Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

ΟΗΕ: ΦΑΚΕΛΟΣ "GREECE"

ΦΑΚΕΛΟΣ "GREECE": 
Η παγκόσμια κυβέρνηση (NWO) η παγκοσμιοποίηση αν θέλετε, έχει υποβληθεί μεσα απο τα Ηνωμένα Έθνη, δηλαδή τον ΟΗΕ ... Όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ υπακούουν στους νόμους του οργανισμού.

Η Ελλάδα έγινε μέλος το 1945. Ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Ιωαννης Σοφιανόπουλος κατά την ομιλία του στη Διάσκεψη του στο Σαν Φρανσίσκο τον Ιούνιο του 1945, δεν παρέλειψε να προβάλει έμμεσα ότι η χώρα όπου γεννήθηκαν οι αμφικτιονίες είχε μια θέση στη διεκδίκηση "μόνιμης" έδρας του ΟΗΕ. Η Ρωσία (τότε (ΕΣΣΔ) εντάχθηκε στον ΟΗΕ ως ιδρυτικό μέλος στις 24 Οκτωβρίου 1945. Τώρα καταλαβένουμε γιατί χαρακτηρίζεται ώς "αντάρτης" ο Πούτιν ! ... Όμος είναι υποχρεωμένος να παρευρίσκεται στις συσκεψεις του ΟΗΕ γιατί υπάρχει σύμβαση από το 1945.
 Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) United Nations
Για να προετοιμάσεις τους λαούς για παγκόσμια διακυβέρνηση και να μην υποψιαστούν τον πραγματικό σκοπό, κρατάς χαμηλούς τόνους και "πλένεις συνέχεια τα χερια" σου με νερό, και παίζεις τον βλάκα αν χρειαστεί. Κανένας πολίτης μιας χώρας δεν θα υπακούει στις εντολές της παγκοσμιοποίησης (NWO) όταν έχει χρήμα να κινηθεί άνετα. Έτσι έπρεπε να κράτη πρώτα να 
πτωχεύσουν οικονομικά.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) Ιδρύθηκε (επίσημα) την 1η Νοεμβρίου 1993. Αποτελεί μια οικονομική και πολιτική ένωση είκοσι οκτώ (28) ευρωπαϊκών κρατών. Σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές και πολιτικές οντότητες στον κόσμο. Με την ίδρυση της η Ευρωπαϊκή Ένωση, εισήγαγε για πρώτη φορά την έννοια της Ευρωπαϊκής Ιθαγένειας: oι πολίτες των κρατών μελών είναι παράλληλα και πολίτες της Ένωσης (όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε ...!)

Έχει δημιουργήσει μια εσωτερική αγορά με ελεύθερη κυκλοφορία εμπορευμάτων, προσώπων, υπηρεσιών και κεφαλαίων. Στο πλαίσιο της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης εισήγαγε ενιαίο νόμισμα, το Ευρώ. (ξέρουμε πολύ καλά ποιός έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ ... ας μην σταθούμε εκεί ...).

Οι οικονομική εξάντληση των κρατών μελών της ΕΕ ξεκινά σιγά σιγά ... τοποθετώντας όλα τα "υπάκουα παιδακια" που γουστάρουν ΟΗΕ !!! μεθοδεύουν (μεσα απο μια φάμπρικα ... όπως το Hollywood (μετάφραση o ΑΓΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ σε αυτόν τον κορμό στήθηκε η NWO ), και τα υπόλοιπα γνωστά MME. Οι Πρωθυπουργοι των κρατών? δικούς τους ... σε όλα τα κράτη ! 


Δεν παίρνει χαμπάρι ο λαός γιατί συνήθως δουλεύει ... ο "Δούλος". Πάντα έχει ο "Δούλος" το όνειρο ότι αυτή την φορά έχει ψήφισε το καλύτερο κελεπούρι για να τον εκπροσωπήσει ... να περνά καλύτερα !!! να έχει να φάει και να αγοράζει όλα αυτα που βλέπει στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ... να έχει και καμια γκόμενα ... που είναι το πρόβλημα? ... και ο Πρωθυπουργός έχει ... και ο Υπουργός ... ακόμα και ο Βουλευτής (... που βολεύεται με την ψήφο του "Δούλου") ... τον μπλέξατε τον Δούλο με κόμματα και χρώματα, με σημαιες και κονκάρδες. Η πιό πιασάρικες παρόλες ... και ο "Δούλος" πείστηκε. Χωρίς κάν να κουραστεί ο «Υποψήφιος» ... ούτε να τους κεράσι κάτι για να τους πείσει. Πάντα πληρώνουν οι Δούλοι ... παραδοσιακά ... όπως τους έχουν μάθει να κάνουν. Και καμαρώνει ο Δούλος γιατί τον κάνανε Εὐρωπαῖο!

