 τρις εκατομμύρια δολάρια !!!ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΧΙΤΛΕΡ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Γιατί όμως χρειάζονται ομόλογα θα μου έλεγε κάποιος και γιατί να μην έχει ο καθένας το δικό του το χρυσάφι και κατά συνέπεια να κόβει όσα λεφτά θέλει ; Αυτός είναι ο σκοπός και αυτός ήτανε κι ο τρόπος εκφράσεως του Ελληνισμού.

Μέσα σε αυτή την εκατονταετία το αντίπαλον δέος, οι Χαζάροι, οι τραπεζίτες, όπως θέλετε πέστε τους, μάζεψαν όλο το χρυσάφι της Γης. Το βγάλανε από την κυκλοφορία και το αποθήκευσαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη. Πως το κάνανε αυτό; Λίγο πριν από τον πόλεμο, γι' αυτό δημιουργήσανε και τους δύο πολέμους, διείσδυαν σε μία χώρα, σκεφτείτε για παράδειγμα τον άξονα Ιαπωνία - Γερμανία. Τις μεν χώρες της Ασίας τις φοβέριζαν με την Ιαπωνία τις δε χώρες της Ευρώπης τις φοβέριζαν με τη Γερμανία. Αυτή είναι η κλασσική τους συνταγή. «Για να μην σου τα πάρουνε οι Γιαπωνέζοι» είπανε στους Φιλιππινέζους «Φέρε μας το χρυσάφι να το φυλάμε εμείς. Μόλις τελειώσει ο πόλεμος δικά σου είναι. Πάρε και τα ομόλογα σε χρυσό. Σου δίνουμε και 4% επιτόκιο.» Από τις Φιλιππίνες μόνο πήρανε 11 καράβια χρυσό, 770.000 τόνους. Από την Κίνα πήρανε 9 καράβια χρυσό για να μην μπούνε οι Γιαπωνέζοι να τον πάρουνε.

Εν γένει με όλες αυτές τις κινήσεις, Α' & Β' παγκόσμιο πόλεμο, με την φοβέρα ότι θα σου τα πάρουνε οι αντίπαλοι, γι' αυτό δημιουργήσανε τις δυο αριστερές δεξιές ομάδες. Δηλαδή τον Κομμουνισμό και τον Φασισμό, τα μανιφέστα και των δυο δημιουργήθηκαν ακριβώς την ίδια εποχή, και χρηματοδοτήθηκαν και οι δυο τους από τους τραπεζίτες. 15.000 χρυσές λίρες πήρε ο Μαρξ και ο Ένγκελς για να φτιάξουν το κομουνιστικό μανιφέστο και 15.000 επίσης δόθηκαν για να φτιαχτεί το φασιστικό μανιφέστο.

Έτσι δημιουργώντας αυτή τη δημοκρατία του διπολισμού, είπανε στον Κινέζο, στον Έλληνα.Να το πάμε στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έδωσε το χρυσό της έξω το 1941, με το φόβο ότι θα τον πάρουν οι Γερμανοί. Τον φορτώσανε λοιπόν το 1941. Πρόεδρος της Τραπέζης της Ελλάδος ήτανε ο Μαντζαβίνος. Ο Μαντζαβίνος εφόρτωσε το χρυσό σε 2 καράβια. Στο ένα καράβι το χρυσό και στο άλλο καράβι φόρτωσε τα χαρτονομίσματα που ήτανε στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η τράπεζα της Ελλάδος βέβαια δεν είναι ελληνική. Το καταλαβαίνετε αυτό.

Η Tράπεζα της Ελλάδος ανήκει στους ίδιους τους τραπεζίτες. Ανήκει στους Rothschild και στους υπόλοιπους 10. Η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος κι αυτή ανήκει στους Rothschild και στους υπόλοιπους 10. Επομένως, πήρανε το χρυσάφι από τη χώρα. Eίχανε καταλάβει όλες τις κεντρικές τράπεζες. Δεν είχανε άλλο τρόπο να πείσουν το λαό να δώσει το χρυσό και τα σκληρά περιουσιακά του στοιχεία. Μόνο με φόβο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Με το φόβο λοιπόν των Γερμανών φορτώσανε το χρυσό και τον πήγανε στη Αίγυπτο. Το ένα καράβι με τα χαρτονομίσματα βούλιαξε και τα χαρτονομίσματα αυτά ξεβράζονταν στις νότιες παραλίες της Κρήτης για τουλάχιστον 1,5 χρόνο κατά τη διάρκεια της κατοχής. Ο χρυσός έφτασε στην Αίγυπτο και ακολούθως κατέληξε ο μισός στην Αγγλία και ο μισός στην Αμερική. Αυτά φυλάσσονται ακόμη εκεί. Υποτίθεται φυλάσσονται.

