Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Η Τράπεζες αδειάζουν το ΤΧΣ για να πάρουν απο εκεί τα λεφτά για τα κόκκινα δάνεια !!!


Το κόστος της διαγραφής, θα φτάσει στα 2 δισ. ευρώ !!! Συνεπώς οι ελληνικές τράπεζες θα πάρουν τα απαιτούμενα 2 δισ. ευρώ από τα διαθέσιμα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Ο Νεοέλληνας πανηγυρίζει, γιατι δεν κατάλαβε οτι το ΤΧΣ ειναι κομμάτι του!!! ειναι το ΤΟ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥ !!! που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ !!! Ετσι χαντακώνει τις επόμενες γενιές χωρίς να το καταλάβει !!! Το μόνο που βλέπει είναι το σπιτάκι του ... δηλαδή τούβλα !!!
«Μας τρέχουν τα σάλια», ομολόγησε στις 12 Οκτωβρίου υψηλόβαθμο στέλεχος ενός distress fund στους Financial Times, αναφερόμενος στις
νέες ευκαιρίες εύκολου κέρδους που παρουσιάζουν υποβαθμισμένα ομόλογα και κόκκινα δάνεια. Μετά από 7 χρόνια εύκολης και απεχθούς κερδοσκοπίας που απέφερετε ράστια κέρδη, τα distress funds λιγουρεύονται την εκμετάλλευση της νέας λείας που εμφανίζεται στον ορίζοντα. Λείας που συμπεριλαμβάνει τα ελληνικά κόκκινα δάνεια.

Μόλις μυρίστηκαν ότι πλησίαζε η συμφωνία με την τρόικα για τη μεταφορά δανείων, οι γύπες των hedge funds ξανάρχισαν να περιτριγυρίζουν την Ελλάδα. Ο πρόεδρος του Αμερικανικού-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου ανέφερε τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το International Balkan News Agency, ότι τα επενδυτικά κεφάλαια που θα εμφανιστούν πρώτα στην Ελλάδα είναι τα distress funds, γιατί ενδιαφέρονται για τα κόκκινα δάνεια.

Ειδήσεις όπος αυτές εδω:

<<ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 200.000 ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ! – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ!>>

                                                   ... είναι τουλάχιστον αφελής η εκ του πονηρού ...