Η ΕΕ έχει πολλά κοινά με τον οργανησμό ΟΗΕ ... θα λέγαμε ότι το καταστατικό τους ... τέλος πάντων ! ας πούμε οτι είναι "αδελφές ψυχές"

Είναι διδυμάκια, δεν φαίνεται εξωτερικά γιατί "ντύνονται" διαφορετικά. Η παρουσία και ο ρόλος τους "φαινομενικά" δεν σου "επιτρέπουν" να τους συνδυάσεις ώς διδυμάκια. Αλλά ... έχουν τον ίδιο πατέρα ...

Η ΕΕ ... στην ουσία ... συμπληρώνει "τοπικά" αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο ΟΗΕ από "μακριά" ... είναι 'αλλο να τον έχεις δίπλα σου βρε αδερφέ ... και άλλο να ταξιδέψεις τρεις μήνες με το καράβι. Ο σκοπός της ΕΕ ήταν πρώτα να σε γλυκαίνει (με λεφτά που ποτέ δεν ηταν δικα της) και μετά να σου δώσει το κόνιο ... με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ... βέβαια !!! "Διεθνές" Ταμείο !!! γιατί η Δραχμούλα πά πά λά ...

Αυτό το "Διεθνές" δεν μας το έκρυψαν ποτέ !!! Και εσύ Έλληνα καμαρώνεις ... σαν γυφτικο σκεπάρνι. Ενω δεν κατάλαβες ότι από απλός Δούλος έγινες
 ένας "διεθνές Δούλος"

Σε βάλαν σε εναν "διεθνές" ντορβά με σκοπό να τρώει ο ένας "Δούλος" τον άλλο "Δούλο" να τρελένεσαι να βρείς καμιά "Δουλεία" να πάρεις πενταροδεκάρες! Η οικογενεια - οι φίλοι - οι γνωστοί όλη στα κάγκελα! Η χώρα σου βυθίζεται από τα περιττώματα άλλον "Διεθνών Δούλων" που σου φόρτωσαν στην πλάτη. Και όταν βάλεις τις φωνές ... να ουρλιάξεις ... να πείς επιτέλους οτι ΔΕΝ θέλω άλλο !!! ... ΔΕΝ αντέχω άλλο! !!! ... σου λένε ΟΧΙ ... ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ !!! γιατι τώρα είσαι Ευρωπαίος !!! ... και οι Ευρωπαίοι ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ... θα γίνεις "Διεθνώς" ρεζίλι ...!

Θυμησου Έλληνα όταν παρακολουθούσες κάθε μέρα τηλεόραση ... με όλους τους ωραίους και μορφωμένους παρουσιαστές ... με τις "γραβάτες" τους και το "make up" τους ... τα φουστάνια κοντά και τα μπούτια έξω! ... και ένα στούντιο ... να λάμπει ! ... όλα καθαρά ... φανταχτερά !!! καμία σχέση με το σπίτι σου ... και την ζωή σου! Τα "λεγόμενα μεγάλα κανάλια" (ΜΜΕ) άλαξαν την οικόνα της ζωής σου ... που είχες μέχρι χθές ... σε έκαναν σαν τα μούτρα τους ! ... ένα ψεύτικο πλαστικό πράγμα ... χωρίς προσωπικότητα.

Όλοι αυτοί που θαυμάζεις εκπαιδεύονται σε "διεθνές" δημοσιογραφικές σχολές ... ορισμένη επέστρεψαν με ενα "συγκεκριμενο δαχτυλίδι" στο δεξί χέρι ... έλειπαν για λίγο καιρό απο το γυαλί ... και όταν τους ξαναείδες έχουν "ομορφύνει" πιο πολύ ! ... τα δόντια τους ... το προσωπο τους ... αλλά και το σώμα τους ! ... βρε τι στο καλό κάναν αυτοί και ΔΕΝ μπωρεί να κάνει η γυναίκα σου ...! Ο Βουλευτής (το κόμμα του) που συνηθίζεις να ψηφιζεις "παραδοσιακά" ... μέσα από το "γυαλί" γνοριστίκατε ... μιλά μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνεις ... αυτό ... νομίζεις εσύ ο "Δούλος" οτι οφείλεται στην μόρφωση που έχει αυτός ... και εσύ αισθανεσαι μικρός ... αμόρφωτος και ασήμαντος. 


Η κομματάρχες οι Πρόεδροι (λιγούρηδες) που σε "σαλιαριζουν" στα γραφεία τους, στις πλατείες και τα καφενεία δεν έχουν κρατήσει ποτέ της υποσχέσης τους. Κάθε τέσσερα χρόνια θα σε πλησιάσουν για να γεμήσουν τον εγκεφαλό σου ... με τα σκουπίδια τους !!!
Σε έχουν ανάγκη "Δούλε" γιατί χωρίς εσένα ... αυτοί δεν έχουν λόγο ΎΠΑΡΞΗΣ!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή (όχι από την αρχή αρχή, γιατι θα γράφω μέχρι να ... κατάλαβες ...!