Η ελληνική επικράτεια σήμερα, πληρώνει 900.000 ευρώ το χρόνο για την φύλαξη του χρυσού της στις τράπεζες της Αγγλίας και της Αμερικής. Το μνημόνιο που υπογράψαμε δίδει το δικαίωμα στους δανειστές να κατάσχουν αυτόν το χρυσό εάν εμείς δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Το τελευταίο τμήμα χρυσό από τους 46 τόνους, το είχαμε ακόμη επί Σημίτη. Και μετά από 2 εβδομάδες που η Ελλάδα μπήκε στο ευρώ, ο Σημίτης το φόρτωσε και το έστειλε εκεί που ξέρει αυτός. Δεν ξέρω που. Όταν τον ρωτήσαμε δημοσίως που πήγε και γιατί πουλήθηκε και δόθηκε ο χρυσός της Ελλάδος; Η απάντηση ήτανε «Για τις ανάγκες του κράτους.» Ποιες ανάγκες ήταν αυτές, δεν έχουν καθοριστεί. Πως χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα κι αυτό δεν έχει καθοριστεί. Καταλαβαίνετε λοιπόν σαν γενική ιδέα πως λειτούργησε όλο το σύστημα.

Οι μεγάλοι τραπεζίτες δημιούργησαν τους πολέμους, δημιούργησαν το φόβο στα έθνη. Πήραν το χρυσάφι και το βάλανε σε μια συγκεκριμένη αποθήκη. Ακολούθως, γυρίσανε στα κράτη και γυρέψανε να πληρωθούν τα δάνεια τα οποία δώσανε οι τραπεζίτες κατά τη διάρκεια των πολέμων στα διάφορα κράτη τα οποία θέλανε. Θυμάστε ότι η Ελλάδα αναγκάστηκε να πάρει δάνειο, το οποίο έδωσε μάλιστα και στην Γερμανική κατοχή. Το ίδιο συνέβη σε όλες τις χώρες. Μην νομίζετε ότι η Ελλάδα είναι μοναδικό φαινόμενο.

Όλοι όσοι είχανε ανακατευθεί στον A' και B' παγκόσμιο πόλεμο χρειάζονταν χρήματα για να στηρίξουν την άμυνα ή την επίθεση. Εδώ τώρα είναι το μεγάλο γεγονός που θα σας το αναφέρω εντελώς περιφερικά χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες. Όλη η καμπάνια του Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε οικονομικά από εσάς! Τον Ελληνισμό. Από τους Έλληνες.

ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣΌλα τα χρήματα τα οποία είχε συλλέξει ο Ελληνισμός από τον 17ο και 18ο αιώνα είχαν κατατεθεί σε μια τράπεζα που λεγόταν Τράπεζα της Ανατολής. Η Ελλάδα ήταν τότε μια μικρή χώρα. Μέχρι τη Μελούνα έφτανε. Η Θεσσαλονίκη τα Ιωάννινα, η Λάρισα, η Μυτιλήνη, τα Δωδεκάνησα, η Σμύρνη, τα Ιεροσόλυμα , η Αλεξάνδρεια, εκεί ήταν ο μείζων Ελληνισμός.

Το τραγικότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στον Ελληνισμό ήταν το ξερίζωμα του ελληνισμού της Ιωνίας. Ο ελληνισμός της Ιωνίας ήταν εκεί για 3.000 χρόνια. Εκεί μεγαλούργησε το Ελληνικό πνεύμα και με μια απλή κίνηση με μια συνωμοσία ξεριζώθηκε ο ελληνισμός της Ιωνίας για να κατασχεθεί το χρυσάφι των Ελλήνων.

