Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι αποτυχημένοι πλέον και "πρώην" εξουσιαστές της ανθρωποτητας (οι οποίοι σήμερα είναι αποδυναμωμένη έως ανύπαρκτη !!!) ... ήθελαν να ξεφτιλίσουν το θέμα με τους "ΈΨΙΛΟΝ". επικέντρωναν τη δράση ως ομάδα (μονο) παρουσιάζοντας την έτσι ώστε να φαίνεται "μικρη". Μια μικρή ομαδούλα λοιπόν ... ηρωική μεν αλλά παραμυθένια !!!Η ΈΛΛΗΝΕΣ στον πλανήτη που φέρουν στο DNA τους τον κόδικα "Ε" ούτε μικρή ομαδούλα είναι ... και σε καμία περίπτωση δεν είναι παραμύθι !!! 

Kώδικας μέσα στον κώδικα του DNA

Εναν δεύτερο κώδικα, κρυμμένο μέσα στον γνωστό γενετικό μας κώδικα, εντόπισε η επιστημονική ομάδα του ελληνικής καταγωγής καθηγητή Γενετικής και Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών, Ιωάννη (John) Σταματογιαννόπουλου, όπως δημοσίευσε φέτος τον χειμώνα το επιστημονικό περιοδικό Science. «Αυτό που ανακαλύψαμε είναι ότι ο γενετικός κώδικας δεν διαβάζεται με έναν, αλλά με δύο τρόπους», λέει στην «Κ» ο κ. Σταματογιαννόπουλος, μιλώντας για πρώτη φορά με λεπτομέρειες για τη θεμελιώδη αυτή ανακάλυψη, η οποία προβλέπεται να αλλάξει τα βιβλία Βιολογίας μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το "ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ" καθε μέρα επεκτείνεται. Κάθε μέρα όταν ανατέλλει ο ΉΛΙΟΣ προστίθωνται και άλλες ψυχές σε αυτο το "ΔΥΚΤΙΟ". Ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Σύμπαντος και συντονίζονται με τις νεες ευεργετικές για τον "κόδικα Ε" δονήσεις που εκπέμπει η Γαία (και οχι μόνο!!). Σήμερα η ΝΙΚΗ της ανθρωπότητας είναι πλέον δεδομένη (όπως λέμε παραδόθηκαν τα κλειδιά συμβολικά αλλά και πραγματικά !!!) στην ανθρωπότητα.

Σε αυτο το μαθηματικό αριστούργημα που ονομάζετε τρισδιάστατος Κόσμος (matrix) δόθηκε η δυνατότητα στις ψυχές να κινούνται και να εκφράζονται μεσα σε ενα "βιολογικό περιτύλιγμα" που ονομάζεται ανθρώπινο σώμα (Πλάτων). Η "πρώην" εξουσιαστές της ανθρωπότητας φρόντισαν να επικεντρωθούμε στο"βιολογικό μας περιτύλιγμα" δηλαδή στις βιολογικές του ανάγκες για να ξεχάσουμε η να παραμερίσουμε την καταγωγη και την αποστολή μας που ήταν ο λόγος της ενσάρκωσης μας εδω στην Γαία. Το "ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ" συσπειρώθηκε-συστρατεύτηκε επιτυχώς και εγκαινιάζει την χρυσή εποχή της Ανθρωπότητας σε όλο τον πλανίτη.


δείτε το σχετικό βίντεο

Τώρα θα πείτε τι θα απογίνουν οι άλλοι ? ... ας πρόσεχαν! Και εμείς όμως να μην ξεχνάμε οτι και αυτή είναι ενα κομμάτι της δημιουργίας ... έτσι καταγράφεται και αποθηκεύεται η εξέλιξη η πορεία αλλά και η ιστορία της Ανθρωπότητας.

Νεκταρία Γκινοσάτη
artfmradio ΕΛ - ΛΑΣ
www.artfmradio.com