Tον Ιούνιο του 1945 έγινε η πατρίδα σου μέλος του ΟΗΕ ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


Για τα παγκόσμια ταμεία και Συνθήκη BRETTON WOODS το 1944?? ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ δεν σου το είπε ποτέ το "γυαλί"

Στις 18 Φεβρουαρίου 1952 σε έβαλαν στο ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου) ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ! 

Στις 1η Ιανουαρίου 1981 επιτεύχθηκε τελικά η επίσημη ένταξη της πατρίδας σου στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα ΕΕ ... Όλόκληρο συμβόλαιο ανάμεσα στην πατρίδα σου και την ΕΕ δεν παρουσιάστηκε στους Έλληνες για να αποφασίσει ο λαός !!!! ... 

Και καπάκι ... στις 1.1.1987 επιβαρύνεται η πατρίδα σου με ενα φόρο που ονομάζεται Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) ... ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ... ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ... 

... ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ... ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ... ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ !!!


Στις 21.7.2010 ο Γ. Παπανδρέου (ΓΑΠ) σε βάζει στο πρώτο Μνημόνιο ... γιατί (σου λένε) ότι η πατρίδα σου πτώχευσε !!! και καταργείται με αυτον τον τρόπο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδος. 

ΠΕΣ΅ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ???

Παρέδωσες την υγεία σου ... στις Φαρμακευτικές Εταιρείες
που είναι δικές τους!

Παρέδωσες τα λεφτά σου ... στις Τράπεζες 
που είναι δικές τους!

Παρέδωσες την ψυχή σου ... στα Δόγματα που είναι δικά τους ...

ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ??? Η ΖΩΗ ΣΟΥ ???

Σήκω πάνω ΈΛΛΗΝΑ! ... κλείσε την ρημάδα την τηλεόραση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κάνε αυτό που λέει η λογική και η ψυχή σου!!! ΈΧΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ !!! Τα πάντα έχεις !... καρδιά ... ανθρωπιά ... φιλότιμο ... και μια ιστορία που θα ζήλευε ο κάθε "Ευρω-Μιγάς" που οραματίζεται ο άρρωστος Coudenhof-Kalergi ! Ας ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε επιτέλους ως ΈΛΛΗΝΕΣ - ΆΝΘΡΩΠΟΙ ... ώς ΆΝΘΡΩΠΟΙ - ΈΛΛΗΝΕΣ. 

Κανένας από τους (Έλληνες ???) πολιτικούς στην Βουλή των Ελλήνων ΔΕΝ μπορεί να σε βοηθήσει !!! ΟΛΟΙ είναι υπάλληλοι της ΕΕ και του ΟΗΕ. Ας τους να λένε ότι λένε ΔΕΝ έχουν εξουσία !!! ... ΠΑΡΑΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ σιγά σιγά ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ...  χωρίς να καταλαβουμε τίποτα. Έτσι απλά ... Όταν αντιλήφθηκες οτι παραβιαζεται το συνταγμα της πατρίδας σου ... ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη ... ότι όλα τα πούλησαν ... όπως πούλησαν και εσένα ... τον ίδιο! 

Είναι καιρός να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ... να απεμπλακούμε απο τον λαβύρινθο που είναι τα "Κόμματα" και "Χρώματα" τα "Συνδικάτα" και οι "πολύχρωμοι Εργατοπατέρες" ... Τα οικονομικά στημένα Δόγματά ... γιατί Θεός είναι μόνο ένας! ... Ας σταματήσουμε με τα "τάχα μας" εθνικιστικά φρόκαλα και όλα τα υπόλοιπα σκύβαλα που απλώθηκαν και ρίζωσαν, σαν πανούκλα ... εδώ ... σε αυτόν τον ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ...

Μην ξεχνάς Ελληνα: 

"μια συνεχής και διαρκής αλλαγή η ζωή μας!

Σε κάθε επίπεδο, βιολογικό, ηθικό, συναισθηματικό, πνευματικό, ιδεολογικό, ατομικό και κοινωνικό!

Άνθρωποι, πράγματα, ιδέες και καταστάσεις έρχονται και παρέχονται... Τίποτα μόνιμο και σταθερό...

Τα πάντα αργά ή γρήγορα αλλάζουν, προσαρμόζονται, αναθεωρούνται, καταργούνται ή αντικαθίστανται, σε μια διαρκή αέναη πορεία προς τα εμπρός, προς την πρόοδο και την εξέλιξη!"

αποφάσισε ...!