Στην ανατολική μεσόγειο αλλά και σε όλη τη μεσόγειο οι Έλληνες ήταν παντοκράτορες όσον αφορά το εμπόριο. Από την Οδησσό στη Ρωσία μέχρι την Κωνσταντινούπολη, τα Δωδεκάνησα, τη Σμύρνη, και την Αλεξάνδρεια. Να σκεφτείτε μόνον ότι το υποκατάστημα της Αλεξανδρείας είχε κέρδη το χρόνο, αυτή η μικρή τραπεζούλα, 1 - 1,5 εκατ. χρυσά γαλλικά φράγκα. Ενώ η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είχε κέρδη 10 εκατ. δραχμές. Αυτή ήταν η αναλογία. Και σε κάποια στιγμή λοιπόν αποφάσισε το κουνούπι που λεγόταν Εθνική Τράπεζα να αγοράσει τον ελέφαντα που λεγόταν Τράπεζα της Ανατολής. Αυτό πως έγινε; Το 1841 και αφού δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας το 1831 από τους αγγλογάλλους με την βοήθεια των Μαυρομιχαλαών.

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21 & Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Ο Καποδίστριας, ο πραγματικός Έλλην, είναι εκείνος ο οποίος εξασφάλισε την ελευθερία της Ελλάδος. Μαθαίνουμε στο σχολείο ότι η ελευθερία της Ελλάδος εξησφαλίσθει από τη Φιλική Εταιρεία, από τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τους ήρωες του ΄21, την οποία συμβολή δεν αμφισβητούμε. Εάν όμως δεν ήτανε ο Καποδίστριας δεν επρόκειτο ποτέ η Ελλάδα να γίνει ελεύθερο κράτος.Ο Καποδίστριας ήταν υπουργός εξωτερικών του τσάρου της Ρωσίας. Το 1822 σε μια σύσκεψη στη Βερόνα της Ιταλίας ανάγκασε τον Μέτερνιχ, που ήτανε ο υπουργός εξωτερικών της Αυστροουγγαρίας, τον Wellington υφυπουργό εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας και τον τσάρο Αλέξανδρο τον πρώτο, να υπογράψουν συμφωνητικό για την απελευθέρωση της Ελλάδος και τη δημιουργία του Ελληνικού κράτους.

Η ανεξαρτησία της Ελλάδος λοιπόν υπογράφθηκε από τον Καποδίστρια και τις 3 άλλες μεγάλες δυνάμεις, Αγγλία, Ρωσία, Αυστροουγγαρία. Τα υπόλοιπα περί Φιλικής Εταιρείας βεβαίως και είναι αληθινά, πρέπει όμως να σας πω ότι η Φιλική Εταιρεία ήταν ένα παρακλάδι του μασονισμού. Όλοι οι ήρωες του 21 ήταν μέλη των μασονικών στοών. Ο Κολοκοτρώνης άνηκε στη στοά την επτανησιακή και επειδή τα Επτάνησα άλλαξαν κατοχή από το 1815 μέχρι το 1821, που έγινε η επανάσταση, και αντί το σκωτικό δόγμα το οποίο κυριαρχούσε, μιλάω για τη μασονία τώρα στα Επτάνησα και ιδιαίτερα στην Κέρκυρα και στην Ζάκυνθο, αντί λοιπόν το σκωτικό δόγμα, όταν την πήραν οι Γάλλοι, και ξαφνικά ήρθε το γαλλικό δόγμα, επρόδωσε στο Σουλτάνο το σχέδιο διότι η στοά της Ζακύνθου, οι Κολοκοτρωναίοι δηλαδή, οι οποίοι ήταν 216 τον αριθμό είχαν συμφωνήσει με τους πασάδες της Πελοποννήσου να κάνουν την επανάσταση και να βοηθήσουν και οι πασάδες να απελευθερωθούν από την μεγάλη πύλη.

Όταν άλλαξε η ιδιοκτησία της Ζακύνθου από τους Γάλλους στους Άγγλους πρόδωσαν οι Άγγλοι το σχέδιο στο σουλτάνο και σφαγιάστηκαν 150 Κολοκοτρωναίοι εν μια νυκτί.Το 1831 λοιπόν δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας αφού είχε ξοδέψει όλη του την περιουσία για τη δημιουργία Κεντρικής Τραπέζης Ελλάδος.

Οι Κουντουριώτηδες οι οποίοι του υπεσχέθησαν ότι θα τον βοηθήσουνε δεν τον βοήθησαν. Του δώσανε μόνο 500.000 γρόσια τα οποία δεν ήταν αρκετά ούτε για να θρέψει το στρατό και τη δημόσια διοίκηση για 3 μήνες. Έτσι λοιπόν οι Αγγλογάλλοι, ιδιαίτερα οι Άγγλοι υποσχέθηκαν στον Μιαούλη ο οποίος έκαψε τον ελληνικό στόλο.

Το 1ο δάνειο που πήρε το ελεύθερο εντός εισαγωγικών Ελληνικό κράτος ήταν 2.500.000 χρυσά τάλιρα το οποίο χρησιμοποίησε για να φτιάξει 2 πλοία. Το καταδρομικό "Ελλάς" ήτανε ναυαρχίδα του στόλου και ήτανε στο λιμάνι της Ύδρας μαζί με άλλα 14 ελληνικά πλοία και έπεισε ο Άγγλος πρόξενος τον Μιαούλη και έβαλε φωτιά στον ελληνικό στόλο με στόχο να υποσκάψει τη δύναμη του Καποδίστρια και να τον αναγκάσει να παραιτηθεί από την ελληνική πρωθυπουργία.

Αφού έγιναν αυτά το 1841 λοιπόν, δημιουργήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος με το όνομα Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με την ακόλουθη μετοχική διαίρεση. Η οικογένεια Rothschild είχε το 55% στα χαρτιά. Ο Γεώργιος Σταύρου που ήταν ο πρώτος τραπεζίτης της Εθνικής Τράπεζας εξυπηρετούσε και αντιπροσώπευε και αυτός τα συμφέροντα της οικογενείας έχοντας 500 μετοχές. Οι αδελφοί Σίνα και οι αδελφοί Ζωσιμάδες είχαν τις υπόλοιπες μετοχές αλλά τον κύριο όγκο των μετοχών τις είχε ο Εϋνάρδος, οποίος ήταν ο υπουργός οικονομικών της Βαυαρίας. Το 55% τις είχαν κατευθείαν οι Rothschild και το 12% των μετοχών που κατείχε ο Γεώργιος Σταύρου ήτανε και αυτές μετοχές των Rothschild γι' αυτό και τον κρατήσανε στην Τράπεζα για 29 χρόνια. Επειδή όμως η τράπεζα είχε δημιουργηθεί σε δραχμές ήτανε αδύνατον να μπορέσει να πιάσει το χρυσάφι των Ελλήνων της διασποράς.

Το 1904 λοιπόν για να μπορέσει να έχει υποκαταστήματα σε νόμισμα χρυσού άνοιξε την Τράπεζα της Ανατολής στην οποία συνέβαλαν 2 Κεντρικές Τράπεζες. Της Γαλλίας και της Γερμανίας. 5 εκατ. από την Κεντρική Γαλλική Τράπεζα και 5 εκατ. από την Γερμανική Κεντρική Τράπεζα. Άνοιξε υποκαταστήματα σε όλα τα μέρη που σας είπα προηγουμένως. Από το 1904 μέχρι το 1920 κατάφεραν και μάζεψαν όλους τους λογαριασμούς και όλες τις καταθέσεις των Ελλήνων της διασποράς.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Όταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τους Τούρκους πρέπει να σας πω, και λυπούμαι που πολλοί από σας θεωρείτε ότι ο Βενιζέλος ήτανε ο μέγας Έλληνας και ο μέγας ήρωας αλλά, ήτανε εκείνος ο οποίος παρέδωσε τη γη της Ιωνίας στους τούρκους.

Όταν λοιπόν το 1921 ο φίλος του ο Ζαχάρωφ. Ο Βενιζέλος είχε ένα φίλο που λεγόταν Ζαχάρωφ και ο οποίος ήτο έμπορος όπλων. Ο Ζαχάρωφ ήταν ένας Εβραίος ο οποίος ζούσε στην Ελβετία και ο οποίος προέβαλε τον εαυτό του ως μεγάλο φιλέλληνα. Ήταν συμπαραστάτης και πάντα δίπλα στον Βενιζέλο. Αυτός λοιπόν τροφοδοτούσε με εξοπλισμό τον Ελληνικό στρατό αλλά τη στιγμή που παραιτήθει ο Βενιζέλος για να κάνει εκλογές, περίεργο σε καιρό πολέμου, παραιτήθει και ο Ζαχάρωφ. Σταμάτησε να τροφοδοτεί τον στρατό. Η τελευταία αποστολή υλικού που έστειλε ήταν σε σφαίρες και μάλιστα οι μισές ήταν εντελώς άκυρες.

