Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Dionysios Giannoutsos Ελληνίδες και Έλληνες. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Dionysios Giannoutsos Ελληνίδες και Έλληνες.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.


ΜΙΑ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ.
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΦΑΝΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΜΕΡΚΕΛ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΟΙ. ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.
Ο ΚΑΙΖΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;
ΤΩΡΑ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΠΟΥΤΗΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
Η ΡΩΣΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ, ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΑΠ’ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ – ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ BRICS ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Ο ΠΟΥΤΗΝ ΜΕ ΤΟΥΣ BRICS ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ (ΧΡΥΣΟ Κ.Λ.Π.) . ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΣΜΑ ΒΑΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΧΡΕΟΥΣ (ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ – ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ) ΤΩΝ ΛΑΩΝ/ΚΡΑΤΩΝ /ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ).
ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΟΙΠΟΝ;;;, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ;;;
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;
ΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΛΠ. ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ “EURO” ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ «ΕΥΡΩ» ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;; ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ;;; ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ BRICS ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ;;; ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ 3 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΗΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥΤΗΝ;;; ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥΤΗΝ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΤΕ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΟΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΡΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΟΜΟΝΟΗΣΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΠΟΥΤΗΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΚΔΙΔΕ ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!! ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ;;; ΚΙ ΑΜΟΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΙΩΝΙΑ;;; ΠΗΡΑΝΕ 7000 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΣΑΝΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΤΗΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ;;; ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ;;; ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ.
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;; ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ;;;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠ’ ΤΟ 1932) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ. ΝΑ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ «ΑΓΟΡΑΣΕΙ» ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ PERPETUAL BONDS – ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΛΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΗΓΟΥΝ?? ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΘΑ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΕ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ???? ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ??? ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ… ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ;;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ, ΕΙΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΠΡΩΤΑ.
ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ, ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΗΤΟΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΚΟ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΝΑΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ ΠΑΣ.
ΜΑΣ ΕΙΔΑΤΕ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΥΛΩΝΑΔΕΣ, ΠΑΛΙΟΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΔΗΘΕΝ Η ΕΥΡΩΠΗ (ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ) ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΝ – ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;;;
ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ;;;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ DNA ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ;;;
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;;; ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑΙ. ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;;;;;;;;;;;;!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΟΙ) ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ, Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ – ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ (ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ) ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩ -ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΚΡΑΤΩΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑΠΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΓΕΡΜΑΝΟΙ;;; ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ;;;
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΕΘΝΑΡΧΗ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΙΔΙΑ, (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑ) ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ.
ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΑΛΕΞΗ… ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΡΑΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΞΕΙ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ DNA ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΓΡΑΠΩΣΟΥ ΚΙ ΕΞΙΛΕΩΣΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ.
ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΥΚΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΚΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ, ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ. ΜΑ ΤΙ ΜΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΑ… ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΑΝΤΕ ΠΙΑ.
ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ. – ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΑ… ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.

Ελληνίδες και Έλληνες.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΝΑΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Α ΝΑΙ, Υ.Γ. ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩΣ – ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΗ. ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ.