Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Έλληνα Αγρότη ... μην ασχολείσαι με τους υπάλληλους (πολιτικούς) της Γερμανό - Ευρώπης

Η είδηση δεν είναι καινούργια.
Έχει βγει στη δημοσιότητα εδώ και δυόμισυ χρόνια, ωστόσο είναι ενδεικτική όχι μόνο του ποια είναι η κυρία Ρεπούση η οποία σε κάθε στιγμή επιτίθεται στους Έλληνες, την ιστορία, ακόμη και τη γλώσσα μας (την αρχαία ελληνική) την οποία χαρακτήρισε "νεκρή", δείχνει και το πόσο λερωμένος πολιτικά είναι ο Τσίπρας ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κάνει άνοιγμα για συνεργασία με τον Κουβέλη ο οποίος είχε στις τάξεις του τη Ρεπούση!  

Και ο Πρόεδρε της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, 81 ετών, επανεξελέγη από το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας με 266 ψήφους από τους 298 παρόντες βουλευτές !!! Δήλωσε ότι είναι Αλβανικής καταγωγής ... 
Κράτος εν κράτει η Βουλή των Ελλήνων !!
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν–Κλοντ Γιούνκερ γνωρίζουν πιο πολλά απο τους Έλληνες πολίτες όταν είπαν: «οι Έλληνες είναι ένας μεγάλος λαός, αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος» 

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ειναι αυτο που θεμελιώνει αυτόνομο ενα κράτος. Ολος ο "κρατικός μηχανισμός" απο της 21.7.2010 έως σήμερα υπακούει στις... ορέξεις !!! της Γερμανό - Ευρώπης (τους κατακτητές). 

ΒΙΝΤΕΟ
Δρ Εμμ. Λαμπράκης: Καταργήθηκε το Σύνταγμα της Ελλάδος στις 21.7.2010
https://www.youtube.com/watch?v=UWw8dA14X94


Οπότε μην βγάζεις αφρούς απο το στόμα σου όταν έρχονται απο το ΔΝΤ στην Ελλάδα "σου" (?) ... γιατι ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ πληρώνεις τα εξοδά και τους "παχηλούς μισθούς" τους ... με το Φ.Π.Α. !!! Το Φ.Π.Α. δεν είναι ελληνικός φόρος !!! είναι φόρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης άρα καταλήγει στα ταμεία της Γερμανό - Ευρώπης. (το Φ.Π.Α. καθιερώθηκε 1.1.1987 με απόφαση του τότε υπουργού Οικονομικών Τσοβόλα). Από τον Τσοβόλα μέχρι τον Βαρουφάκη, μια οικονομική ταλαιπωρία κοντά 30 ετών !!! Από αυτά τα (δικά σου λεφτά !!!) σου δίνει σήμερα δάνειο το ΔΝΤ ... ΜΕ ΤΟΚΟ !!! 
ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα στην (ελληνική) Βουλή ΔΕΝ μπορούν να σε βοηθήσουν 
Έλληνα !!! ... δεν σε εκπροσωπούν Έλληνα !!! γιατι ειναι υπάλληλοι της 
Γερμανό - Ευρώπης !!!


Αγρότη μου ... μην ασχολείσαι με τους υπάλληλους  (πολιτικούς) της Γερμανό - Ευρώπης