Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Όπως είχαν υποσχεθεί, οι Gnostic Illuminati προσφέρουν μια γεμιστή γαλοπούλα (Turkey)* για την ημέρα των ευχαριστιών.

Ενώ οι ηγέτες του κόσμου μιλάνε για αέρια στο Παρίσι

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2015


Οι (Gnostic) Illuminati , μέσω του "Grandmaster" τους Αλέξανδρου Ρομανόφ, υποσχέθηκαν μια έκπληξη για την ημέρα των ευχαριστιών του τρέχοντος έτους και επί πλέον μας έδωσαν μια ιδέα του τι θα ήταν, δείχνοντας ένα χάρτη της Τουρκίας στην ιστοσελίδα τους. Τώρα, οι πηγές του Πενταγώνου λένε ότι η Τουρκία πρόκειται να πληρώσει για τη χρηματοδότηση του ISIS ,την επιθετικότητα της στη Μέση Ανατολή, και την καταπάτηση μεγάλων περιοχών της. Το ίδιο πρόκειται να συμβεί στο Ισραήλ, λένε τόσο οι (Gnostic) Illuminati (Gnostic) όσο και οι πηγές του Πενταγώνου.

Η Σαουδική Αραβία, από την πλευρά της, θα πάψει να υπάρχει ως ιδιωτική περιουσία και παιδική χαρά της Σαουδικής οικογένειας, λένε. Αυτό το γκρέμισμα της Χαζαρικής μαφίας συμβαίνει καθώς ηγέτες χωρών μαζεύονται στο Παρίσι για να συζητήσουν το πώς θα χρησιμοποιήσουν την ψευτο-επιστήμη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ώστε να προωθήσουν μια χειροπιαστή οικονομική καμπάνια που θα φρενάρει την οικολογική καταστροφή και θα τερματίσει την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα. Περισσότερα επ’ αυτού αργότερα. Προς το παρόν, η κύρια δράση επικεντρώνεται στην Τουρκία, όπου η Γερμανία μαζί με τη Γαλλία, τη Ρωσία, το Ιράν, την Αίγυπτο και το Πεντάγωνο θα πολεμήσουν την Τουρκία, το Ισραήλ, την Σαουδική Αραβία και τον Χαζαρικό μισθοφορικό στρατό γνωστό ως ISIS.


Σημ. ΓΒ: Η πάρα πάνω παράγραφος μας βάζει σε σκέψεις ως προς την εγκυρότητα της ή τις προθέσεις του BF, διότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμηρος Πούτιν, έδωσε χθες – 2015-12-18 – οδηγία στον Υπ. Άμυνας Σοϊγκού να προετοιμάσει το στράτευμα, διότι η Συρία θα είναι το κυρίως θέατρο του πολέμου με το ΝΑΤΟ και τους συμμάχους του.
http://yournewswire.com/putin-tells-army-to-prepare-for-world-war-iii-with-u-s-in-syra/

Το Πεντάγωνο έχει προετοιμάσει το έδαφος για αυτήν την καμπάνια μήνες πριν από την απόσυρση όλων των πυραύλων Patriot από την Τουρκία και το Ισραήλ. Αυτό άνοιξε το δρόμο στην Ρωσική αεροπορία να δημιουργήσει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων σε όλη τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ και τώρα για το μεγαλύτερο μέρος της Τουρκίας που σύντομα θα είναι πρώην μέλος του ΝΑΤΟ, λένε πηγές του Πενταγώνου.

Η Τουρκία αναμένεται να χάσει εδάφη σύντομα σε πολλά διαφορετικά μέτωπα, λένε πηγές του Πενταγώνου και της Ρωσίας. Η Γαλλία, πρώην αποικιακό αφεντικό της Συρίας, υποστηρίζει ένα Συριακό αίτημα να της επιστρέψει η Τουρκία την επαρχία Χατάι που έχει Αραβική πλειοψηφία, https://en.wikipedia.org/wiki/Hatay_Province και που της είχε αφαιρεθεί από το 1937.

Εν τω μεταξύ, οι Ρώσοι και το Πεντάγωνο υποστηρίζουν τώρα την αφαίρεση (από την Τουρκία) ενός τεράστιου κομματιού της για τη δημιουργία ενός Κουρδικού κράτους, λένε οι πηγές. Τέλος, το έθνος της Αρμενίας είναι επίσης έτοιμο να πάρει κάποια ιστορική αποπληρωμή. Τα Ρωσικά στρατεύματα έχουν πλημμυρίσει την Αρμενία με σκοπό την κατοχή κομματιών γης στη Βορειοανατολική Τουρκία κοντά στα σύνορα με την Αρμενία και την επιστροφή τους στην Αρμενία, λένε πηγές του Πενταγώνου και της Ρωσίας. Οι Ρώσοι έχουν ήδη εγκαταστήσει αντιαεροπορικά στην Αρμενία και δημιούργησαν μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κατάσχεση των εν λόγω εδαφών.

Ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου είπε χαρακτηριστικά "φαίνεται πως ο Πούτιν θα ψήσει την γαλοπούλα (Turkey=Τουρκία) για τα Χριστούγεννα." Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ερντογάν να προκαλέσει αυτή τη μαζική επίθεση κατά της χώρας του μετά την κατάρριψη του Ρωσικού βομβαρδιστικού; Η καλύτερη εικασία είναι ότι ο Ερντογάν έπεσε σε μια έξυπνη παγίδα. Κάποιος πρέπει να του είπε ότι αν διέτασσε την κατάρριψη ενός Ρωσικού βομβαρδιστικού τότε το ΝΑΤΟ θα ερχόταν να τον σώσει και να στηρίξει την προσπάθειά του να αναδημιουργήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Κάτι άλλο που λένε διάφορες πηγές είναι, ότι ο Ερντογάν, μαζί με τον Βενιαμίν Νετανιάχου του Ισραήλ, τις οικογένειες του εγκλήματος Μπους / Κλίντον και την Σαουδαραβική βασιλική οικογένεια είναι όλοι μέλη της Χαζαρικής μαφίας και πιστεύουν ότι είναι το πεπρωμένο τους να δημιουργήσουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Είναι όλοι τους απόγονοι των Υκσώς, φυλής δουλεμπόρων που λάτρευε τον σατανά και το σχέδιό τους για την ΝΤΠ ήταν να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσουν τους υπόλοιπους. Αντ 'αυτού, η ΝΤΠ έχει σκάσει στα πρόσωπά τους. Μια ανάλυση του εμπορίου πετρελαίου της Μέσης Ανατολής που συνδέεται με το ISIS, κατέστησε πολύ σαφές ότι το πετρέλαιο το κλέβουν από το Ιράκ και τη Συρία οι μισθοφορικοί στρατοί , που χρηματοδοτούνται από τη Σαουδική Αραβία και άλλες πετρελαϊκές μοναρχίες του Περσικού Κόλπου. Επιπλέον, το κλεμμένο πετρέλαιο πωλείται από την Τουρκία ή το Ισραήλ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά πολλαπλές αναφορές των μέσων ενημέρωσης επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς πως το επί της Ευρώπης παρακλάδι της οικογένειας Rothschild που είναι μια άλλη σατανική Χαζαρική γραμμή αίματος, έχει εμπλακεί βαθιά στη μαζική κλοπή πετρελαίου. Οι (Gnostic) Illuminati και το Πεντάγωνο λένε ότι πολλοί από τους Rothschilds, ο Βενιαμίν Νετανιάχου και η οικογένεια Ερντογάν είναι τώρα "στόχοι υψηλής αξίας." Σύμφωνα με το Sorcha Faal, ένα site πληροφόρησης / παραπληροφόρησης που έχει συσταθεί από το Πολ. Ναυτικό των ΗΠΑ, ο γιος του Ερντογάν Μπιλάλ είναι τώρα σε φυγή γιατί βίασε, βασάνισε και δολοφόνησε Βρετανίδες και Αμερικανίδες δημοσιογράφους που μετέδιδαν τα σχετικά με την υποστήριξη της Τουρκίας στο ISIS. Σε αυτή την περίπτωση, η έκθεση έχει μια ισχυρή δόση αλήθειας. http://www.whatdoesitmean.com/index1949.htm

Σε κάθε περίπτωση, όταν η Τουρκία θα έχει τελειώσει, οι Ρώσοι και οι Σύριοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν μια κοινή στρατιωτική εκστρατεία για να αποσπάσουν τα Υψώματα του Γκολάν από το Ισραήλ.