Έτσι η γη της Ιωνίας έπεσε όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να κατάσχουν οι Χαζάροι τον πλούτο των Ελλήνων της διασποράς. Οι μετοχές της Ανατολής πάνω από 50% κάηκαν στη Σμύρνη και στις άλλες πόλεις που έγιναν ταραχές εναντίον των Ελλήνων ή βυθίστηκαν στο βυθό του Αιγαίου από τις διάφορες ... Πρέπει να σας πω ούτε και τα κόκαλα των Ελλήνων δεν σεβαστήκαν οι Χαζάροι.

Ένα Ολλανδικό πλοίο εβραϊκών συμφερόντων φόρτωσε τα κόκαλα των Ελλήνων της Σμύρνης και χρησιμοποιήθηκαν για διάφορες βιομηχανικές λειτουργίες στην Ευρώπη. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλος ο ιδρώτας του ελληνικού λαού είχε μαζευτεί σε αυτή την τράπεζα την οποία ουσιαστικά κατέσχε η Εθνική το 1932.Υπήρχε ένας λογαριασμός που λεγόταν αλληλόχρεος λογαριασμός στο συμφωνητικό πωλήσεως της Τραπέζης. Υπήρχε ένα ποσό χρημάτων το οποίο δεν ήτο μέρος της αγοραπωλησίας. Ήταν αυτό που ονομάζουμε Reserve Capital. Το κεφάλαιο που είχε σαν καβάτζα η Τράπεζα και το οποίο ανήρχετο στα 770.000.000 χρυσά γαλλικά φράγκα. Αυτό μπήκε σε έναν λογαριασμό τοκιζόμενο με 7% μέχρι να γίνει η εκκαθάρισης της αγοράς της Τραπέζης. Η εκκαθάριση επρόκειτο να τελειώσει σε 2 χρόνια αλλά δεν έγινε ποτέ. Μετά από 4 χρόνια η Εθνική Τράπεζα απέλυσε τους εκκαθαριστάς χωρίς λόγο, χωρίς να γίνει ποτέ εκκαθάρισης. Αυτό έγινε την χρονιά που ανέλαβε ο Ιωάννης Μεταξάς, την 4η Αυγούστου, την πρωθυπουργία της Ελλάδος.

Στον αλληλόχρεο λογαριασμό της Τράπεζας της Ανατολής από τις λογιστικές αναλύσεις της Εθνικής Τραπέζης, η οποία Εθνική Τράπεζα είχε ένα ξεχωριστό κομμάτι που έδινε λογαριασμό για την εκκαθάριση της Ανατολής, υπήρχαν περίπου 880.000.000 γαλλικά φράγκα κατατεθειμένα τα οποία ήταν προς όφελος των εκατοντάδων χιλιάδων μετόχων και επρόκειτο να δοθούν στους μετόχους ισόποσα. Στις 30/12/1936 το ποσό αυτό εξαφανίστηκε δια μαγείας, χωρίς κανένας να ξέρει πως, από τον ισολογισμό της Εθνικής Τραπέζης. Δεν μιλάω για τις μετοχές της Ανατολής. Μιλάω μόνο για το αποθεματικό κεφάλαιο (Reserve Capital).

Αυτό το αποθεματικό κεφάλαιο είναι εκείνο το οποίο αξιολόγησαν οι δυο καθηγητές Γεωργατζάς και Καργιώτης, να αναλογεί στην κάθε μετοχή σήμερα 670 δις ευρώ! Μόνον το αποθεματικό κεφάλαιο όχι το μετοχικό. Η εκκαθάρισις της Τραπέζης αυτής δεν έγινε ποτέ! Και ξέρετε κάτι. Αυτή η Τράπεζα λειτουργεί ακόμη και σήμερα με 27 υπαλλήλους μέσα στην Εθνική με τους ίδιους κωδικούς του 1932.

