Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Το Σάββατο είναι η ήμερα του Μ@λακα!!!! τα πρόβατα να σβήνουν τα φώτα για μία ώρα!!


Το Σάββατο ειναι η ήμερα του Μ@λακα τα πρόβατα να σβήνουν τα φώτα για μία ώρα!!Την ώρα που έχουν φλομώσει στα ψέμματα τις μάζες, περί κλιματικής αλλαγής αντί για άνοδο της θερμοκρασίας γίνεται πτώση!(για να βάζουν φόρους) η Γη θα αλλάζει με η χωρίς τους πιθηκανθρώπους! έτσι και αλλιώς ,αφού κάνει κύκλους! εκτός από αυτό σκοτώνουν -αυτοκτονούν επιστήμονες που είχαν το θράσος να μιλούν Για FREE ENERGY! εν ανάγκη κάνουν και πόλεμο σε ολόκληρες χώρες! ενεργεία Βριλ των Γερμανών Ναζί! (όχι των κομμουνιστών αριστερών που είναι τώρα στην γερμάνια!κομμουνιστές isis και πάσης φύσεως δημιουργία των Εβραίων , αυτά είναι ζώα! πες τους για σφαγές πρώτοι σε τέτοια!)

Τέσλα, Αιθέρας !και πολλά άλλα,και άλλοι! τελευταίο θύμα της ελίτ ήταν Ιαπωνία! από όλα είχε ο μπαξές!!! ! από τσουνάμι έως σεισμούς και βόμβες στο πυρηνικό εργοστάσιο! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ! μα τέτοιο θράσος? και τι θα κάνουν οι Εβραίοι το πετρέλαιο?


Από εδώ και κάτω είναι για τα πρόβατα! που βλέπουν δελτία των 8 Λάκη και πρωίναδικα!


Τρεις μήνες μετά την 21η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στο Παρίσι (COP21) η εκστρατεία η «Ώρα της Γης» προσδοκά να κινητοποιήσει το Σάββατο εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο για την τήρηση των δεσμεύσεων που αναλήφθηκαν στη σύνοδο αυτή για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών.

Σε περισσότερες από 170 χώρες, στις 20:30 τοπική ώρα, τα μνημεία, τα αξιοθέατα, όπως το Εμπάιρ Στέιτ στη Νέα Υόρκη, θα βυθιστούν στο σκοτάδι, ενώ όλοι (πολίτες, επιχειρήσεις, κοινότητες κλπ) καλούνται να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα.

Στόχος της πρωτοβουλίας του Διεθνούς Ταμείου για τη Φύση (WWF) είναι να υπενθυμίσει ότι η ενέργεια που καταναλώνεται έχει ένα κόστος για τον πλανήτη και να υποκινήσει τις κυβερνήσεις και τους ιδιώτες να δράσουν για το κλίμα. Τα ορυκτά καύσιμα (άνθρακας, φυσικό αέριο, πετρέλαιο), που χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ευθύνονται για τα 3/4 των εκπομπών των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και πράσινα άλογα! μπλα μπλα! ας πάνε σε έγκυρες πήγες να διαβάσουν τι αρλούμπες και την πλύση εγκεφάλου όσοι θέλουν !.