Μετά από αυτό, το Ισραήλ θα αναγκαστεί να κάνει μια μόνιμη ειρήνη με τους γείτονές του, με αντάλλαγμα για την επιστροφή της κλεμμένης γης. Η Σαουδική Αραβία, επίσης, εκτίθενται όλο και περισσότερο ως ένα από τα πιο τυραννικά καθεστώτα του πλανήτη. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τι είδους καθεστώς είναι αυτό, μπορούμε να το δούμε σε αναφορές για την γυναίκα από την Σρι Λάνκα που πρόκειται να λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου από τον όχλο ως τιμωρία για μοιχεία. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3337297/Saudi-Arabia-sentences-married-maid-death-stoning-adultery-man-slept-escape-100-lashes.html

Στο εσωτερικό των ΗΠΑ, καθώς η εκκαθάριση της Χαζαρικής μαφίας συνεχίζεται, ο Τζεμπ Μπους, για παράδειγμα, είναι πλέον ευρέως στιγματισμένος ως μέρος της προδοτικής οικογένειας γκάνγκστερ που ήταν συνένοχη για την 911 αλλά και για αμέτρητα άλλα εγκλήματα. Ως αποτέλεσμα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τα μίντια, όπου μέχρι πρόσφατα, μιλούσε για σαν να ήταν ένας και μοναδικός χρισμένος Προεδρικός υποψήφιος. Ο Νέο φιλελεύθερος προδότης Τζον Μακέιν από την πλευρά του δείχνει σημάδια ψυχικής αστάθειας, λένε πηγές της CIA.

Το υπόλοιπο του Χαζαρικού όχλου στις ΗΠΑ είναι επίσης τρομοκρατημένο γιατί οι πηγές της δύναμής τους, όπως η Federal Reserve Board και η εταιρική της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών είναι σε πτώχευση. Σημαντικοί Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Αγγλία, η Ελβετία κλπ, τους έχουν ήδη εγκαταλείψει. Τώρα, μια Καναδική ομάδα προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια φιλική εξαγορά της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ με μια προσφορά.

Οι Καναδοί προσφέρουν καλή κυβέρνηση, φιλική εξωτερική πολιτική και καλό πεδίο ανταγωνισμού για την οικονομία όλων των Αμερικανών, αν η προσφορά τους γίνει δεκτή. Το Πεντάγωνο, οι Κινέζοι, οι Ευρωπαίοι και άλλοι έχουν δείξει μια αρχικά θετική αντίδραση όταν τους ζητήθηκε να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Αυτά όλα είναι πολύ προκαταρκτικά όμως, λένε οι πηγές που είναι προσκείμενες σ’ εκείνους που έκαναν την προσφορά . Στην Ιαπωνία επίσης, υπάρχουν ενδείξεις πως η εξουσία του Χαζαρικού όχλου πρόκειται τελικά να λήξει. Μέλη του κόμματος της ανεξαρτησίας της Ιαπωνίας και ο γράφων παρουσιάστηκαν στην διάσκεψη του CSIS στο Τόκιο, όπου οι Χαζάροι συμμορίτες και μαζικοί δολοφόνοι, Richard Armitage, Michael Green και ο Kurt Campbell θα έδιναν διαλέξεις. Αυτοί οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να το σκάσουν από το συνέδριο, καταδιωκόμενοι από διαδηλωτές.

Μετά από αυτό, ο Ιάπωνας αρχηγός του Κόμματος Ανεξαρτησίας Richard Koshimizu και ο γράφων πήγαν στο κοντινό αστυνομικό τμήμα Marunouchi να παρουσιάσουν αποδεικτικά στοιχεία για τα παραπάνω άτομα πως είναι εγκληματίες. Οι Ιαπωνική αστυνομία έδειξε ενδιαφέρον για προβεί σε διώξεις, αλλά ζήτησε περισσότερα στοιχεία, τα οποία της παρέχονται.


Οι (Gnostic) Illuminati υποσχέθηκαν την υποστήριξή τους στην Ιαπωνία και θα δώσουν, προσωπικά, ένα τελεσίγραφο στους βασικούς Χαζάρους πράκτορες και πληρεξούσιους, να παραδώσουν τον έλεγχο της διαδικασίας της δημιουργίας και διανομής του γιεν Ιαπωνίας προς τον ιαπωνικό λαό. Οι εκπρόσωποι του Ιαπωνικού υπόκοσμου που συμμετείχαν στη διαδήλωση υποσχέθηκαν ότι θα στηρίξουν την εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ιαπωνίας που τώρα ελέγχεται από τους Χαζάρους. Ο Michael Green, επικεφαλής της Μοσάντ στην Ιαπωνία είναι τώρα ένας στόχος προτεραιότητας, όπως είπαν. Σε ορισμένους ανώτερους Ιάπωνες ολιγάρχες, επίσης, θα δοθούν διακριτικές προειδοποιήσεις να σταματήσουν τη συνεργασία τους με τον Χαζαρικό όχλο, αλλιώς θα έχουν ‘’τερματικές συνέπειες’’.

Εν τω μεταξύ στην Ευρώπη, η μετριοπαθής φατρία της κλίκας που διευθύνει την Δύση, έχει συγκεντρώσει πάνω από 140 ηγέτες του κόσμου στο Παρίσι για δύο εβδομάδες για να προσπαθήσει να τους αναγκάσει να καταλήξουν σε μια λύση για την ‘’υπερθέρμανση του πλανήτη’’. Αν και είναι ατυχές, αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να πουν ψέματα για την υπερθέρμανση του πλανήτη για να δικαιολογήσουν τα πλάνα τους, παρ 'όλα αυτά προσπαθούν να καταλήξουν σε ένα τρόπο να αναγκάσουν τις εταιρείες να πληρώνουν για τυχόν οικοσυστήματα που καταστρέφουν. Επίσης ελπίζουν να καταλήξουν σε ένα τρόπο που θα καταστήσει κερδοφόρα την ανάπλαση ή την δημιουργία νέων δασών και φυσικών καταφυγίων. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι η παλιά τάξη πραγμάτων αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλη ζημιά τα πολιτικο-οικονομικά συστήματα της έχουν κάνει στον πλανήτη.

Μπορεί (τα μέτρα που θέλουν να πάρουν) να είναι πολύ λίγα, και να παίρνονται πολύ αργά, αλλά τουλάχιστον δείχνουν ότι επιτέλους αντιλαμβάνεται το πόσο τεράστια ζημιά έχει κάνει. Τέλος, σε ένα άλλο κομμάτι των καλών ειδήσεων, έχουν αρχίσει οι δοκιμές επί ανθρώπων του πρώτου από τα πολλά αναμενόμενα φάρμακα αντι-γήρανσης που θα γίνει διαθέσιμο. Κλινικά στοιχεία δείχνουν πως αυτό το συγκεκριμένο φάρμακο, η Μετφορμίνη, θα επιτρέπει στους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς ζωές πέραν της ηλικίας των 120 ετών. http://www.nzherald.co.nz/lifestyle/news/article.cfm?c_id=6&objectid=11553026

Επίσης, Κινέζοι ερευνητές έχουν επιβάλει επιτέλους μια συζήτηση σχετικά με το αν και πότε θα αρχίσει να επιτρέπεται στον άνθρωπο να επεξεργάζεται και να βελτιώνει τα δικά του γονίδια. Προς το παρόν οι συζητήσεις επικεντρώνονται στην αφαίρεση δυσάρεστων κληρονομικών ασθενειών από τα γονίδια. Ωστόσο, δεν είναι μακριά ο καιρός που οι άνθρωποι θα προχωρήσουν στο να έχουν και υπέρυθρη όραση, σούπερ μύες και άλλες δυνάμεις που ήδη μπορούν να γίνουν με την υπάρχουσα τεχνολογία γονιδίων. http://www.theguardian.com/science/2015/nov/28/gene-editing-weapon-against-disease-or-ethical-nightmare

Οι Κινέζοι έχουν ήδη προχωρήσει με αυτή την τεχνολογία, επιτρέποντας στα ζευγάρια να διαλέγουν τα καλύτερα δυνατά γονίδια από τα δικά τους για τα παιδιά τους. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2539596/Get-ready-superbaby-Chinese-firm-set-allow-parents-pick-smartest-embryos.html

Ή η Δύση θα άρει την απαγόρευση για την βελτίωση των γονιδίων για τους δικούς της ανθρώπους ή θα δει τους Δυτικούς ανθρώπους να μετατρέπονται σε γενετικά κειμήλια. Οι προσπάθειες του Χαζαρικού όχλου να διατηρήσει τη ζωή μας ζωώδη και σύντομη, έτσι ώστε να μην ζούμε αρκετά για να αφυπνιστούμε, πλησιάζουν στο τέλος τους.


* Turkey=Γαλοπούλα, αλλά και Τουρκία


Πηγή: http://conspireplanet.blogspot.com/2015/11/textbenjamin-fulford-nov-30-2015as.html


Μτφρ: Γ. Βουδούρης - 2015-15-03