Λειτουργεί εκεί και λειτουργεί επίσης ακόμα, κι αυτό ακούγεται για πρώτη φορά δημόσια.
Λειτουργεί υποκατάστημα της Τραπέζης Ανατολής, που νομίζετε; Στην Deutsche Bank στο Βερολίνο.

Λειτουργεί ακόμη και σε ένα άλλο διεθνές χρηματοοικονομικό καταπίστευμα το οποίο το ελέγχουνε ορισμένοι λαοί
που δεν μου επιτρέπεται να σας πω ποιοί.
Και σήμερα λοιπόν η τράπεζα της Ανατολής χρηματοδοτεί τα μεγαλύτερα project σε όλο τον κόσμο.

Τα 880 εκατ. που εξαφανίστηκαν τον Δεκ του 1936 επί της πρωθυπουργίας Μεταξά κατέληξαν όλα στον Χίτλερ. Έτσι χρηματοδότησε το Γ' Ράιχ. Τώρα αντιλαμβάνεστε ότι εσείς ουσιαστικά εξοπλίσατε τον Γερμανό για να έρθει να σας καταλάβει. Τόσο περίεργη είναι η Ιστορία!

Εσείς πάλι εξοπλίσατε τους Γερμανούς σήμερα για να έρθουν να σας καταλάβουν. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι εάν αύριο διακινηθεί μια δικαστική διαδικασία μπορεί ο Σώρρας ή οποιοσδήποτε είναι κάτοχος μετοχών να μπει στη Bundestag και να τους πει «Εδώ παιδιά αυτά είναι δικά μας. Τι θα γίνει ;
Πρέπει να βρούμε μια φόρμουλα να τα βρούμε.» Στα υψηλότερα κλιμάκια της διοικήσεως της Bundesbank επικρατεί πανικός διότι περιμένουν κάποια στιγμή το Σώρρα να μπει με ένα εξώδικο στην Deutschebank και να πει: «Αυτή είναι δική μου». «Πέστε μου πως θέλετε να την πάρω;» «Να την κλείσω τώρα να τα πάρω αύριο. Πως να τα πάρω;» Ο Σώρρας αυτό το ονομάζει το κερασάκι στην τούρτα.

ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ

Σας τα λέω αυτά για να έχετε μια ψυχική ανάταση διότι έχετε κατάθλιψη.

Νομίζετε ότι οι Γερμανοί είναι ισχυροί και είναι ο μεγάλος λαός κ.λπ. Οι Γερμανοί είναι ακριβώς όπως ο σκορπιός στους μύθους του Αισώπου.

Εάν τον αφήσεις τον σκορπιό πάντα θα σε τσιμπήσει. Θυμάστε ότι ο βάτραχος τον πέρασε απέναντι και τη ώρα που τον έβγαζε στην άλλη πλευρά τσίμπησε το βάτραχο και πέθανε ο βάτραχος. Και λέει ρε παιδί μου εγώ σε πέρασα απέναντι και λέει ο σκορπιός τι να κάνω αυτή είναι η φύση μου. Το ίδιο ακριβώς σας λέω κι εγώ. Αυτή είναι η φύση των Γερμανών. Εάν τους το επιτρέψεις θα σε καβαλήσουν. Εάν τους το επιτρέψεις θα σε καταλάβουν. Θα σε κάνουν δούλο θα σε κάνουν ότι θες. Δεν φταίνε οι Γερμανοί. Αυτή είναι η φύση τους.

Εσύ φταις γιατί κάθε φορά που πας να ψηφίσεις δεν λειτουργείς σαν πολίτης αλλά λειτουργείς σαν ψηφοφόρος. Δεν χρειαζόμαστε ψηφοφόρους.

Όταν ο Σώρρας λέει δεν υπάρχουν χρώματα, κόμματα και δόγματα αυτό ακριβώς εννοεί. Διότι από τη στιγμή που πας στην κάλπη λειτουργώντας σαν ψηφοφόρος είσαι ο βάτραχος που περνάει τον σκορπιό απέναντι κι ο σκορπιός τον τσιμπάει και πεθαίνει και βουλιάζει.

Εσύ λοιπόν πρέπει να σκέπτεσαι σαν πολίτης και όχι σαν ψηφοφόρος.